America (177)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mersi Corina

Citat:
citat din mesajul lui corinadana

Macrina da! am scapat de ei (5000 deductible). Apoi am avut o asigurare AIM (tot Anthem)data de statul CA. Per total pe mine m ar fi costat nasterea si absolut totul 700$ daca descopeream mai repede AIM ul. Asa am mai platit o factura de 570$, una de 260$. Cea de 570 a fost 880 dar a intrat si asigurarea. UCLA mai emisesera o factura de 880 dar am vazut pe site ca a fost rejected de asigurare.

Raluca si Francesca sunt asigurate la Healthy Families si platim cam 55$ pe luna pptr amandoua. Au asigurate tot, inclusiv ochi si dinti.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Lucas nu a luat vitamine, nici nu ne-a recomandat doctora cand auzea ce mancacios a fost. A primit formula de la 5 sapt si dupa 4 luni am inceput diversificarea. I-au placut mai toate mancarurile si acuma devine din ce in ce mai picky, in sensul ca ii trebuie entertaining sa manance. E fericit daca i-as da toata ziua fructe si iaurt. astea nu le refuza (suge chiar si felii de lamaie fara sa se strambe), mancarea gatita, uneori da.

De cateva ori a avut si el accesse de frustrare sau de nervi cand nu ne-am executat exact dupa voia lui si a incercat sa muste.
M-am mirat profund de unde si cum a invatat asa ceva. o fi in instnctul lor? Am observat ca daca a vazut reactie la faptul ca a muscat, a mai incearca si alta data. Ma ca ingrijoreaza chestia asta si nu stiu cum sa scapam de ea...

Miere, pana la urma ai renuntat la ideea sa vina mama ta? Ce repede creste Aidan!! parca te vad deja fuga, fuga dupa el.
Daycare-ul care ti-a placut e ceva chain sau e local name? Eu tot caut un daycare de care sa ma indragostesc si inca nu am gasit asa ceva in limite de pret rezonabile. Singurul care mi-a parut bun costa $1600 pe luna /5 days a week

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Toate daycare-urile pe care le-am vizitat aveau cribs, nu dormeau copii pe jos!

Alina, nu am renuntat la ideea de a veni mama, dar ea mai mult de 2-3 luni nu poate sta, asa ca asta va fi un fel de perioada de tranzitie, pe de alta parte ma gandesc ca o sa zapacesc copilul si mai rau, 2-3 luni cu mama, apoi la daycare. Nu stiu, pare complicat, oricum azi am primit numai vesti proaste, nici nu vreau sa ma mai gandesc.

Sa stii ca si Aidan musca si inca musca f tare, cu cei 4 dinti ai lui. M-a apucat de deget ieri si mi-a dat sangele. Apoi dc o sa faca asa si la gradinita...Eu cand ma musca il pun jos si ii spun NU pe un ton f ferm, apoi il las un minut-doua fara sa-l mai iau in brate. Am citit ca ei fac asta ca sa atraga atentia, iar tu dc incepi sa vociferezi, eventual sa zambesti si sa te miri cu voce tare...este exact genul de comportament pe care urmaresc ei sa il provoace.

Daycare-ul care mi-a palcut este sub patronajul unei biserici. Aici in general copii sunt mai bine ingrijiti. Maine ma duc sa vizitez alte trei.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bebelusii au cribs, da' toddlerii pe saltelute pe jos, sau au "cots".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

despre perioada in care musca copiii:
http://www.babycenter.com/404_my-baby-bites-whats-going-on_6886.bc?scid=momsbaby_20090922:3

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

Multumim de complimente!
Ana este un copil extraordinar,o iubesc in fiecare zi mai mult,cu mancatul,nu avem pentru moment probleme,sper sa nu apara.Marul este singurul fruct la care nu deschide gurita mare,o deschide dar doar pt ca trebuie. vreau sa ii introduc galbenusul de ou sapatamana aceasta. cu ce i l-as putea face?

La noi a venit racoarea noaptea,pot sa o invelesc cu ceva sau mai e inca pericolul de sufocare?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

saculetz de dormit!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Mihutza: pina la urma ai platit ceva? ce inseamna ca nu ai avut rezerva? cu cite persoane ai mai stat?

eu am asigurare AHCCS care imi expira la sfirsitul lunii si nu raspunde nimeni la telefonul lor de doua saptamini. pe site-ul dat de tine scrie ca intii trebuie sa aplic la AHCCS si sa fiu respinsa si abia apoi pot beneficia la community.

eu cu asigurarea asta am nascut ca o regina, am stat singura ( nu ma deranja ca in RO am stat 5 femei in salon cu tot cu copii) la spitalul Arrowhead si nu am platit nasterea ci doar analizele , ultrasound ( parca 2 au fost gratis, si controalele), au fost 600 usd, dar nu m-am dus asa des cit m-au chemat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lisa, superba Ana!! Ce ochi frumosi are si ce cumintica sta la papica si la baita! Ce mai, asa copii sa tot ai :)

Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cenia nu am platit nimic- nimic.. nici eco, nici lab, nici consultatia de dupa nastere la 6 sapt..
Si am mai fost cu inca 2 tanti in salon, dar nu le vedeam ca erau perdele intre noi.. doar ii auzeam..
Si AHCCCS am avut si eu, la fel numai pt emergency (cardul era galben).. si mi-a expirat la o luna dupa nastere parca.. dar m-am incadrat si la community, deci nu trebuie neaparat sa fii respins la asigurarea aia.. cum ar veni AHCCS a platit nasterea iar spitalul a acoperit cheltuielile celelalte cu analize si controale. SI pt Andra am avut din prima AHCCCS complet si la fel nu am platit nimic niciodata.
stiu ca fff greu raspund astia la telefon.. incearca sa te duci la cel mai apropiat DES office (https://www.azdes.gov/aspnew/default.asp) si vb acolo cu ei direct sa te lamureasca. Eu imi aduc aminte ca si la spital unde am nascut era un office AHCCCS cu niste tantici tare dragutze.

Lisa ce papaceste draga de ea cu ochisorii aia albastri!

eu va invidiez pt fetitele voastre cu ochi albastri.. eh.. imi fac eu baiat sa semene cu mine sa aiba ochi albastri..

http://family.webshots.com/album/570774585USjozM" target="_blank">Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">http://www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
http://aventuridehoinari.blogspot.com/" target="_blank">Hoinarii

Mergi la inceput