Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

vikinga m-au terminat cuvintele tale....asa cheauna cum sunt. Nu stiu cu ce te ocupi dar ai un talent deosebit la scris...si esti f convingatoare.iti multumesc pt ceea ce ne spui..pt unele dintre noi mai ales la primul bb....cuvintele nu ajung doar la suflet dar si ne ajuta. avem nevoie de sfaturi de la mame, chestii concrete...nu doar teorii din carti sau net. si mie imi place sa spun din experienta mea altora ma ales daca am facut greseli pt a nu fi repetate de catre altii///daca se poate.

eu sunt destul de calma...imi zic ca toate vor veni de la sine si ca d-zeu va fi bun cu mine si-mi va da un bb sanatos.

s-a discutat atat despre fumat...am citit si eu ...si nu prea m-a impresionat nimic....felul cum ai scris tu m-a dat gata.nu sunt fumatoare dar imi traiesc viata printre fumatori...in birou, acasa...cred ca voi citi sotului meu din cuvintele tale...nu mi-as ierta sa pateasca bb ceva in conditiile in care pot sa actionez in acest sens...

cum spunea andre_lina...avem o odisee atat de frumoasa...cred ca e un privilegiu pt noi ca ne-am gasit aici..multumim asadar tehnologiei

n-am cam devenit melodramatica asa cam de dimineata?

mda...e 5 juma...cred ca ma uit peste reteta de eclere...si sa vad daca am ce-mi tebuie sa fac o tura...

va pup si sa aveti un we placut

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Sorinaaaa...am incercat sa fac reteta de ecler...dupa ce am pus faina...mi s-a taiat ca la maioneza....adik tre s-o arunc...deoarece s-a separat tot uleiul..:(((((((((..n-am mai fc niciodata cu ulei...faceam cu unt sau margarina

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neatza fetele!
vikinga foarte frunos ce ai scris.
La noi "colicile" au fost date de adaptarea la lumea exterioara. Medicamentul minune era sa o tin la mine pe burtica, si sa-i vorbesc incet si continuu. Asa ca am decis ca de fapt plangea de suprastimulare si nu pentru ca avea vreun discomfort fizic.
O singura "obiectie" am, legata de umidificator. Eu as zice ca in prima faza(chiar inainte de a veni bebe) un termo-higrometru ar fi cea mai buna investitie si in functie de masuratori va orientati fie spre umidificator fie spre dezumidificator. Cu toata incalzirea artificiala (calorifere electrice) am avut umiditate in casa iarna 75% sau mai mult, si de aici alte probleme(igrasie, mucegai,etc) Deci solutia pentu noi a fost un dezumidificator electric ca cele cu pastila nu faceau fata.
Sper ca nu te superi ca am intervenit dar eu pana sa realizez ce se intampla am facut mai mult rau punand vase cu apa pe calorifer.

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Mi-a venit ieri perna ...am dormit super bine azi noapte si nu m-am trezit decat o data. Parca am alt chef de munca acum...pt ca sunt la birou...desi e cam innorat afara si stateam asa de bine cuibarita in pat.

tinacon Sarcina usoara si la termen! O sa te trec imediat pe listutza!

sorinaF O sa rectific acum dpn-ul.

lia_2009 Dar colul tau e destul de lung, problematic eu stiu ca este sub 2.5cm. Eu aproape toata sarcina l-am avut 3.4cm si abia acum a crescut la 3.8cm, dar niciodata nu mi-a zis dr ca ar fi scurt. Probabil coborarea sarcinii este cea cre l-a ingrijorat un pic pe dr tau.

danyelana Dar bb-le tau e chiar grasun .

vikinga Multumim pt sfaturile pretzioase.

Un weekend placut sa aveti...

25+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnica spune:

Fetelor, eu pana aici am fost alturi de voi.
Bebe al meu s-a oprit din evolutie inca de la 18 saptamani (cred ca va amintiti cand va spuneam ca nu misca).
Am trecut prin momente groaznice dar asta este viata!

Va doresc toate cele bune!

mamica lui Alexandru (04.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmita_baby
Rebiana tu cum te mai simti?

Sa nu vb intr-un ceas rau.. de vreo doua zile nu am mai vomat, nu am mai avut greturi puternice; m-am simtit si eu mai OM si de azi sunt oficial in trimestrul II!
tie si bebelinei din burtica!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Monnica imi pare foarte rau. Sa-ti dea Dumnezeu putere!

Mamica Sarei Maria(22.11.2006) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Monnica
Dumnezeu sa-ti dea intelepciunea de a intelege ca si acest eveniment face parte din viata ta.
Sa ai parte de sprijin din partea celor dragi si daca ne poti accepta, ne-ar face placere sa fim printre cei care sa-ti transmita macar un gand bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Monnica sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste ceea ce s-a intamplat! Nici nu stiu sa-mi adun cuvintele sa-ti spun ceva care sa-ti ridice moralul, pot spune doar sa ai incredere ca Dumnezeu te va rasplati pentru durerea ce-o simti!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela_28 spune:

Salut toate fetele si
Nu am intrat doua- trei zile si aseara, dupa un nani bun, m-am asezat in fata calculatorului si m-am apucat de citit.Foarte dragute burticile cu atitudine optimista;mi-au dat buna dispozititie mesajele citite.
Vikinga, multumim! Educative si ataractive mesajele tale, mai ales pentru ca prezinta intamplari traite de mamici reale.

Mergi la inceput