Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
alinettero spune:
salut toate burticile, va doresc tuturor multa sanatate, sper sa avem toate copilasi sanatosi si frumosi. La mine UM a fost pe 30.07.2009 si DPN 06.05.2010, inca incerc sa ma obisnuiesc cu ideea ca o sa fiu mamica. Am primit rezultatele la analizele platite, si d-na doctor de la laborator a spus ca sunt bune, sper sa spuna la fel si medicul ginecolog. Pe cele neplatite le voi face pe 1 oct. Greturile nu au aparut dar in schimb sunt balonata in orice moment al zilei, mananc ca o nebuna, daca nu mananc mi se face rau, si as dormi non stop, cred ca intr-o zi am sa adorm pe scaun la serviciu.
M-am mai linistit intrand pe forum si vazand ca mai sunt mamici cu aceleasi simtome.
Va pup pe toate, aveti grija de voi!
lauriciu spune:
Prezent la cafea!
Discordia, m-ai dat pe spate cu combinatia bomba. Sa va fie de bine !
Alesicoo, iti tinem pumnii sa vii cu vestea cea mare.
Ioana, si tie iti tinem pumnii sa rezolvi cu indemnizatia ca e jale cu 600 lei, eu cu Radu asa am stat si stiu.
Noi suntem bine, sangerarea s-a oprit de tot, parca si raul mi s-a mai atenuat - greturile, adica, am momente si momente.
Am ramas cu ameteala si somnolenta date de utrogestan. Macar le iau seara si nu ma afecteaza la serviciu.
Radu a luat ieri la gradinita o bulinuta rosie, fiindca a fost foarte cuminte. I-am promis ca, daca si azi e foarte cumnite ii duc ceva diseara.
pup burticile
Laura - mami mandra de Raduc frumos si viitoare mami de...sa fie baietel....sa fie fetita....
taty_ana spune:
wow discordia ce combinatie!!!!!pai daca eu mancam asa imi exploda burta siguur...daca n-ai nimic inseamna ca i-a placut la bebe
4+
roxanik09 spune:
Neata, fetele ! Prezenta si eu la raport !
.. dupa o noapte de "iubit" wc-ul...
alessico, asteptam vestile bune ! ma bucur mult ca esti optimista si increzatoare in viitor.
discordia, si eu aveam pofte de astea in primele 6 sapt, dar de sapt trecuta mi-e raaaaauuuuu. oricum, cred ca ne-ai batut pe toate la capitolul "ciudatenii pofticioase" !
Ioana, eu sunt intr-o situatie similara : am o intrerupere pe cartea de munca de o luna si cateva zile si nu as lua, teoretic niciun ban, decat poate-poate, fiind la masterat la zi, cei 600ron. Asa ca eu tocmai am trimis mail la vechiul loc de munca, poate ma includ si pe luna lipsa... sa dea Domnul ! Deci, te inteleg perfect.
Ghimbirul nu a ajutat cu aproape nimic. Poate doar a 'grabit' inevitabilul... Ma bucur ca e ora 11, pe la ora asta incep sa ma simt mai bine.. poate o sa si mananc ceva !
Pupici !
zmeurica din burtica are 8+
aleesicoo spune:
fetele daca care cumva la analiza imi iese rezultatul 3, in condiitle in care am auzit ca minim este 5 , ce inseamna ?....ca a fost bb sau ce?
HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
remy_mv spune:
Buna dimineata!
Am fost ieri la dr. sa vedem pentru prima oara bb-ul. Ii bate deja inimioara, e cumintel si a promis ca sta acolo pana la termen. Sa vedeti insa patania mea. Exact inainte sa intru in cabinet m-am dus "sa-mi golesc vezica". Cand, ce sa vezi, o pata maro. Nu vreti sa stiti cum am intrat in panica si ce a fost in capul meu. Dr. insa a fost foarte calm si foarte pasiv, a zis ca se tot intampla in primul trimestru, ca exista tratament, dar ca riscuri exista, n-avem ce face. Evident ca in capul meu era numai faptul ca asa s-a declansat prima oara pierderea de sarcina.
Am plecat de acolo terminata si mai speriata decat ma dusesem. Noroc cu sotu' care a pus piciorul in prag, m-a certat ca ma gandesc numai la prostii si la lucruri negative in loc sa fiu in culmea fericirii, si dupa ce am tras o portie de plans m-am linistit.
Acum, gata! Pledez pentru optimism, am un bebe in burtica si este in evolutie, ii bate inimioara si o sa am mare grija de el.
anamariam79 spune:
Neatza burtici. Va salut in fuga ca ma asteapta o groaza de munca azi. Sa dea DD sa fie cu ochi la cele care asteptati rezultatele la betaHCG. O zi usoara si fara prea mari greturi/ameteli/dureri de cap (doar atat cat sa stiti ca sunt bine sambureii). Ma bucur mult Lauriciu ca sunteti bine!
Legat de vergeturi: mi-am luat ieri ulei de migdale si Vergisal. Vergisal e o crema care intra foarte bine in piele si se intinde super bine. Nu are efect gras. Iar uleiul de migdale l-am dat mai ales pe sani, ca astia s-au marit ca nebunii, de stau nasturii la bluze sa explodeze. Si, spre surprinderea mea, intra nemaipomenit de bine in piele. E mult mai ok efectul decat uleiul de masline. Si scrie pe cutie ca e pentru a preveni vergeturile si ajuta pielea sa se intinda si sa fie hidratata. Cam scump: 28 RON 100ml.
Si pentru venele alea vizibile de care m-am speriat io, cica ar fi buni ciorapii medicinali. Luat. Sper sa ma ajute.
O zi usoara!
Ana 6+
remy_mv spune:
Acum ma indop de progesteron si pe gura si nu numai, adica si Duphaston si Utrogestan, si desi saptamana asta sunt in concediu, intrucat mi-am luat cateva zile libere ca masura de precautie, am hotarat ca de maine sa ma intorc la serviciu, ca acasa o iau razna. Nu credeam ca voi spune vreodata asta, intotdeauna mi-a placut acasa, intotdeauna a fost pentru mine o oaza. Acum vreau la serv.
Asa ca azi voi fi , voi face cate ceva prin casa , tot ce n-am facut zilele astea...
Fetelor, va pup, sa aveti o zi frumoasa, fara griji!
anamariam79 spune:
Tatyana, mie doctora mi-a zis ca 4mg de acid folic. Eu iau Acifol si asta e de 5 mg, si e zis ca e chiar mai mult decat trebuie, si daca pot, sa mai tai putin din pastilutza. Vezi pe Elevit ce concentratie are. Cat ti-a iesit valoare la betaHCG, si in ze zi erai (de la UM), ca's curioasa. Mie mi s-a triplat valoarea (z31=146, z33=460), deci inca nu stiu cum stau, 1 sau 2 , ca se vedea doar sacul la eco (ziua 37 de la UM) si mi-a zis ca e miiiiic. Bine s-ar putea sa visez io la 2, ca intotdeauna mi-am dorit! Sanatos/sanatosi sa fie!!!
Ana 6+
discordia spune:
remy_mv, felicitari pt ca esti bine. Cate sapt de sarcina ai?
mamica de fetita si 5s+