Leoaicele DC *(45)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Scriu pe scurt, nu prea am cu ce ma lauda, din pacate
Giulia boleste - tuse, voma, io m-am blocat de sale cu hernia, cred ca e de rau de data asta asa ca nicio veste buna.
Imi bucura sufletul foarte putine lucruri, asa ca nu ma laud
Dodo,
Cum e cu Bucurestiul ??? Vrem detalii

Fetele, pe 29 este ziua lui Bogdan
Dany,
Catutza, of, ce vesti rele :-(
Copilutza, de`astea faci tu ???
Nu mai stiu ce sa zic.
Astept sa treaca anu` asta de kkt.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Cata la B trebuie sa vin la control cu Bogdan...si cu aceasta ocazie sa-i fac primul control oftalmologic si fetei(pt ca-mi place dr si stiu ca are rabdare cu copii mici).Din pct meu de vedere nu vad sa aiba ceva ...dar sa-mi spuna si dr la fel
Dariainca n-am detaliitrebuie sa astept sa vad daca poate sotul meu sa mearga cu noi( sambata acum sau cea viitoare)..daca nu poate voi pleaca sigur doar eu cu ei 2 (iar asta ma sperie dar n-am de ales).

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neata, cafea?

Dany felicitari

noi suntem "bine" ...

pup u all!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Neatzaaa
Multumim pt. urari.
Fetele care si-au serbat sotiorii din dotare La multi ani!!!! ( Gabi si Emma).
Gabi- astept tzarul tau oricand va ajutam cu ce putem!
Daria- ai grija cu coloana ca nu e de gluma!
Katty-si multumim pt. urari!si micul scoler!
Ledi,Iulika,Aurorra, -voi cum va prezentati???
Lilia- vad pe mess ca aveti varicela de dat si la altii!Offf. sa dea DD sa scapati de ea.Eu nu o vreau sa stii!
Pantofiori si cizmulitze de piele mai gasesti si in Big daca stii pe una din laterale ( cea dinspre metrou)la parter.Magazinul din capat. Au si niste pantofi in fata pe hol. Sta mai mereu o dna cu parul alb la usa sau inauntru. Mai au un mag tot al lor la et. 2 dar nu stiu sa explic exact pe unde. Stiu ca au marimi mici.
Zuzi- te-ai supi pe noi de nu mai intri deloc pe aici??
Annie-de ce esti suparici??
Raluca- ce-ti mai face ficatzelul?? Tot obosit??
Emma- ce mai face micul gradinar?? mai plange , mai e bolnavior??
Mari- s-a facut bine mandra? A reinceput scoala? Ii place?
Ioana-despre voi ceva bun ce ne spuneti??
Cata-incredibil cum pot semana cele 2 situatiii ale finilor tai cu ale finilor mei( singura deosebire e ca fina mea are 45 de kg, si deja e divortata de vreo juma' de an).Imi pare rau !!Vb. Dariei -mai e mult din anul asta de kko??
Ne dorim un copil...probabil ca va fi baiat. Caci fata o s-o fac eu intr-o zi cu soare !!!Ma feresc sa intru in amanunte pana cand nu ma vad cu sacii in carutza! Va rog doar sa aveti nitica rabdarica si sa speram ca in curand sa va dau mai multe vesti!Greul de abia de aici incolo incepe!
Va-ez pe toate leutzele.
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyalo
[Annie-de ce esti suparici??
Emma- ce mai face micul gradinar?? mai plange , mai e bolnavior??

Nu mai plange la gradi ceea ce e super. Bolnavior....era bine dar a luat-o din nou cu o tuse slabuta momentan si vad ca de ieri are si muci. Cred ca e ...din nou...un inceput de raceala. Mergem inainte. Oricum la cresa majoritatea tusesc la greu.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Pup si eu leoaicele. Daria, bine zici ca abia astepti sa treaca anul, merg si io o tura, abia astept sa treaca anul.
Nu mai stiu ce sa fac cu piticu. Desi parea ca suntem pe calea cea buna cu gradi, pentru ca la mijlocul lunii a stat acasa din cauza racelii, l-a debusolat iar si iar a inceput sa planga. Plange pe drum spre gradi, nu se joaca deloc cu copiii, nu socializeaza, e un cosmar pentru el si un mare stres pentru noi. De educatoare nu mai zic ca e nebunie totala, vineri mai avea un pic si-mi zicea sa mi-l iau acasa si sa ma spal cu el pe cap ... pe cuvand daca mai stim cum sa mai reactionam.
Cum astia aici isi duc copiii la cresa de la 3-4 luni ... si copiii aia sunt invatati sa fie mereu printre straini ... normal ca i se pare ciudat sistemul nostru care inseamna sa oferi mereu copilului, timp, atentie, dragoste, stiti voi. No, cica e vina noastra ca am acceptat sa stea cu noi prea mult, ca acu e prea dependent ... cum pana mea sa fie la 4 ani ? sa vrea pe luna ? normal ca-i dependent, e copil. mi se pare ca pune si ea mai multa presiune si mi-l zapaceste si din cauza asta. deci in concluzie, habar n-am ce sa mai fac.
si ma doare ficatul, ma doare de nu pot dormi noaptea, cica asa trebe sa ma doara ...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> In sufletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

