Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
gratiana77 spune:
Desi maine se implinesc 21 de saptamani, mi-am actualizat de azi semnatura. Maine, din pacate nu voi putea intra pe net. De dimineata vine verisoara mea de la Bucuresti iar dupa-masa merg la botez la prietena mea.
Si in plus am adaugat si al doilea prenume pt bebelina noastra, cel stabilit de tati.
21+ (Amaris-Stefania)
cris_mario spune:
arwen92,lasa ca o sa va ajute Dumnezeu si o sa fiti bine si tu si bb,Parerea mea este sa te hotarasti asupra unui medic,pentru ca la cati mergi atatea pareri vei auzi,nu iti spun cu rautate,dar cac sa nu mai fi suparata si dezamagita...rana pe col am si eu,de la nasterea primului copil,care a fost prea mare pt corpul meu(3.800/53cm).....ai grija de tine si de bb
gratiana77 este foarte frumos numele ales pentru bb
decenuela despre morfologia fetala iti pot spune pretul de la medlife,acolo unde sunt eu programata sa o fac...390 ron sper sa te ajute
Mario Andrei 16.08.2005 18+
simonette spune:
Buna dimineata!
Va poftesc si eu la o buna cu laptic!
Arwen niste tampiti unii dri!!! Offf.......imi dau seama cate ganduri iti faci acum dar sunt sigura ca azi la eco vei avea vesti bune! Trebuie sa gandesti pozitiv
Gratiella si mie imi place fmult prenumele puiutei voastre
Vadca nu sunt sg care se trezeste la ore enervante si apoi se perpeleste......cam astea sunt de-acum simptomele
Va doresco zi frumoasa!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
26+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
mariucasara spune:
Neata fetelor!
Danutza84 nu fii necajita. Loviturile de manute sau picioruse nu se simt mereu ca bebe e prea mic iar tumbe nu face tot timpul. Va creste el si vei stii exact ce face, mai ales cand joaca fotbal...cu ficatul tau...la 2 noaptea...
arwen92 nu te enerva ca il superi pe bebe, si el e ocupat cu crescutul. Daca ai avut ovulatia mai tarziu e normal ca bebe sa fie mai mic. In plus nu va creste niciodata liniar, nici acum in burtica nici dupa ce iese.
Klion si femigin pot fi folosite fara probleme in sarcina. Sunt contraindicate pentru ca se aplica vaginal si pot provoca avort sau nastere prematura. Nu dau probleme bebelusului. In schimb rana pe col trebuie tratata daca mai e acolo dupa ce nasti.
SorinaF sunt interzise picaturile de nas. Doar ser fiziologic poti folosi.
DandanaG e partial adevarat! Fi-mea facea tumbe in burtica, zi si noapte dar mai ales noapte . Si acum e argintul viu. Dar mereu a dormit noaptea. Puteai sa iti potrivesti ceasul dupa ea.La 3 dimineata se trezea, sugea 20 de minute si iar nani. De la 7 luni a renuntat si la masa de noapte si a inceput sa doarma de la 11 la 8 fara intrerupere.
Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+
simonette spune:
Am uitat sa spun ca azi intram sinoi in 7 luni
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in
27+ cu Nicholas!
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
cris_mario spune:
simonette baietii tai sunt foarte frumosi,cu siguranta si bb va fi la fel,poza in care dorm impreuna este superba.. sa iti ajute Dumnezeu sa fii snatoasa si burtica de 7 luni ,adica toti sa fiti sanatosi
Gabriela77 spune:
Multumesc de primire, fete dragi! Vad ca sinteti o comunitate frumoasa aici! O sa imi intru si eu in mana, in curand!
Deocamdata, sa va spun despre noi, suntem din Cluj, avem o fetita adorabila de 2 ani care acum merge la gradi, s-a acomodat incredibil de frumos, daca primele 3 zile am lasat-o plangand si plecam de acolo cu sufletul greu, acum merge vesela la dedi, ba chiar si-a facut si un prieten bun Luca. Ce mai, e mare domnisoara!
