Leoaicele DC *(45)*
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
aeperju spune:
ne-am intors si noi din concediu. maine mergem la gradi. sper sa nu se lase cu plansete, desi ma astept ca zilele astea tot mami, mami a tinut-o andrei. a avut si febra mare rau de nu mai reuseam sa i-o scadem. ne-am uitat in gat si intr-aevar o amigdala era mare cam pana la omulet. asa ca am intrat pe antibiotic. mai avem vreo doua zile si terminam tratamentul. dar nu stiu de unde s-a imbolnavit. pur si simplu. seara s-a jucat cu copilasii nasilor si noaptea pe la 2 respira suierat si striga mami mami. m-am speriat rau de tot.
febra tot asa n-a scazut nici a doua zi cand am sunat la doctorita si am intrat pe antibiotic. sper sa fie bine fiindca oricum maine-l duc la cresa. dar in rest e vioi acum si a inceput sa manance fiindca zilele alea cat a avut febra daca bea putintel lapte toata ziua.
va dorim o saptamana usoara si cat mai fara boli. multa sanatate tuturor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Annie80 spune:
neatza
ce fac feline? pe unde si-u plimbat blanitzele in weekend?
nooi ca de obicei, la piscina, bronzat, am un bronz wow i'm loving it, scuzatimi moestia
ieri am avut 40 grade la umbra si 55 la soare profit si eu cat mai pot ca in scurt timp imi expira abonamentul si apoi, ciu-ciu
in rest toate bune la noi, al meu pui a fost dulce foc azi dimieata cand recapitulam pt scoala, are de invatat stadiile de crestere simi spune,
pt baiat.... baby, boy, man, old man
si pt fete?
el: baby/ girl/ man/ old ..... cred ca are dreptate uneori facem cam ce un barbat ar trbui sa fac si suntem mult mai puternice decat ei , aniuei
va astept la o cafea, si o barfa
pup u all
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello..hello...
Aici ploua mocaneste de dimineata...si e tare urat! Si nici nu se preconizeaza ca va sta foarte repede!
Annie, daca vrei iti trimit ploaie sa te racoresti! A fost tare dulcel Clau auzi, baby/girl/man...ha,ha! M-ai amuzat de dimineata!
Noi in weekend ne-am plimbat blanitele pe la o zi de nastere a unei prietene de-a lui Andrei care a implinit 9 ani (sambata) si ieri am iesit la Renault roadshow din piata Constitutie, bucurie mare pentru Andrei sa vada demonstratiile cu maisni de curse si de F1. Si-a luat o gramada de nimicuri si cand am plecat a zis ca a fost o zi foarte fericita din viata lui!
Emma, bine ai revenit, si, sanatate multa lui Andrei!!!
Iulika, asa repede il dati pe bb Bruce la gradi, off, cred ca te doare sufletul??? L-am vazut in poze, a crescut mult dragul de el...vad ca deja a facut si o cucerire!!!
Mari, scurta vizita la tara...dar daca vremea nu a tinut cu voi, cred si eu ca n-a avut rabdare Ema sa stea locului!
Catutza, vad ca nu ai scapat de dintolog pana luni cum sperai!!! Nasol ca te-a chilarit cu atatea anestezii, si eu am facut multiple anestezii la ultima lucrare, dar au fost vre-o 3, ai batut recordul cu 7-8!
Pup toate felinele si va urez o saptamana minunata si neploioasa!!!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catutza/catutza.jpg)
catutza spune:
felinele dragi
Annie , asa cald e la voi acum? nu stiu cum rezisti ca eu as lesina! urasc caldurile asa de mari!
Raluca , voi cum mai suntei? te
Gabi , de ce nu mai zici nimic ?!? sper ca sunteti bine cu totii
Katty , am vazut si eu la tv de masini dar nu am mai ajuns poze ceva?
Daria , ce faceti, nu mai dei pe la noi ? pt Giulik
Ioana , cum se simte Mitzu?
Danny , cum te simti? cum e la scoala? faceti excursii undeva toamna asta?
P.S am fost la stomatolog, 500lei ma va costa, trebuie sa pun pivot ca e varza maseaua ma duc sa ma racoresc ca sunt terminata (nunta luna asta, masea, calorifere -250, naste nasa, mai am de dat la curs 200lei) deci suntem in pom si pomul in aer
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danyalo/danyalo.jpg)
danyalo spune:
Seara buna
Eu ma simt mai binisor!Sper sa nu ma intoarca vremea urata si gradele care vor scadea in curand!La scoala? ca la scoala!Cam nebuneala -orar in modificari, scoala in renovare...cam nasol dar trecem noi!
Excursii? As face de o zi ca inca nu ma tin neuronii de 2caci inseamna noapte alba!As vrea la Rasinari / Sibiu iar la iarna as vrea spre Hateg .Sa mai vedem ce va fi! Sanatosi sa fim!
Imi pare rau pt. problemele cu dintii/ maselele! Nu-ti statea caru-n drum vb. aia.Din pacate cand vine una vin mai multe...eu sunt patita!Multa sanatate si putere/ rabdare iti doresc!
Emma- bine ati revenit din concediu. Sanatate multa bolnaviorului si refacere rapida.
Katty- carevasazica va distrarati in we. Sa va fie de bine. Mda e o vreme de cacao si asa va ramane ceva vreme din pacate. Poate chemam soarele de la Annie sa ne mai incalzeasca si pe noi nitel. Eu una suport orice, frig, ger, dar sa nu ma ploua caci nu-mi placeeeeee!Nu-mi place cu umbrela...azi bineinteles ca am venit uda si am ajuns la scoala ca o curca plouata fara umbrela!
Iulika- ai deja baiet maaare! Eu am inteles din ce ai scris tu ca acum i-l inscrii ca sa aibe locul asigurat pt. mai incolo.Corect?? Stiu de sistemul asta din alte tari ca inscriu copilul pt. a prinde un loc la gradi' inca de cand ramane mamica pregnanat.
te asteptam pe aici poate se mai animeaza subectul nostru!
Annie- eu una ma bucur ca-ti place de tine asa bronzulita si frumusica ( dar eu una nu iubesc soarele deloc- ma ascund de el cat pot -daca s-ar putea sa nu ma vada ar fi perfect- am o piele imposibila care se inroseste ca reptila imediat-am multe alunite deci interzis soare in cazul meu.Ce mor de ciuda ca altii stau...
F. dragalas Clau al tau !!
Mari- ma bucur ca sunteti bine!Un maare pt. Emma.
Ioana-draguta mea poate ne conversam oleaca pe mess . Scuze ca nu ti-am raspuns dar eram pe fuga ! Doamne ce ochi are motzata ta!!
Fetele cucuietele: Daria ,Ledi,Aurorra,Adi,Lilia, Zuzi,Raluca, Doina, Gabi-
Doina- ce e cu tine puiule?? Sa nu-mi spui ca ai vreun pui de depresie ca te bat auzi!!!???
Va urez o noapte frumoasa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Ploua, ploua, ploua ... si e frig si vant
Noi suntem bine, Giulia la serviciul ei mic , dacavi-a fost dor de ea o vedeti aici
Eu imi ocup timpul care imi ramane (alias cand ma trezesc diminetile la 5-6 ) cu crosetat caciuli pt mandra
Catutza ... moama ce de cheltuieli :(
Mai spune-ne de gradinareasa
Dani, bine ca esti bine
Annie, daca mai zici de bronzuri ma ingalbenesc de invidie vreau si io 40 de grade cu +
Dodolina, ce-ti face Bogdanel, Isabelle ??? Cum sunteti ??? Tu cum esti ???
Copilutza ... unde te-ai ascuns ???
Adriana, mai spune-ne pls de scoala !!!
Eu sunt foarte curioasa cum e, am asa o teama in suflet de pe acum ...
Katty, la voi cum e ??? Ce spune Andrei de sistem ? Cum sta cu cardul ?
Zuzilici ... voi fete-cucuiete cum sunteti ?
Ralu, cum stai cu muncile ? Tot la foc continuu,automat, non-stop ?
Leditia, cum e David ??? Sper ca sunteti mai bine
Lilia, sa mai vii la rapoarte
Ioana, ce-ti face Mitzu cea cocheta si smecheroasa ?
Mari, spor la munci la tine. Mai spune-ne de Emma
-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
Aurorra spune:
buna fetelor,
In sfarsit reusesc si eu sa va mai scriu,scuzati-ma va rog ca nu am mai intrat demult,dar sincer nu am avut timp!
Duracell-ul meu ma stoarce de puteri,toata ziua vrea plimbat, nu sta o secnda si trebuie sa stau numai dupa el! Deja merge singur de-acum si numai pe jos vrea,nu mai pot sa-l las deloc in patut,nu mai sta,ii place muuult sa mearga si sa trega de tot ce intalneste,e foarte curios sa vada el ce si cum!Cat a fost cald am profitat si am sta numai pe afara si uite asa trecea ziua,de nu aveam timp sa simt,nu ca acum as avea,dar a venit frigul si sa iesim mai putin si asa sper ca o sa pot intra mai des.
Noi deja am implinit 1 an,am pus si poze in album de la mot!
Stau si ma intreb cand Doamne a trecut timul asta,mai am un pic si trebuie sa ma intorc la munca
Nu am reusit sa citesc din urma,asa ca nu prea pot sa transmit mesaje personale drept pentru care va salut si va pup pe toate,sper ca sunteti bine sanatoase si copilasii la fel.
Trebuie sa fug acum,ca trebuie sa-i dau papa delfinasului!!
Va pupicesc si sper sa reusesc sa intru cat mai curand!
Aurora si micul duracell Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/katty/katty.jpg)
katty spune:
Hello
Dany, ma bucur ca ai revenit si ca te simti deja mai bine! Frumoase idei ai de excursie, sper sa le realizezi!
Daria, dragute pozicile cu "fetele" tale, care mai de care mai haioasa! Cine a pictat-o pe Giulia, tu?
Aurrora, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine, si ca Robert delfinasul isi vede in liniste de evolutia lui...asta e momentul cel mai greu cand apuca si trage totul in cale...dar trece..."tutun" si rabdare!
Catutza, !
Ai cerut poze, va dau poze! Warning: sunt cam multe caci acopera o plaja mare de timp, si botezul, si ziua de nastere la care a fost si Renault roadshow-ul!
Poze si iar Poze!
Pupici!
Edit, ca am uitat sa pun www.javarepublic.com/iopen24/images/javarep_images/2005-jr.coffee.black.2.jpg" target="_blank">cafeaua...batranetea, deh!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
aeperju spune:
neata fetele!
andrei e mai bine, nu cred ca-l mai doare gatul fiindca a inceput sa pape mai bine.
azi, cand l-am dus la gradi s-a pus pe plans de la poarta.am stat cu el multicel l-am luat cu vorba, le-am zis doamnelor sa-i dea niste jucarele si s-a potolit. sper sa fie bine fiindca ieri mi-au zis ingrijitoarele ca a mai plans. trebuie sa se obisnuiasca cu ritmul asta ca in concediu a cam facut cum au vrut muschii lui :).
o zi buna sa aveti!
aeperju spune:
Am reusit sa incarc cateva poze, sper sa va placa.
http://family.webshots.com/album/575082273uMxTZx