Copii din 1995-1998(33)
Raspunsuri - Pagina 20
flower-power spune:
Si la noi e in seara asta petrecere, pan la urma se duce cu aia de dovleac hidos .Deja i-am tras o sperietura zdravana cu ea, intr-o seara cand intra pe usa cine credeti ca i-a deschis?
Ma-sa cu hidosenia de masca, da stateam cumva in spatele usii ca daca ma vedea vre-un vecin zicea c-am luat-o razna Iar eu mi-s femeie serioasa
efect garantat deci, e deja testata
Hai ca ma mut la culinar-forumul ca am chef sa fac ceva mai special astazi
"Parents need to fill a child's bucket of self-esteem so high that the rest of the world can't poke enough holes in it to drain it dry." --Alvin Price
Vic spune:
LA MULTI ANI, ROBERT!
LA MULTI ANI, LUANA!
LA MULTI ANI DOMINIK!
LA MULTI ANI, ANDREI!
Fetelor, sa va aduca copii numai bucurii!
Am reusit sa mai citesc (trec repede si scurt cam in fiecare weekend peste postarile voastre), dar nu am timp sa raspund. Mi s-a prelungit shefia cu inca o luna, am de organizat interviu si angajat oameni - experienta noua pentru mine in birocratia australiana, ca e job guvernamental.
Azi, pe ultima suta de metri am reusit sa aplic pentru master. AM ales 2 specializari diferite, dar la aceeasi universitate. Sa vedem daca le-o place aplicatia mea suficient de mult sa ma cheme la interviu. Aflu cam in 2 saptamani, pana la aniversarea lui Mihai.
Daniel invata destul de bine, a reusit sa ia note de 9 si 10 pana acum la mate, stiinta si engleza. Trimestrul asta are o multime de excursii - analizeaza chestii artistice, studiaza ceva la geografie cu natura si casele si dezvoltarea diverselor suburbii... Mai are de facut o reclama pentru ceva la alegere - el a ales un joc pe calculator. Iar pe 23 si 24 noiembrie are examenele. In decembrie va avea interviuri legate de alegerea subiectelor pentru anul viitor si stabilirea clasei in care va fi. Nu-mi vine sa cred ca la anul intra la seniori!
La noi a venit vara, au fost deja cateva zile calde, noroc ca alterneaza cu zile mai racoroase. Si ca mai ploua noaptea.
Ora s-a schimbat aici de o luna, dar tot nu m-am obisnuit cu sculatul mai devreme.
Sa aveti un weekend placut.
agho spune:
Multumim inca o data tuturor pentru urari!
Dragelor, speram si noi sa ne faca mai multe bucurii anul acesta, ma rog, si la vara, cand vom vedea ce si cum va fi cu admiterea la liceu. Pana atunci, sa fim sanatosi cu totii!
Sapt. asta am fost superocupata la serv. Am facut si desfacut si inca n-am terminat.
Poate vreti sa stiti cum l-am sarbatorit pe And ieri. Ne-am vorbit de cu o seara inainte doar eu si sotul sa-i comandam un tort, sa luam si sucuri si cele aferente pt. servit si sa mergem la scoala, ca tot e serbarea de Halloween si acolo sa-l luam prin surprindere si sa se sarbatoreasca si cu colegii. (Asta pt. ca nu tinea deloc sa-si serbeze ziua acasa, in we.)
Zis si facut! Numai bn ca si Ana trebuia sa mearga la scoala ca a participat si corul la serbare. Deci eram cu totii prezenti. L-am indus in eroare pe And ca noi venim ca s-o vedem pe Ana...
Cand urcam scarile la scoala, ne intalnim si cu cativa colegi si una din colegele lui And ne intreaba de ce am venit, daca stim de supriza?!...?!...?!...Noi - pauza...Ce surpriza?!... "I-am luat cu colegii un tort lui And si cand se termina serbarea, sa-l sarbatorim." Noi nu mai stiam ce sa zicem... Eu ma uitam la sot, el la mine... intram intr-o clasa, lasam sacosa cu sucuri si prajituri. Tortul nostru inca era acasa si urma sa-l aducem ulterior, ca ne-am dus si noi inainte sa testam terenul... Si uite-asa, a avut fi-miu doua torturi de ziua lui, ambele cu lumanari cu 14 ani pe ele, luasem doua artificii, am pus si pe unul si pe celalalt...I-am cantat cu totii "La multi ani!" . Nu prea pridideam sa fac poze, sa surprind momentul...In final, a ramas surprins, pt. ca vazand ca e tinut la distanta de un anumit loc, si-a imaginat ca i se pregateste ceva, dar nu se astepta nici de la colegi, dar nici de la noi, ca-i pregatim o asa surpriza.
