Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 3
veronicach spune:
neata
sunt si eu la raport
in sfasit, cred ca am un simptom...cand stau pe o parte, pe partea dreapta, simt....nu stiu exact cum sa descriu caci nu sunt crampe....si o oarece apasare in jos
asa ca ma mut pe partea stanga, sau pe spate...partea rea e ca nu mai pot sa imi tin sotiorul in brate
5+
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lea03 merci mult, cristina 26, ptr urari si incurajari. Sper sa fie bine. daca este un hematom nu este asa grav? |
in unele cazuri se poate resorbi...
Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
Jocurban spune:
Offf... subsctiu si eu la clubul mamicilor cu greturi...
Se pare ca ucuria mea de a nu avea probleme a tinut 7 saptamani, iar ulramtoarele va trebui sa ma "bucur" si eu de "beneficiul" dietei fortate, din cauza raului...
Ieri am avut o stare permanenta de greata, insa suportabila. Dupamiaza, ajunsa acasa, mi s-a facut rau instant (fara sa fi mancat greu, fara sa-mi fi fost foame, fara sa fi simtit niciun miros)... intr-un final, dupa multe minute de fortari, am vomitat... si ce rau mi-a fost! Azi noapte la fel... astazi merg inainte cu senzatia permanenta de rau si greata... nici nu mais tiu ce sa mananc! []
Apropos de alimentatie, cumnata mea (care e mare adepta a alimentatiei naturiste), mi-a recomandat sa consum pe parcursul sarcinii polen/laptisor de matca si capsule de ulei de peste, in locul Elevitului sau a altui supliment de vitamine (deocamdata nu mi s-a prescris nimic, pentru ca inca nu mi-am facut analizele)... Cumnata mea, care e mamica a trei fetite (dintre care doua sutn gemene) perfect sanatoase si pline de energie, sustine ca din aceste 2-3 substante organisumul ia pentru bebe mai mult decat din clasicele vitamine... si ca sunt mult mai benefice pentru organism... Eu am inceput sa caut pe net informatii, dar n-am gasit mare lucru, momentan... Stiu ca uleiuld e peste e sanatos oricand, pentru Omega 3 si Omega 6... dar polenul, respectiv laptisorul de matca? Nu au contraindicatii in sarcina?
Carla 6+
Blog de bebe
www.jocurban.ro" target="_blank">Blog de mami
mommy_to_be spune:
Sunt in extaz!!!!!
Azi am fost prima oara cu puiut mic la "fotograf" si am scos si prima poza. E adevarat ca deocamdata nu se vede decat saculetul, insa la 4 sapt si 5 zile nici nu prea are ce sa se vada altceva. E bine pozitionat, si e unul singur (imi era oarecum frica sa nu fie doi, pentru ca am muuulte cazuri in ambele familii, si nu stiu cum m-as fi descurcat cu doi din prima). Oricum,ideea e ca bb e bine, iar mami si tati sunt fericiti pentru ca s-au "intalnit" pentru prima oara cu puiul lor. Mai urmeaza o eco in 2 sapt
Va pup si va doresc o zi fara simptome neplacute
Mira 4+
roxanik09 spune:
Mira, felicitari ! vai, ce ma bucur cand aud vesti bune ! sa fii linistita, totul va merge bine si mai departe. oricum, cred eu ca daca ti-ar fi spus ca ai gemeni, tot te-ai fi bucurat, asa-i ?
ti-a recomandat dr ceva tratament cu utrogestan sau elevit ?
pupici la burticutza !
7+
mommy_to_be spune:
Roxana, normal ca m-as fi bucurat. Da-ti seama!! Atata ca temerile mele s-ar fi dublat si ele.
In ceea ce priveste pastilutele, mi-a zis sa iau in continuare acid folic. In ceea ce priveste utrogestanul, nu mi-a spus nimic. Am intrebat de vitamie si m-a sfatuit sa nu iau deocamdata, mai ales ca nu am facut inca nici analizele. Mai mult decat atat, mi-a zis ca ea e mai degraba adepta unei diete sanatoase si diversificate, decat a vitaminelor, si spunea ca nici ea n-a luat vitamine in sarcini. Mi-a recomandat sa le iau doar in momentul in care apar ceva carente.
Pupic dulce
Mira 4+
veronicach spune:
fetelor cat costa o ecografie ?
caci nu cred sa mai fie fonduri si pt mine...desi platesc de ceva ani asigurarile
5+
mommy_to_be spune:
veronica, eu am dat 150 RON la Dacia Medical Center. Bine... in pretul asta probabil ca intra si consultatia. S-ar putea in alte parti sa fie si mai ieftin... ma gandesc eu...
Mira 4+
roxanik09 spune:
mira, e corect ce spune dr. ta. eu personal sunt cam anemica si slaba si de asta mi s-au dat elevit.
veronicach, cum adica sa nu existe fonduri ? dr de familie trebuie sa-ti dea trimitere si sunt multe centre care fac ecografii, nu trebuie sa incerci doar la unul si sa te dai batuta. si inca ceva, f importnat : analizele pt gravide sunt gratuite, mai putin papanicolau - mie asa mi-a spus ginecoloaga - sa obtin trimitere de la medicul de familie ( imi face analiza de secretie, cultura col, dar pap-ul il platesc).
in fine, in caz ca nu reusesti asa, eu dau pe eco 70 de lei in sistem privat. sper sa nu fie cazul - mai insista ! e pacat sa dai banii daca poti sa nu-i dai.
7+
discordia spune:
la polizu e 50 ron o eco vaginala, iar abdominala 40.
la privat cred ca este mai scump
eu azi nu am mancat nimic pana la aceasta ora, ma gandesc ca nu e bine asa, dar nu imi este foame si am avut atata treaba ca nici nu mi-a stat gandul la mancare. in ultimele zile am ajuns sa mananc doar o data pe zi. deci, voi cum faceti sa aveti pofta de mancare?
mamica de fetita si 5s+