Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

Ion vazand ca Maria nu-i mai raspunde la avansuri isi propune intr-o zi sa rezolve problema. Se duce Ion la Maria si ii zice:
- Fa, Marie ... cand ai sa ma vezi fugind prin curte cu 2 caldari de apa in mana d-apoi sa stii ca mie mi-i a f*** si sa te gasesc in pat, auzi?!
La care Maria este de acord.
Prima zi ... Ion fugind prin curte cu doua caldari de apa in mana... Maria fuge in pat si il asteapta ... Ion vine ... si rezolva problema ... a doua zi la fel ... a treia zi la fel ...
Dupa cateva zile insa, pe la miezul noptii, se scoala Maria din pat si-l vede pe Ion fugind prin curte cu doua galeti de apa in mana ... Fata cuminte ce este, se duce repede in pat si il asteapta ... Dupa vreo jumatate de ora ... apare si Ion transpirat tot si-i spune Mariei:
- Faaa! noua ne-a luat foc grajdu si tie ti-arde de f**** ?!

Alexandra 32 + si lumina ochilor mei ANDREI 2 ani si 11 luni 26.09.2006

Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur

Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!

AMR 8 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

tinonino81 felicitari ptr. baietel grasunel.

Doris 29+ Matteo ......

poze

Mergi la inceput

ODATA ION SI MARIA ERAU LA SAPA. DEODATA ION II PUNE MANA PE SANI SI ZICE:
-TU MARIE DACA AI PUTEA DA LAPTE NU AM MAI AVEA NEVOIE DE VACI.
MAI TRECE O VREME SI II PUNE ION MANA PE FUND SI II ZICE MARIEI CA DACA AR PUTEA FACE OUA NU AR MAI AVEA NEVOIE DE GAINI.
APOI TREC CAM UN SFERT DE ORA SI MARIA II BAGA MANA IN PANTALONI LUI ION SI ZICE:
-MA IOANE DACA AI PUTEA SA F**I CA UN BOU NU AR MAI FI NEVOIE DE VECINI ....

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti

Mergi la inceput

Erau Ion si cu Maria in pat, intr-o seara.La un moment dat Maria care nu avea somn il intreaba pe Ion:
-Ioane, dormi?
-Nu!
-Ma iubesti?
-Dorm!!

Era odata Ion si Maria. Ei nu puteau avea copii si s-au dus la un preot foarte priceput, care le-a spus ca ar trebui sa se duca la o biserica din Paris si sa aprinda o lumanare. Zis si facut. Peste 6 ani preotul se hotaraste sa le faca o vizita. Ajunge acasa la ei, suna la usa si deschide usa o fetita.
- Buna ziua, mama e acasa?
- Nu, e la spital, la maternitate, s-a dus sa aduca pe lume al saselea copil.
-Si tata?
-S-a dus sa stinga lumanarea.

La Ion si Maria vine un cuplu francez in vizita.
Maria se uita pe gaura cheii la francezi in camera si o vede pe frantuzoaica dindu-i cu bikini pe la nas francezului .
Maria, in gindu' ei.
- Ce ar fi sa-i fac si eu asa lui Ion cu gogosarii mei.
Intra tiptil in camera lui Ion. Asta doarme. Isi scoate gogosarii si ii da pe la nas lui Ion. La care Ion
- FA, MARIE, ADU PUSCA CA IAR AU VENIT DIHORII AIA...

Asa creste Andrei
Burtica
Bebica din Burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

buna seara tuturor!

Astazi am schimbat din nou semnatura, mai avem 8 saptamani

Lidia, decizia iti apartine, sustinere vrei avea cu siguranta oricare ar fi alegerea ta

felicitari fetelor cu rezultate bune, incurajari celor cu rezultate mai putin bune.

Mai am si eu o zi si scap de tratamentul cu antibiotic pt infectia aia urinara nenorocita

va pe toate

32 Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Tinonino, felicitari pt vesti bune!

Alexandra, la voi sigur se gasesc Pampers de care ziceam. Eu intrebam fetele din Ro. Si ma gandesc ca si acolo ar trebui sa fie oricum.

Laura 32+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

[b] [red] Tinonino [b] [red] excelente vesti, uite asa sa ne fie la toate. [b] [red] Doris71 [b] [red], cat de emotionant e mesajul tau pentru Lidia, excelent si felicitari pentru puterea pe care o ai. [b] [red] Laura G [b] [red] 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Nu-mi iese bold si rosu, scuzati aspectul mesajelor, dar nu ma las pana nu-mi iese. 28+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare! Am disparut in peisaj ptr ca am fost plecati 2 saptamani in Antalya, la acelasi hotel unde a fost si Simina. A fost frumos, inca nu mi-am revenit... Am avut surprize cu compania aeriana la intoarcere, vroiau sa ma lase sa nasc pe acolo dar pana la urma cu un "modest" 40 de euro ptr consultatia la medicul aeroportului am fost lasata sa plec. Adeverinta de la medicul meu era expirata, avand valabilitatea ptr ei doar o saptamana . No asta e, bine ca am ajuns inapoi cu bine. Copii s-au simtit minunat si noi pe langa ei, daca doriti ne puteti vedea aici: http://community.webshots.com/album/574699407obJqfr?start=0

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Stephy, zice bine Simonette, intotdeauna gasesti timp ptr o vorba buna ptr noi! Un pupic apasat si de la noi!

Felicitari ptr venirea pe lume a primului fulgusor, Gabriela!

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Mergi la inceput