Bb 2 a venit asa...pe neplanificate, intr-o joaca (ne)vinovata in zilele nefertile. Dupa ce am trecut insa de socul initial, ne-am bucurat nespus, oricum ne doream 2 copilasi. Doar ca preconizasem sa mai lucrez, sa ne mai revenim financiar, cei 2 ani de stat acasa ne-au mai destabilizat. Dar nu regret deloc decizia, si as face la fel a doua oara! Timpul acesta pe i l-am dedicat Sarei e asa de pretios...a fost doar al NOSTRU, de-acum vor urma gradinite si scoli si nu ne vom mai avea reciproc 24 din 24. M-am intors acum la serviciu, dar e provizoriu ca intru in curand iar in maternitate
Despre bb 2, am aflat la TT ca e posibil fetita, eu m-am bucurat tare ca asa ma visam, mami de 2 fetite, posibil sotul sa-si fi dorit si un baietel, desi n-o recunoaste. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie tot asa un copilas perfect si sanatos ca Sara, ca altceva nu-mi doresc!
Ma simt putin vinovata fata de bb 2, parca nu-i acord suficienta atentie, fetele la al doilea copil poate ma inteleg, imi amintesc grija si atentia de la prima sarcina, toate ingrijorarile pe care le regasesc aici, la voi...
BB misuna toata ziua, senzatia asta e unica, intr-adevar! Ma imaginez cu 2 copii si zambesc fericita...acum mi-am schimbat total optica si perspectiva, nimic nu mai pare atat de important ca familia, nici chiar cariera, oricat de promitatoare ar parea ea...Nimic nu poate sa iti aduca atata bucurie ca zambetul fericit al copilului tau, ca mainile lui micute in jurul gatului tau, ca vocea lui calda si dulce atunci cand te striga...mama.
Si ma opresc ca m-am cam lungit,dar am zis sa ne cunoastem un pic, iata si un link cu poze de-ale noastre, mai mult de-ale Sarei:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Sa ne auzim doar cu vesti bune! O zi frumoasa tuturor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) si bebe mic 19+
alexutzzza spune:
arwen92 stai linistita, ia vitamine, papa sanatos si mai ales papa multe fructesi peste si sa vezi ce mare se face bebe. Eu sunt mare fana de peste, vitamiine nu am luat in primele 5 luni decat 10 zile pe luna in lunile 3 si 4 ca nu am vrut sa ma ingras, dar am mancat peste cam o data pe sapt(sunt fana) si fructe zilnic si bebe a crescut in 18 sapt cat altii in 20 de la o eco la alta era mai mare cu cateva zile decat standardul. Oricum o prietena mamica mi-a zis exact cum zicea si mariucasara ca bebeii nu cresc liniar si sa nu ma sperii daca la eco ulterioare o sa imi apara mai mic. Bafta la eco si sa aflii culoarea caruciorului .
Ieri bebe a sughitat! LOOL! de 2 ori: o data pe la pranz si o data seara! F funny! De unde stiu ca a sughitat? vorbeam cu o prietena (mamica) si i-am zis "si i-am zis fata bb meu...sare coarda in burta", la care vine replica "ceeeeee???", zic da, nu stu ce naiba face, dar simt ritmat asa: dac dac, dac dac, dac dac....ca si cum ai sari coarda si pui un picior, al doilea, un picior, al doilea
sa nu radeti de mine!!!! pretena mea a ras si mi-a zis ca mereu cand simt asa o miscare ritmata, sughite ca si ei i-a luat ceva pana sa se prinda de faza asta la sarcina ca cica bebeii nostrii acolo se plictisesc, inghit lichid aminotic, incearca diverse prin burta de plictiseala scheme pozitii inghitituri si...ii apuca sughitu ca-s tantalici Ce dulce mi se pare! hi hi hi
20+
cris_mario spune:
alexutzza am vazut ca papai peste mereu,si mie imi place,darnu am mai mancat de cv vreme pentru ca ultima oara mi-a fost foarte rau,cred k am papat cu pofta si....am varsat si m-am simtit fff rau acum imi este frica sa maipap,ce zici sa mai incerc?