Rezultate si premii la concursul Klorane
Raspunsuri - Pagina 7

desprecopii spune:
Laura, cu profesoressa avem problema ca si userul principessa revendica aceeasi poza castigatoare iar poza a fost trimis de la un mail de la care asteptam acum raspuns.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

desprecopii spune:
OK ne-am luminat, a fost intr-adevar o greseala a profesoresei - si-a declarat nickul de principesa... si de aici a fost confuzia/
Acum am clarificat - si DA, va fi si ea pe lista.
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Anda08 spune:
Clasament final
1-dianaR
2-laura25
3-Caprioara
4-aditapop
5-clauclau
6-profesoressa
7-elyanne
8-mariussimiuc
9-angelynna82
10-BFL
11-kid
12-claudinna
13-alic
14-giaserbu
#8220;A day without laughter is a day wasted.#8221; Charlie Chaplin

profesoressa spune:
multumesc mult Anda08 pentru rabdare, intelegere si ajutor :) multumim si pentru voturi, premiu si va dorim tuturor sarbatori fericite.

mariussimiuc spune:
La multi ani in noul an!
Premiile nerevendicate n-ar fi fost corect sa fie acordate urmatorilor clasati?
www.e-retete.ro/concurs/2/concurenti/4" target="_blank">Votati o sarmala uriasa?

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Anda08 spune:
Citat: |
mariussimiuc Publicat la - 05/01/2010 : 15:11:10 La multi ani in noul an! Premiile nerevendicate n-ar fi fost corect sa fie acordate urmatorilor clasati? |
Urmatorii clasati au fost numiti, insa doar o parte dintre acestia si-au trimis datele de contact cerute.
Un an nou cu bine !

“A day without laughter is a day wasted.” Charlie Chaplin

angelynna82 spune:
La Multi Ani pe 2010
Premiile cand le vom primi? de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

mariussimiuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anda08
Urmatorii clasati au fost numiti, insa doar o parte dintre acestia si-au trimis datele de contact cerute. Un an nou cu bine ! ![]() “A day without laughter is a day wasted.” Charlie Chaplin |
Corect. N-au raspuns au pierdut premiul. Treceti peste ei la urmatorii, de pe pozitiile 21,22...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...