LA MULTI ANI MIHAI!
Raluca , sa va traiasca baiatul, sa va bucurati de el si sa fie sanatos ca doar asta conteaza
sa ne spui cum a petrecut azi

revin maine, azi nu am putere....

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Va copiez de dincolo ca nu mai am putere sa scriu si aici..
Asta este scrisa de o fata de pe forum..
"Precizez ca am acordul Leditiei sa scriu asta

Testul sudorii lui David a iesit din pacate pozitiv.Asta inseamna ca baiatul este suspect de mucoviscidoza sau fibroza chistica(aceiasi boala).Pt cei care nu stiu despre ce e vorba exista pagina de wikipedia

http://en.wikipedia.org/wiki/Cystic_fibrosis
Suna sec ce am scris mai sus...e nevoie de 2 teste ale sudorii pozitive si de confirmare pt teste genetice.Pana atunci nu avem dg de certitudine si mai avem speranta...Ledi mai are.Ea acum este intr-un cosmar pe care nu-l accepta si pe care pn la un dg de certitudine nici nu trebuie.Insa David trebuie sa mearga la un centru in Timisoara, unde exista Centrul National de Mucoviscidoza.Momentan nu au nici cu ce pleca, masina de serviciu a sotului nu poate fi folosita pt acest drum-nu i se permite.O asteptam pe Ledi cu detalii concrete cand le va avea despre drum, cand se va face, cat costa toate testele si cu un nr de cont sa putem sa o ajutam.Are nevoie cel mai mult de un ...diagnostic infirmat, dar pana atunci ne rugam si speram sa fie asa.Daca nu va fi ...lupta va fi pe viata si ea stie asta deja.Noi putem si trebuie sa ajutam acest omulet pt ca, asa cum imi zicea si Flower il stim de la etapa de samburel, este unul de al nostru.

Ledi are nevoie si de sprijin moral.Nu om fi fost noi cele mai unite mamici pana acum, dar azi e momentul sa ne adunam toate si sa nu o lasam in cosmarul acesta pe Ledi.

Iar asta este o parte din ce am scris eu
"In primul rand ii multumesc enorm Irinei si Roxanei care m-au sprijinit moral azi si m-au ajutat cu informatii.
Ce sa zic?Am plans toata ziua..pe drum,in magazin cand am fost sa-i iau lapte praf,nu ma puteam abtine.Citisem cu o seara inainte despre boala si m-am oprit cand am citit ca e letala.Am refuzat sa cred asa ceva si nu am mai vrut sa citesc despre.Dimineata am fost la test,valoarea a iesit 106.Am mers inapoi la drita care ni l-a recomandat,care in mod normal e toata un zambet,ea mereu zambea,acum s-a schimbat la fata si am simtit clar ca nu e in regula.De altfel stiam ca nu e ok,pt ca citisem ca rezultatul trebuie sa iasa sub 60,iar la noi a fost f mare.In fine,ne-a trimis la o drita care-i tine locul dnei dr Leu,care se ocupa de FC pe Cta ,dar care momentan e in concediu medical prelungit.In fine,dna dr care-i tine locul nu stia de unde sa inceapa si ce sa ne spuna.I-am spus eu ce stiu,ce citisem si eu cu o seara inainte.Lucrurile s-ar lega,sindromul de malabsortie,care vreau sa stiu daca se pune doar pe baza rezultatului de la proba de digestie???? si testul asta cu o valoare f mare.Inca sper sa fie bine,inca sper sa fi fost aparatul defect,sa fie doar un vis..Nu stiu,e prea mult,iar acum mi se pare ca Dzeu e nedrept cu noi.David e unica mea bucurie,ca in rest avem parte de prea multe probleme,dar pe care am zis ca le putem rezolva intr-un fel sau altul,insa asta m-a coplesit.
Maine dim trebuie sa mergem sa-i facem niste teste..exudat,unele din sange(off el e si anemic si i-au tot luat sange in ultima vreme)si antigenul pt giardia.
Apoi,Gabi,sotul meu a vbit cu un amic,care fiind reprezentant la o firma de farmaceutice cunoaste foarte multi medici si si-a creeat o anumita legatura cu ei.Prin urmare,omului i s-a pus aici acelasi diagnostic,cu diferenta ca aici ii iesise fetitei 66 la testul sudorii.A mers cu ea la dr Orasanu in Buc si acolo i-a iesit 34-35,ceva de genul.Deci s-a infirmat.A spus ca ne va pune in legatura cu dna dr si vom merge in Bucuresti.Un drum pana la Tm mi se pare groaznic,in conditiile in care David e pe tratament,e inca bolnav si nu as vrea sa-i intrerup tratamentul.La noi tratamentul insemnand aerosoli cu ventolin si dexa.Bun,am hotarat sa mergem la dumneaei si sa ne indrume ce este de facut...Eventual sa repetam acolo testul sudorii si apoi cel genetic(care de fapt sunt doua,nu stiu pe care il vom face,unul costa 750 si altul 1700).
Am luat legatura si cu o doamna(irina,e tipa ce pe site-ul pe care mi l-ai dat tu)care are fetita bolnava de asa ceva si mi-a explicat fiind pacienta dnei dr Orasanu cam cum stau lucrurile.Acum trebuie vazut daca are si neaparat facut testul genetic pt a vedea unde este localizat.Problema la noi este ca se lucreaza doar 32 de mutatii,iar in total sunt 1500.Prin urmare,daca ai..nici nu stiu cum sa zic,ca nu pot spune norocul..nu stiu zau,daca nu iese testul sa vada exact mutatiile si unde este localizata gena,e mai aiurea,ca nu prea stii mare lucru,stii doar ca are,dar nu si ce forma.(ca sunt mai multe forme)Ma rog,tratamentul este strict,este unul ingrozitor de strict.Am inteles ca daca intrii in programul national ar fi compensat,nu stiu cat,dar numai pulmozyne-ul este 30 de mil pe luna,ceea ce pt noi este enorm.
Oricum sper din tot sufletul meu sa nu fie,sa fie o eroare,sa nu fie bun aparatul..nu stiu.Nu pot crede ca ar avea asa ceva dupa ce m-am chinuit atat de mult sa am un copil.Va zic ca azi am plans intr-una,m-a terminat definitiv vestea asta.Insa,trebuie sa vad testul ala genetic si daca este sau nu.Drita de aia a zis ca ar fi aceasta boala,ca testul asta cu valoare mare si sindromul lui de malabsortie asta indica.Eu vreau sa-i repet testul sudorii,chiar si proba de digestie si sa-i fac testul genetic.Sa mergem la Bucuresti si sa ne spuna dna dr ce sa facem.Si abia apoi om vedea.Pana atunci sunt cu inima stransa.Nu pot manca,nu pot dormi,nu am vrut sa vbesc cu nimeni azi.Toti ai nostrii au fost socati,mama era terminata,toata lumea era terminata,incercau sa ma incurajeze,dar nu aveau cu cine.Caci intai e socul,e plansul pana nu mai pot,abia apoi pot gandi si ma mai pot aduna si vad ce am de facut,ma documentez,ma interesez,ma zbat si lupt.Acum sper..sper intr-o minune,sper sa se infirme la Bucuresti si astia de aici sa fi gresit.Ne-a trecut acolo intr-un caiet de evidenta cu pacienti care au boala asta.,i-au luat datele lui David,CNP-ul,din astea.
Azi nu am putut scrie,chiar nu puteam,eram terminata.Al meu s-a invoit de la munca sa ramana cu noi.El o tinea una si buna,ca n-are nimic copilul ca aparatul e defect,etc.Totusi l-am vazut plangand si nu e genul.Insa momentan el e ala tare,ca daca ar fi dupa mine nu stiu ..M-am mai adunat,sunt in faza de negare,de sperare,de nu stiu nici eu.Vrea sa-i facem odata toate chestiile,chit ca momentan nu dispun de banii necesari,dar sunt in stare de orice sa-i strang..insa vreau sa-i fac odata testele alea pt a avea clar un diagnostic si pt a incepe un tratament.Mi s-a spus clar chiar si de tipa de care va spuneam mai devreme,ca e foarte important ca in cazul in care este,Doamne fereste,trebuie sa inceapa tratamentul cat mai repede si noua conduita de viata si regimul alimentar si tot.
Va multumesc pt tot si va tinem la curent.Multumesc din suflet pt sustinere si pt gandurile bune si va rog din suflet sa va rugati pt David sa fie bine."

Daca aveti rabdare sa cititi..

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Nu ma pot abtine din plans.
Orice as spune ar egala cu zero.
Ledi, sunt alaturi de voi, sper ca o stii !

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

O Doamne! Doamne ajuta sa fie bine!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput