America (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumesc mult de raspunsuri. Am trimis mesaj la consulul din To. Ca asta e partea proasta ca nici aici nu prea am cum sa fac daca nu merg in To. Si nu am cum sa merg Cica nu mai fac pasapoarte prin posta. Acuma mie nu imi e de pasaport, da vroiam sa fac certif baiatului si cica nu pot ca nu am pasaport valid (aici sa fac asa sau asa ).
Oi vede eu.
Acusi sa ma concentrez pe vacanta
Ruxi mersic, verific si ala. Cum ai zis ( si dupa cum ice si LucasMom), o sa vad cum gasesc sa stau at cateva zile in LA, apoi disney si daca mai apuc si SD.
Cineva vreo sugestie ce merita vizitat in LA? Ca sa nu merg de bezmetica (desi asa o sa fie sigur). Nu de alta da cica teoretic trebuia sa ma odihnesc atunci
Nu mai zic ce disperat e sotul cand aude cate vreau sa facem
Asa ca incerc sa ii prezint varianta pe scurt
Corina, tare tare frumoase fetite ai Ar trebui sa continui
Inca o data va multumesc

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Buflea Bufela deci .. esti tare comica!
ie uite ca si Pumba e cu noi in gasca .. si mie mi-au placut cele din top 3..

Dancing with the stars m-am uitat o sg data, dar nu stiu de ce nu mi-a prea placut.. in schimb m-am uitat la So you think you can dance.. acum vad ca iar e un nou sezon..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am citit pe sarite, sorry. Am admirat fete frumoase de Corina si m-a lasat masca Anamaria. Tii, de ce n-am si eu asa inspiratie?
Eu - vorba lui Buflea - ma sinucid pe aici. Anuta e cam bolnava si ma chinui sa-i pun diagnostice ca medicii ma sfatuira s-o las sa tuseasca si daca dupa doua saptamini nu s-a oprit sa mai trec pe acolo si vedem noi... Acum sper ca i-am dat de capat, tineti pumnii please.
A venit azi primul set de foi (patru!) corectate de new teacher. Minune mare, e mai proasta decit aia de anul trecut. As sari pe geam, dar e la vreo doi cm inaltime fata de sol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, imi pare rau:( Dar de ce zici ca e si mai proasta? Adica ce ai vazut in acele foi? Corectate gresit? Probleme nerelvante/prea usoare etc?

Mergi la inceput

Da, a gresit si asta la gramatica. Copiii trebuie sa puna quotation marks unde e cazul/daca e cazul. Ea a adaugat quotation mark, desi nu era direct quote in propozitie. O idioata! Trei propozitii de felul asta au fost.
Imi vine sa tiparesc e-mails ale directoarei unde ma tot asigura de experienta asteia si sa duc si foaia asta si sa i le "shove" pe git!
Pe bune ca nu mai stiu ce sa fac!
Voi va uitati pe foile corectate ale copiilor? Ma intreb daca numai noua ni se intimpla, poate alti parinti nu se uita, nu observa... zau ca nu stiu ce sa cred.
Uite un exemplu:
He said Charlottetown would be his base camp.
Idioata i-a pus quotation marks de la Charlottetown incolo...
Azi a venit si long term substitute. E o chinezoaica pe care Alexandru a spus ca n-o inteleg copiii. Dupa ce a intrebat-o aceeasi chestie de citeva ori pina la urma a scris.
I-am zis ca-i emigranta, asta e! O intreaba pina la loc comanda, sau se invata ea si le tot scrie.
Dar treaba asta cu gramatica m-a scos din minti!
Stiu Andrada... butucul, mama ma-sii, ca nu ma lasa astia sa-l dau jos din brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Hai sa-ti dau nitica perspectiva la butucu ala ca nu vezi padureaio zic sa nu ne facem asa multe probleme pina la liceu sau macar middle school, ca acolo e bataia pestelui..
Si copilu s-a intors acasa cu o lucrare scrise de mina rezolvarea la problema 75 de grade fahrenheit si aia i-a taiat si a scris 75 F. WTH?

Arminad mai zi cum e cind cresc copiii...aia perspectiva

Mergi la inceput

Nu-i chiar asa Andrada. Ce spui tu nu-i deloc acelasi lucru.
Au fost trei greseli din astea, din zece propozitii. Ale profesoarei greseli!
Ce spui tu nu-i chiar acelasi lucru.
Plus ca Alexandru a primit 70/100 datorita acestor "greseli".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Super nasol! Ce e de facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

Citat:
Arminad mai zi cum e cind cresc copiii...aia perspectiva

Sa va spun, sa nu va spun.. Stii tu cum zice Monk "it's a jungle out there" schimbi butucul cu lianele

Hai ca v-am incurajat destul astazi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Super nasol! Ce e de facut?

Beats me! Ma gindesc ca acum inca le buchisesc si vad greselile. Mai tirziu cind studiaza cine stie ce materii de unde stiu eu ce bazaconii il mai invata?
Mie mi se pare grav sa-i invete complet gresit. A naibii gramatica, dar cum de-i lasa pe toti analfabetii sa ajunga teachers? Sau ni se intimpla numai noua? Ca aia de anul trecut tot asa facea. Dar asta s-a dat in stamba de la primele foi!
Nu mai zic ca precis o avea vreo cheie cu raspunsuri pe undeva. De ce naiba nu se uita macar pe alea?
Cit despre buturugi si liane, o sa deal cu ele asa cum pot. Dar n-o sa stau cu miinile-n sin sa astept problemele adolescentei. One at a time please!

Mergi la inceput