Gravidute si mamici de Timisoara (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elliag2000 spune:

DOINA si eu ma bucur pt copilul tau si Dumnezeu sa va aiba in paza lui.
ti-am vz pozele si te cunosc.
esti mult mai mica ca mine,fratele tau a fost cu un an mai mare ca mine in generala;am stat in acelasi bloc la tr.severin-eeu la scara 2,voi la scara 6 ,daca nu m-a lasat memoria
te numeai PUPAZA??
eu GIURA pe atunci,vecina cu fratii DRAGHIA
pe ei sigur ii stii
te salut si numai de bine iti doresc

Mergi la inceput

Vanisha,asa cum am mai spus si in mesajele anterioare ,eu am nascut cu DR.MURARIU ALIN anul acesta.
ti-l recomend cu toata inima,e f bun,rabdator cu bun simt si bun profesionist
mai intereseaza-te..

Mergi la inceput

GENNY 79,si IGOR care are 3 luni si 12 ziel regurgiteza ,defapt a regurgitat ppina acum 2 sapt intr-una de ma dispera..apoi a luat o pauza si de 2 ziel vad ca iar
am intrebat pediatra mi-a zis ca-i normal,ca problema era daca nu crestea in greutate altfel nu..
adevarul e ca acum regurgiteaza pt ca se agita f mult,si-a descoperit picioarele si bag ala greu..uneori chiar im dupa masa..normal ca da afara,nu?
asa ca sigur de la faptul ca e haloasa
te pup,numai bine

Mergi la inceput

va salut pe toate,va spusn ca mi-e f greu sa citesc tot ,sint putin derutata,poate daca voi intra mai des o sa ma obisnuiesc.

IGOR are 3 luni si 12 ziel ,e f f lung ,are 68 cm si 7,200 kg.
e baiat mare ce sa mai...
ride f des acum si vb tot mai mult,in concluzie sint fericita
va rog sa-mi scrieti si mie homeopati in afara de dr.JURJ,ca stiu ca-i plecat destul de des.

va multumesc

Mergi la inceput

a si referitor la casele din jurul Timisoarei,va spun ca eu stau in Giroc si s-a mai ieftinit pamintul ,dar nu gasesti case sub 80.000 euro la rosu..
mai interesati-va ,in giroc sint f f multe de vinzare..
si noi ne-am mutat in 2006 dec,tot asa la gri,adica avea geamuri si usi si era izolata,cu 47.500 euro,dar avem f putin teren 250mp,dar a meritata ,pe atunci atit cost aun ap cu 2 camere in c.girocului.

daca aveti nevoie va fac rost de un nr de tel de la o agentie de aici,dar nu merita sa platiti comision,veniti aici si gasiti pe fiece casa de vinzare nr. de telefon,al celui care vinde.
eu sint multumita,e liniste si asa putina curte ma ajuta sa stau afara cu cel mic,dar din pacate nu prea ma vad cu mamici pe aici...

in chisoda e acelasi lucru
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miha ce coincidenta!!!Si noi am fost ieri tot dupa Utvin imediat dar era Sanmihaiu Roman.Sanandrei e inspre Arad.Ba mie mi-ar place linistea de la sat.Eu am lucrat 3 ani la Giarmata si tare mult mi-a mai placut pe acolo.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

Ellia , mi-am notat numele, e bine de stiut , vad ca dai multe informatii, imi pare rau ca nu stiu nici un homeopat, dar daca vrei, pot sa-ti spun de dr.fulga pe care avem norocul sa-l avem in timi, fratele s-a vindecat dde tot felul, eu am avut inainte o anemie cu rectocolita, etc. si are tratamente supeeeeeeeer, si nu sunt scumpe, sunt logice .are cabinetul inainte de pod, pe linia 1 de tranvai care duce la gara, pe dreapta, scrie mare fulga.
Sunt multi care vin din alte tari din tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Vanisha, imi place numele, asa il cheama si pe nepotelul nostru. Imi aduc aminte ca atunci cand ne-am casatorit si vorbeam de copii cu sotul meu i-am spus ca daca o sa avem baiat mi-ar placea sa-l cheme Alexandru. Acum insa e mai greu, parca as si vedea-o pe soacra-mea strigand: Alexandru 1 si Alexandru 2 Noi inca suntem in cautare, dar am restrans aria si se pare ca Bogdan si Razvan se bat pt primul loc. Al doilea prenume il voi alege singura dupa ce ne hotaram la primul, deorece sotul a ajuns la concluzia ca vom face oricum cum vreau eu .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanisha spune:

Ofe, e de admirat sprijinul sotului tau, asa e si al meu, sa ne bucuram de sotii nostrii, ma bucur ptr. tine.bogdan=darul lui dumnezeu ,razvan nu mai stiu, dar amandoua sunt deosebite.eu am vrut sa-i pun numele(asta inainte sa-mi vina in cap alexandru) andrei, imi place mult dar tot asa pe neotelul nostru il cheama andrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Ciao fetele.
Cand va spuneam de materinitatea particulara ... ma refeream la conditiile de acolo care intr-adevar sunt excelente. De medici ....nu stiu nimic si nu va contazic, stiu doar ca s-au purtat foarte frumos cu prietena mea.Ea a nascut cu dr Hrubaru. Insa nu cred ca maternitatea aceea are alti medici, sunt aceeasi care sunt la Odobescu si la Bega.
Si eu am nascut la Odobescu si am fost tare incantata de toata lumea, de tot personalul din spital, am avut noroc de un salon bun cu paturi noi si cu o colega de salon excelenta :)Lucia. Singura chestie neplacuta a fost baia care era mai tot timpul murdara...dar nu stiu daca era vina femeilor de servici sau a celor care foloseau baia si uitau sa traga apa.

Doina tu ti-ai facut triplul test ? Problema cu care s-a nascut Darius se vede sau nu la triplu test ? Ti-am vazut si eu pozele.Ai un baietel superb! Sa-ti traiasca si sa te bucuri de ieri.

Mergi la inceput