Gravidute si mamici de Timisoara (34)
Raspunsuri - Pagina 14
cristina_nagy spune:
Miha sa ne povestesti cum a fost in excursia voastra de la Barcelona....
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
vanisha spune:
ADE24 la multi ani cu sanatate.
Cristina , insanatosire grabnica ptr. puiultau.
Buna fetelor, nu am scris de cateva zile.Acum am intrat din nou.
Fetelor stiti daca nasterea cu epidurala doare, sau nu simti absolut nimic?
S-a mai intamplat cuiva sa-i iasa pe fata, spate cosuri, acnee accentuata, eu nu stiu ce sa fac, nu ma mananca absolut de loc dar e foarte urata ca orice acnee.am si pe brate.
oanaq spune:
Salut fetelor!Sunt disperata, sora mea a nascut in 25 sept o fetita la Odobescu si ieri au ajuns acasaam observat de dimineata o problema la buric si au mers azi la Luis Turcanu unde le-au internat pe loc si pe ea si pe bebe cu diagnostic inca neclar dar cu o gramada de suspiciuni gen probleme neurologice (fetita putin cianotica si cu spasme), displazie a soldului, infectie, au pus-o pe a mica direct in incubator si asteapta rezultatele analizelorINTREBARE: Ati avut experiente cu cei de acolo? Sunt buni? Dr. Elena Pop o trateaza si nu stim nimic de ea. Pe net am gasit lucruri mai putin pozitive despre dansa si mi-e teama. Imi vine sa le iau pe mama si pe bebe sa le duc la Szeged unde am auzit ca-s foarte ok doctorii. VA rog sa ma ajutati cu un sfat sau informatii, sunt disperata...mami de Luca nazdravan
dyanira spune:
Cristina e nasol cu amigdalele astea stiu cum e ca si eu am probleme din copilarie si nu am scapat nici acum fac imediat amigdalita urata care nu ceda decat dupa 7 zile de antibiotic.Sper sa imi fac curaj sa le scot...
Oanaq cei de la Luis Turcanu sunt ok acum de dr Popa chiar nu stiu nimic.Dar cei de la Odobescu de la neonatologie nu au vazut nici o problema.Ce dr s-a ocupat de ea la Odobescu?Cei de la Odobescu sunt ok.Si eu am nascut acolo si a fost chiar ok la neonatologie.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
oanaq spune:
Nu stiu cum o chema pe neonatoloaga de la Odobescu dar nici nu a venit sa vb cu sora-mea decat la externare si nici atunci nu i-a zis mare lucru. Nu i-au zis nimic la Odobescu, i-au spus ca fata e ok, ceea si sper ca e adevarat. Sper sa nu fie decat o alarma falsa. Adevarul e ca probleme din astea la copii asa mici te termina psihic...mami de Luca nazdravan
genny76 spune:
oanaq imi pare rau pentru nepotica ta, doctorii de la Turcanu sunt ok, chiar Elena Pop a tratat-o pe fetita unei prietene si a fost foarte multumita de ea, acum cred ca parerile sunt impartite, din cate am observat la vizitele mele in spital si asistentele sunt ok, vorbesc frumos si se poarta frumos cu parintii si cu bebeii, eu ii doresc insanatosire grabnica si multa sanatate pentru ca nu e mai important pentru un parinte decat sanatatea copilului.
Ank83 spune:
Am si eu niste intrebari mai off topic
.Poate ma poate ajuta cineva.
Un contract de munca este neaparat sa fie consemnat in cartea de munca.Intreb asta pentru ca inainte de a mi se face carte de munca am lucrat pe perioada determinata .Am avut contract individual de munca parafat de cei de la ITM.Dar nu e trecut in cartea de munca care mi s-a facut abea la urmatorul job.Intreb asta ca imi tot strang actele pt emigrare canada si nu vreau sa am probleme pe acolo.
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
mihaser spune:
Anca nici eu nu am trecut primul contract de munca in cartea de munca...Nu cred ca e musai sa fie acolo...Eu am contractul si cand o sa ies la pansie ma duc cu el si le arat ca am mai lucrat...desi ei stiu ca mi-au dat din impozit inapoi. bafta cu dosarul!
Oana imi pare rau ptr voi si sper sa se rezolve problema. Despre dr respectiva eu nu am auzit lucruri rele...avem si noi o cunostinta pe care o urmareste si ea. La Szeged sunt dr buni insa daca e nevoie de spitalizare pe o perioada mai lunga e foarte costisitoare.
Revin!
alex2alex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Am si eu niste intrebari mai off topic Un contract de munca este neaparat sa fie consemnat in cartea de munca.Intreb asta pentru ca inainte de a mi se face carte de munca am lucrat pe perioada determinata .Am avut contract individual de munca parafat de cei de la ITM.Dar nu e trecut in cartea de munca care mi s-a facut abea la urmatorul job.Intreb asta ca imi tot strang actele pt emigrare canada si nu vreau sa am probleme pe acolo. Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici Pretendenti pt ![]() |
Da, un contract de munca e trecut in cartea de munca. Duci actele doveditoare la cei la care esti angajata acum si o sa iti treaca ei.
Nu e obligatoriu sa ai in ordine cronologica trecut in cartea de munca.
Cel putin asa a fost in cazul meu, am dus actele vizate si s-au ocupat ei de restul.
Alex...mamica de Alex
alex2alex spune:
Hello trupa,
Abia acum am avut vreme sa intru si eu pe forum.
Am fost si noi plecati la tara cu Alex, ce i-a mai priit si ce i-a mai placut...
Cristina, imi pare rau de 'Alex cel mare' ca e bolnavior si va dorim sa va faceti repede, repede sanatosi.
Am citit in viteza celelalte 13 pagini asa ca nu mai stiu cine exact a intrebat de mucisori. Alex are si nu merge sa-i scot cu para(ori n-am eu varianta buna), dar am gasit la unguri o chestie de tragi tu aerul (la Szeged la Brendon) si cand nu e musai nevoie de batista bebelusului , merge si cu chestia aia.
Am mai citit de maternitatea particulara. Din cate stiu eu acolo sunt tot medici de la Odobescu.
S-a scandalizat Alex, trebuie sa ma duc la el.
Alex...mamica de Alex