Pentru ca el de fiecare data, nu si nu, ca nu vrea sa-si faca ziua samd. Si i-am spus totusi sotului meu, ca nu se poate, doar nu face 14 ani in fiecare zi, stam sa ne uitam in gura lui ce ne zice, cui nu-i plac suprizele?!
Deci una peste alta, a fost frumos! N-au prea avut ei timp suficient dupa-aceea sa se distreze, trebuiau sa elibereze si clasa pt. curatenie. Noi am plecat mai inainte, sperand ca-i lasam si singuri, fara adulti p-acolo, doar cu diriginta, dar s-a terminat in 10 min. dupa plecarea noastra. Dupa ora 20 eram deja acasa, iar fi-miu era asa obosit ca la ora 21 (ora noua) era in pat!!! El care, de multe ori statea pana mai tarziu! Cu varsta, mai oboseste omu'!
Sanca, merita multi pupici Matei pt. ca e constiincios si ii plac petrecerile cu costume! Elliot, daca-mi permiti o gluma, s-a echipat cum zicea cineva mai sus, in elev silitor. Trebuie sa-ti spun ca nici fi-miu nu vroia sa se costumeze, a luat in final pelerina neagra a Anei, si-a zbarlit parul si la scoala s-au fardat cu gri pe sus ochi...Nici la el la clasa, n-au fost chiar toti cu costumatii de Hall. Insa ca "Juno" chiar nu mi-as fi imaginat sa se costumeze careva.
Mihaela, felicitari Dianei pt. asa rezultate! Merita!
Ei, si are cu cine semana! Pacat de Morgan cu balonasul in burtica!
Vic, ma bucur ca ne-ai mai povestit despre voi. Vad ca si Daniel are rezultate ff bune, nu va doresc decat s-o tina tot asa! Succes si tie la masterate, dar si la job! Ai de lucru, nu gluma!
mhldvrc, sper ca ti-ai mai revenit din suparare, mai iertam, mai trecem cu vederea... Eu m-am pus din nou pe pedepsit And, asta pt ca tocmai ce-am aflat (adica ieri) [:] ca nu si-a facut in doua-trei randuri tema la geometrie. Mi-a zis dirig. ca-i de mate. Si la ascultat i-a scazut 2 puncte si din nota 9 s-a ales cu 7. dar si nota asta se auna cu altel si se face o medie pana ajunge in catalog, deci mai am sperante ca nota finala va fi mai mare. Asa ca mai avem si noi de lucru la atitudinea fata de teme.
mQQm,imi place cum te exprimi - "obraznicii" Poate mai dezvalui cate ceva, pe parcurs, in masura in care se poate, evident. May, si ce costumatii si-a ales! Imaginatie!
(De ex., de supriza pt. And s-au ocupat evident, niste colege dintre care se distinge una).
Flower, am citit ca esti in pregatiri de ceva special! Sa-ti iasa cat mai gustos! Doar are cine sa-ti aprecieze preparatele. M-ai distrat la faza cu speriatul lui Tb cu "dovleacul". Ei, si oricat am rasuci pe toate partile anumite lucruri, tot se mai intampla ba sa gresim noi, ba "ai nostri ca brazii"! Nu cred c-aveti motive de ingrijorare. De acord cu materiile multe si stufoase si cu tot ce-ai gandit si scris.
Ana68, mi-a placut costumul de la matusa pt Luana! Cred si eu ca n-ati mai contenit in primit mesaje pt. ea.
Andra, cand mai ai timp cu Edy la "coafor", mai asteptam si vesti p-aici.
Dana, Mirela 68, tot asa, cand mai aveti timp/chef, poate povestiti mai multe. Multa sanatate!
We placut!
mirela68 spune:
Happy Haloween!
Pentru prima data s-a costumat si Andrada de haloween.
Au sarbatorit la scoala, in sala de sport .
http://family.webshots.com/photo/2807454310040337978ofxRMf
mihaela_s spune:
Vom continua discutiile aici.
fii alaturi de Mihaita
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie