Gasca de Constanta *110*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salutare!!!!
Mai, dar urata vreme mai este .
bettyk este bine ca mai ceri o parere in legatura cu ochishorii copilului. Asteptam vesti de bine! Dar cred ca ar trebui sa ne "dazvalui" numele medicului din C-a, ca sa-l evitam.
Cornelia sanatate Mariei, sper sa scape baietii de viroza.
Gabi felicitari pentru dintisori sper ca ceilalti sa iasa fara durere. Cat despre Dodo, este bine ca este atent la detaliile de la gradi . Este istetz.
Dana dpdv al greutatii, am slabit 10 kg in 3 luni, sincera sa fiu am mai sarit calul, nu tare dar suficient, numai saptamana asta de doua ori, deoarece a fost ziua unor colege si nu puteam sa le refuz tratatia cu pizza si shaorma , acasa nu am iesit din salata de legume . Am observat ca atunci cand "calc" stramb nu ma simt bine, am senzatia ca imi sta mancarea in gat . Colegele faceau misto de mine ca este constiinta.
crix iti multuumesc pentru gandurile bune. Cat despre cura, las-o dupa ce o intzarci pe Ana, poate doar sa tzi cont de principiile lui Mnti legate de paine, zahar, care oricum nu ii trebuie Anei.

Noi ieri am petrecut , a fost ziua sotului, o sa pun si cateva poze.

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cornelia

La ora asta dorm doi copii (bb si Maria) si Stefan este la mama. De mult nu a mai fost asa liniste la 9 dimineata .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009)

Insanatosire grabnica Mariei.

Cami nu stiu daca si ce o sa fac pe 25 de aceea iti doresc de pe acum sa va traiasca finii si voi pe langa ei.

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Va multumim !

Maria e mai bine azi, dar a stat doar in pat, cu febra mica.

Sper sa nu ia si baietii. Imi e frica de o viroza asa de puternica pentru Vladimir, mai ales ca nu e alaptat si nu stiu ce imunitate are.
Camelia, felicitari pentru slabit! Am slabit si eu, da rnu asa spectacular si cam fac foamea .

Dodo, felicitari pentru primul dintisor!

Aveti idee de unde sa ii cumpar lui Vladimir un costumas intreg de iarna, eventual si dragut? nu am vazut decat la Z, dar doar numere mici. Acum vine iarna si bb nu prea are cu ce sa se imbrace.

Pe unde aveti de gand sa iesiti cu copiii iarna asta, ca pe Stefan daca il tin o zi in casa, ne termina pe toti .

Multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Am reusit sa pun cateva poze de ieri.
Gabi multumesc!

Va doresc o seara buna!

am editat fiindca uitasem sa pun link-ul .

Bazar pentru Mihaita + Vreau sa nu mai fiu diferit

--------------------------------------------

Bazar pentru Bogdan

1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cami vrei sa ma ajungi????
Poze de azi cu piticii galagiosi si tipari

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

hai la

cami, spor la pregatiri si felicitari pt kg date jos La multi ani fericiti sotului tau, sa se bucure de cele 3 fete!

dodo piticii galagiosi!

cornelia, sanatate copiilor, poate scapa baietii; azi dimi la radio vorbea o dna dr pediatru pneumolog care zicea ca e de ajuns ca intr-o grupa la gradi sa fie un singur copil virusat pt a se imbolnavi toti si recomanda parintilor sa-i tina acasa de la primele simptome.

eu una sunt traumatizata psihic deja, pt mine virusii sunt un fel de spectru care ma bantuie, la primul stranut al lui vlad deja o iau razna , stiind ce scenariu urmeaza

avem o premiera, vlad sta la calc, am descoperit un site interesant www.poissonrouge.com

o saptamana frumoasa tuturor, asteptam incalzirea (si la propriu, cica azi se fac probe in instalatii)!

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

30.09.2005 Arzu Ege (ege)
30.09.2006 Robert-Alexander (liris)
LA MULTI ANI !(cu intarziere...dar niciodata nu-i prea tarziu)

LA MULTI ANI! Sa-ti traiasca sotul Camelia! Sa fiti fericiti si sa va iubiti toata viata!

Si noi ne alaturam copiilor bolnaviori. De sambata o am pe Bibi racita...un fel de bronsita..pentru ca tuseste pana vomita si numai spuma si sputa...nu tuseste in rest, decat atiunci cand se acumuleaza exepctoratiile prea mult in gat...nu are temperatura ci doar trage de nas continuu....am trecut-o pe augumentin si de aseara(dupa a 4-a doza) a dormit toata noaptea fara sa mai tuseasca sau sa vomite.of...azi stsam acasa pt. ca nu vreau ca aerul rece sa-i reintoarca raceala.....
VLADIS...EXACT STAREA TA O AVEAM LA aNDUTA....GROAZA-GROAZA...bIANCA IN SCHIMB TOATE BOLILE MI LE TGINE PE PICIOARE..CHAIR LA 40 GRD....

la noi s-a oprit apa rece pentru reparatii si am inteles case fac probe la caldutra...de cateva zile aerul conditionat merge la greu pe caldura, iar noaptea deja bagam caloriferul....sa vedem factura...

ATI AUZIT CA FACTURILE DE LA CURENT(ENEL) NU MAI VIN ACASA??? CE STITI?CICA N-AU BANI PT POSTA ROMANA....

pUP si o saptamana buna tuturor....

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna saptamanaa!

Camelia eu n-am vrut sa va felicit inainte....Sa va traiasca tati muuulti ani alaturi de fetele lui! Sanatate si bucurii!
Cat despre tine...wow 10 kg ....faci si sport? Tot inainte, mai ales daca s-a obisnuit organismul fara combinatii daunatoare! Am vazut pozele si filmarea....pe sarbatorit nu l-am vazut de ceva vreme, dar tot la cucuiete m-am uitat, ca-s tare scumpe!

Dady, ce zici acolo? De facturi habar n-am, oricum la mine pe camp nu ajungeau la timp, macar acum stiu ca n-o sa le mai astept!
Si despre Bia...chiar asa le duce pe toate pe picioare? Oricum ar fi tot boala e, asa ca Insanatosire rapida! Ii faci ceva imunizare?

Cornelia, sanatate Mariei! poate nu vor lua si baietii! Te-ai uitat de hainute pentru copii la Debenhams? Am vazut acolo lucruri si mai mari! Spor!

Bettyk, ai dreptate cu interpretarea consultatiei, a diagnosticului! Mie mi-a dat dr lentile diferite si mi-a explicat ca se forteza un ochi pe celalalt. Eu am fost f. multumita de dr.Farah Constantin, careia i-am pierdut urma. Imi daduse Camelia un link cu datele ei de contact, dar n-am ajuns inca la ea. Iti spun asta ca poate auzi de numele ei si iti recomand sa mergi cu incredere. Bine a sosit tati al vostru!

Dodo, cu suvita haioasa are Isabela? Si-o pastreaza pentru mot?!

Vladis, multumesc de link, cred ca o sa-i placa Alexiei mele! Chiar am observat ca nu prea o mai atrage computerul, mai bine zis net-ul...am gasit-o intr-o zi cu o pagina Excell deschisa ( cred ca-i mostenire genetica, cra-cra)

Dragelor, vin si eu cu oferta mea de vanzare! Daca va auziti sotii (si nu numai) ca vor sa faca schimbul de ulei la masina le puteti spune ca pot cumpara de la mine uleiul pentru motor. Vorbim pe PM pentru cine este interesat.

Va pup!

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

dady, sanatate biei, vad ca a inceput hora bolnaviorilor in legatura cu facturile enel, eu am sunat cand am vazut ca nu am primit-o si mi-au zis ca luna aceasta au avut ceva probleme in distributia facturilor, sper ca este o problema temporara deoarece plateam cu cardul, asa, fara factura, a trebuit sa stau iar la coada ca pe vremuri la sediul lor.
vad ca la noi nu a ajuns apa pe instalatie inca, stau cu emotie deoarece "musculosul" vlad a lovit cu un dulapior un robinet de la calorifer, care pare ca s-a strambat. tare-i rau fara "instalator" acasa

crixia, tare alexia cu excel-ul eu si acum imi prin urechile prin el, dar intr-adevar, poate mosteneste genele mamicii

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
sunt o constanteanca care are nevoie de ajutorul vostru
va rog
unele dintre voi ma stiti de la alte subiecte ... altele nu

fetele
sunt un user DC
am nevoie de ajutorul vostru
cititi si daruiti daca puteti
nu ignorati va rog din suflet
multumim
da-ti mai departe la cei din listele de mess
daca fiecare da cate 1 euro
reusim sa strangem suma

[size=5]Un om are mare nevoide de ajutorul DVS. Va rugam ajutati-o pe Alina! (cumnata mea) Mai are o singura sansa - ULTIMA!!! [/size=5]

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Da-ti mai departe va rog!!!

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput