Gravidute si mamici de Timisoara (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Salutare dragele si bun venit noilor gravidute si mamici!

N-am mai scris demult desi v-am citit periodic.
Noi am fost plecati putin in vacanta, pe la manastirile din jud. Valcea.

A fost super si Vladut a fost foarte incantat de natura.

Dintii ni s-au inmultit, in rest suntem sanatosi tun.

Cristina, cum stati cu herpangina? Si finuta mea a avut si, pana la urma, a fost ok. S-a vindecat repede.

Pentru mamicile cu bebelusi mai mici, am de vanzare un scaunel de baie. Eu l-am cumparat pt. Vladut si a facut baita in el de vreo 3 ori. N-a mai vrut pt. ca sta foarte bine in fundulet, in cada. Ideal era daca il punem pe la vreo 6 luni, dar l-am pus relativ tarziu, pe la 8...

Aici sunt 2 poze cu el, dar si poze cu nazdravanul meu:

http://picasaweb.google.com/pozevladut

Va pup si mi-e dor de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Roxyn bine ai revenit.Chiar ma intrebam ce mai faceti?M-am uitat pe poze ce a mai crescut Vladut.Iti seamana tare mult asa mi se pare.Ah si inca ceva am vazut in poze ca avem premergator identic aceiasi marca culoare etc.
Si pt ca mi-a adus aminte Roxyn pt viitoarele mamici am de vanzare o cadita de baie cu suport si cu masa de infasat nou nouta culoare verde cu alb e tare frumoasa nu am folosit-o niciodata ca am mai avut alta.Cine vrea detalii sa imi scrie PM sau pe mail popdiana80@yahoo.com.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxyn

Salutare dragele si bun venit noilor gravidute si mamici!

N-am mai scris demult desi v-am citit periodic.
Noi am fost plecati putin in vacanta, pe la manastirile din jud. Valcea.

A fost super si Vladut a fost foarte incantat de natura.

Dintii ni s-au inmultit, in rest suntem sanatosi tun.

Cristina, cum stati cu herpangina? Si finuta mea a avut si, pana la urma, a fost ok. S-a vindecat repede.

Pentru mamicile cu bebelusi mai mici, am de vanzare un scaunel de baie. Eu l-am cumparat pt. Vladut si a facut baita in el de vreo 3 ori. N-a mai vrut pt. ca sta foarte bine in fundulet, in cada. Ideal era daca il punem pe la vreo 6 luni, dar l-am pus relativ tarziu, pe la 8...

Aici sunt 2 poze cu el, dar si poze cu nazdravanul meu:

http://picasaweb.google.com/pozevladut

Va pup si mi-e dor de voi

mamica de Vladut

Multumim! sunt ok! au facut o forma usoara, adica doar in gat si nu pe toata cavitatea bucala ca altfel ... muream!

pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao!

Noi azi ne chefuim. Bunicul face 60 de ani si mergem la el in curte la gratar si i-am comandat un tort surpriza din partea piticilor.
I=am luat felicitare si diploma ptr cel mai bun bunic, a fost atat de impresionat incat a plans. Sunt morti dupa nepoti bunicii astia... oare noi cum v-om fi???
Ce bine ca e vreme frumoasa si se pot zbenguii copilasii prin curte.

Va pupam!

Miha distractie placuta in Spania!!! sigur o sa fie super!!!!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

cristina ,multumesc pt homeopat
f dragutei pitici ai,oricum toti sint frumosi
abia astept si eu sa-l vedeti pe igor
ca nu ma lasa momentan administratorul

va pup si sanatate la pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

genny76 si eu sint tot singura si uneori mi-e greu,am niste prietene cu pitici de 1 an, pe ele le exasperez inainte sa sun la pediatra.
si igor incepuse sa nu ma vomite,dar vad ca iar imi da brinzica pe afara...dar e cumva cu flecmute ,cred ca are ceva mucozitati ca uneori mai hiriie si dupa ce scoate afara nu ma hiriie
....

apropo alte mamici ati patit asta?
cu mocozitatile,sa hiriie bebeii vostri?
nu totdeauna

asa ca stiu cum e sa fii singura...noroc ca am un baietel cuminte,ii multumesc la dumnezeu pt asta ca altfel...
vai eu inca ii dau sab simplex pt vinturi si colici
tre sa merg si eu la homeopat ..
sper sa ajung pina mai are sotul meu masina

ca sintem in mare impas momentan
sotul ramine fara job...
asta e

daca auziti ceva de lucru in vinzari,constructii...
el a terminat ise, dar a lucrat 10 ani in instalatii in constructii,la romstal si apoi la o alta firma de vinzari centrale termice...

apropos si eu la fel,doar ca pe service,ca si coordonator la romstal.

daca aveti ceva nelamuriri legate de centrale termice,verificari la centrale va stau la dispozitie

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Cristina multumesc de sfaturi.Si la multi ani bunicului!!!Eu cred ca si noi vom fi la fel cand vom fi bunici
Eliagg imi pare tare rau ca aveti probleme cu jobul.E tare greu acum cu locurile de munca.Sa stii ca si Andrei haraie si acuma cand are 1 an si 1 luna aproape.El nu a scapat inca de tot de mucozitati dar dupa ce am fost la mare e mai ok intr-adevar.Si eu i-am dat sabsimplex destul de mult timp si la el a fost ok.
Fetele cu pitici mai mari de 1 an ce lapte le dati.Eu am impresia ca nestle junior 1+ ii da lui Andrei dureri de burtica ca tare rau doarme noaptea se foieste, plange se trezeste de 4-5 ori.Nu stiu ce sa fac sa il schimb sau nu o fi de la lapte???

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Hello, eu sunt gravi in 38 de sapt si urmeaza sa nasc in curand yuhuuuuuu, dar va rog daca puteti sa imi trimiteti si mie un PM cu tarifele de la maternitate, voi naste natural cu epidurala la Odobescu cu dr.Olaru.Nu mai stiu cand se dau banii la dr, inainte sau dupa?cat costa epidurala? dar anestezistuL?

Adrianasi Andreas(28.07.2006)
baby Iannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxyn spune:

Elliag, si Vlad a avut mucozitati si haraia. Se auzea f puternic dupa o partida de plans. Noi am primit tratament cu muguri de coacaz negru, 10 pic/zi, 3 sapt. N-a mai avut nimic de atunci.
Iar cu regurgitatul, tot branzica si noi.

Dya, dupa 1 an eu il voi trece pe Vladut pe lapte de vaca, din comert. Cred ca Napolact ii voi lua.
Nu am pe nimeni la tara cu vaca, asa ca voi lua la cutie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vanisha

Doina ,jos palaria pentru astfel de medici.
Eu sunt in cautare de un medic bun. fetelor cine stie in sp.Odobescu un medic f.bun sa mi-l recomandati ptr.nastere/cezariana?
Acum am 23 sapt. si deja ma intereseaza un doctor bun, da bun, e bine sa stii sa nu ai surprize apoi.

Eu sunt la doctorul Bacila Mihai si chiar imi place. Am fost luni la 4D si m-am saturat cat mi-a tot explicat. Am amortit pe masa.

21+ (Amaris-Stefania)

Mergi la inceput