Gravidute si mamici de Timisoara (34)
Raspunsuri - Pagina 16
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cristina_nagy
Multumesc! Eu am la activ 2 epidurale si vreau sa iti spun ca daca as naste de 100 de ori tot epidurala as alege. Nu am simtit absolut nimic!!! Depinde si de anestezist dar eu o recomand !!! De acnee nu stiu ce sa zic ca nu am avut pb dar probabil o sa treaca dupa sarcina. PUpici Cristina Alex 20.02.2006 Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex |
neata
la fel si eu ca si cristina, doar ca eu am o epidurala la activ nu doua...
cu ajutorul anesteziei epidurala nasterea s a transformat intr-un eveniment placut, nu dureros si traumatizant! vorba cristinei: "daca as naste de 100 de ori tot epidurala as alege."
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex2alex Hello trupa, Am mai citit de maternitatea particulara. Din cate stiu eu acolo sunt tot medici de la Odobescu. Alex...mamica de Alex ![]() |
cu siguranta ca sunt medici de la odobescu, cel putin asistentele stiu sigur ca sunt!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
bb_yasmi spune:
cristina, multa sanatate la alex!! 
_
happy mom Lavi &
alex2alex spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui ade24
E ok ce spui tu dar pentru Romania. Anca are nevoie pt Canada si s-ar putea (ba chiar sunt sigura - acum 3 ani au plecat niste prieteni in Canada) sa nu inteleaga cei de pe la ambasada de ce nu este trecuta perioada lucrata in ordine cronologica. Era bine sa fi facut asta inainte sa se deschida pozitia la cealalta firma. http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008 |
Mai, pt Canada nu stiu cum e, dar mie mi-au facut cartea de munca a 2-a firma la care am lucrat. De la prima n-am primit decat 1 document vizat cum ca am lucrat la ei. Cei care mi-au facut cartea de munca au zis ca dc ei au facut-o cu ei se inceapa si ca imi trec vechimea la firma anterioara dup-aia.
Nu stiu dc se putea proceda altfel, stiu numa ca se poate trece vechimea ca banui ca de asta e vb sa nu piarda vechimea. Pensie pt anii lucrati in Ro, statul roman iti da; asa ca parerea mea e sa ai trecut tot ce se poate in cartea de munca (e numai parerea mea, nu ma stiu la legi).
Alex...mamica de Alex
DoraStef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DoraStef Buna fetelor! Eu sunt nou-inscrisa pe site, dar va urmaresc cam de cand am ramas gravidutza! Eu am acum 34 de saptamani si bebelica mea se va naste natural cat de curand la Odobescu cu dr. Furdeanu. Cum suntem la primul bebe, eu si sotul meu suntem putin nedumeriti in privinta costurilor de la spital, asa ca va rog mult de tot sa-mi scrieti (aici sau un PM) cu cat ne-ar cam costa una alta (nasterea, epidurala, anestezistul, moasa, la cine trebuie dat si cam cat? se da inainte sau dupa? etc). Daca mai aveti si alte sfaturi legate de zilele petrecute in spital le primesc cu cel mai mare drag, mai ales ca chiar nu stiu la ce sa ma astept! Va pup! Sanatate mamicilor si ingerasilor vostrii! Dora. Dora si bebelina 34+ (Camelia) |
Buna fetelor,
Dintre cele care au nascut recent la Odobescu, ma poate ajuta careva cu "problema" enuntata mai sus?
Si mai am o problema: de ieri am inceput sa racesc (in special nas infundat si stranuturi si moleseala aia tipica cu ameteli). Ar trebui sa ma alarmez? Ar putea sa o afecteze in vreun fel pe bebelina din burtica? N-as vrea sa iau medicamente degeaba si nici n-as vrea ma panichez fara motiv. Pana acum n-am avut probleme de-astea toata sarcina si acum pe final...offf...
Mersi mult!

Dora
35+
Camelia
Fancy spune:
va salutam.
n-am mai avut timp sa intru pe forum...
ne-a atins si pe noi tampita asta de herpangina, asa un pic...ne-am tratat homeopat si suntem ok acum...
miha, cum a fost la barcelona?
oana, nu stiu sa iti zic de turcanu...imi pare rau pt problema, sa ne spui care a fost deznodamantul......sper ca a fost doar o sperietura....sanatate la micuta si curaj mamei!
ank, habar nu am de acte,vad ca te ajuta fetele cu raspunsuri....stiu in schimb ca la Centrul Cultural Francez este un "spatiu" cu documente dedicat canadei, celor care vor sa plece in canada pe partea franceza....le poti imprumuta si acasa si sunt si cursuri speciale acolo..asta daca plecati pe partea fraceza....bafta oricum!
va pupam si va scriem sapt viitoare din zagreb....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
strunfita spune:
Dorastef, nu ai de ce sa te panichezi daca nu faci temperatura, nu-l afecteaza pe bebe. Poti lua oscilococcinum sau orice alta chestie homeopata fara probleme. Vezi la farmacie ca au mai multe chestii de la Boiron, in functie de ce te doare. Poti lua si cate un paracetamol, nu e contrazis in sarcina.
O sa incerc sa-mi fac timp sa-ti trimit pm cu tarife.
Fetele, stiti vreun stomatolog pentru copii? Am vazut la Bogdan pe o masea un punctulet negru si tare mi-e teama ca-i o carie.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
mihaser spune:
Strunfita e langa mine un cabinet fain Lucadent si tanti se ocupa si de copilasi...s-ar putea sa fie decat o coloratura...nu te panica! Si eu am punctulete si nu mi-a spart dintele ptr atat...
O sa trimit un link pe contul comun cu pozele din vacanta...inca nu le-am pus pe toate...doar pe cele din primele 2 zile...A fost frumos! A fost Merce 2009, adica un fel de zilele orasului...s-au incheiat cu artificii...am fost pe plaja, la munte, la cumparaturi, la acvariu, la zoo si am facut multe plimbari...ne-am uitat rucsacul cu pasapoarte in el intr-un fast food...
Ne-am dat seama cam dupa o ora...norocul nostru ca l-a gasit un nene ce lucra acolo si l-a pus bine...asa am scapat de drumuri la ambasada...A fost superb!
ade24 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui DoraStef
Buna fetelor, Dintre cele care au nascut recent la Odobescu, ma poate ajuta careva cu "problema" enuntata mai sus? Si mai am o problema: de ieri am inceput sa racesc (in special nas infundat si stranuturi si moleseala aia tipica cu ameteli). Ar trebui sa ma alarmez? Ar putea sa o afecteze in vreun fel pe bebelina din burtica? N-as vrea sa iau medicamente degeaba si nici n-as vrea ma panichez fara motiv. Pana acum n-am avut probleme de-astea toata sarcina si acum pe final...offf... Mersi mult! ![]() Dora 35+ Camelia |
Si eu am racit usor in timpul sarcinii, fara febra. M-am tratat cu mult ceai de lamaie - storci jumatate de lamaie in cana, pui apa calda si miere. Eu am baut cateva zile ceai de lamaie si mi-a trecut.
Eu am nascut in decembrie, o sa-ti trimit tarifele - nu cred ca s-au schimbat de atunci.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
mihaser spune:
Fetele acneea aia de care vorbiti cred ca se numeste pruritu de sarcina...in mod normal apare in trimestrul 3 de sarcina...Eu cand am avut varicela am crezut ca asta ar putea fi desi aveam doar 15 sapt..Mi-a spus dermatologul ca asta trece de la sine parca.

20.02.2006
http://community.webshots.com/user/cristinalex