America (177)
Raspunsuri - Pagina 15
blackpanterro spune:
Si nasterea lui Aidan a costat $21.000, tot naturala cu epidurala, fara complicatii.Nici eu unu stiu de ce e atat de scump. Tot ce am platit a fost $15 pt masa lui JP in spital, eu am primit tot gratis.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
A mea nastere dupa cum stiti a costa nitel peste 40.000 de dolari si inca mai platesc la ea. Partea mea fuse de vreo 1500 si luna viitoare platesc ultima rata de 100 de dolari, m-am saturat. Mi-au pus doua rate de cate o suta fiecare, plus 340 de dolari cat ma costa insurance-ul pt mine si Aidan, ma doare capul!
Dar de la un an pot sa-l bag la un program statal care ma costa 160 pe luna pt el,indiferent de income, iar eu o sa-mi fac o insurance basic, ca tocmai am descoperit ca avem si noi in Florida asa ceva, cica este numai 70 de dolari pe luna.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
BiancaM spune:
M-am hotarat sa-i dau totusi vitaminele. El e hranit exclusiv la san, si am citit ca ii prinde bine mai ales Fe.
Mami de Amalia si Andrei
mihutza11 spune:
ma speriati cu scorurile astea la nasteri.. pai eu cand am venit si cautam in disperare asigurare ceva, gasisem ca nastearea la Banner Good Sam era in jur de 5-6000$ fara asigurare.. iar la spitalul asta Maricopa Community conditiile au fost f bune in comparatie cu ce m-ar fi asteptat in RO.. plus ca personalul a fost impecabil si ff atenti.. da, nu am avut rezerva separata, dar zau ca nu m-a deranjat.. mancarea a fost f buna si sotul a mancat la cantina la ei fff ieftin, ca imi zicea ca ar merita sa vina sa manance la spital in pauza de masa ..
cred ca daca aflam de asemenea scoruri de cand eram in RO nu cred ca mai aveam curaj sa vin si sa nasc aici..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
lisa79 spune:
,ne mai primiti si pe noi???
vad ca se vorbeste de nasteri,In Chicago este medicaid,free daca ai un venit mic,eu n-am platit nimic,macar atat,ca acum ciu-ciu bani ca stau acasa cu Anusca!
Eu am alaptat-o pe Ana pana la 7 luni si i-am dat intotdeauna vit. enfamil triviasol,cica cei alaptati la san au nevoie de vitamine,oricum, fiecare doctor cu parerea lui!
voi le faceti copiilor flu shot si swine flu shot??? eu nu vrea sa ii fac Anei!
si daca va era dor de noi,ia uitati cat de mari am crescut:
http://anaciufulita.shutterfly.com/1443
avem 2 dintisori si urmeaza al treilea! 8.300kg si 72 cm,cu parul stam cam prost,blond si subtire
P.S. v-am admirat pozele,chiar daca nu am avut timp sa scriu. pupici!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
corinadana spune:
Macrina da! am scapat de ei (5000 deductible). Apoi am avut o asigurare AIM (tot Anthem)data de statul CA. Per total pe mine m ar fi costat nasterea si absolut totul 700$ daca descopeream mai repede AIM ul. Asa am mai platit o factura de 570$, una de 260$. Cea de 570 a fost 880 dar a intrat si asigurarea. UCLA mai emisesera o factura de 880 dar am vazut pe site ca a fost rejected de asigurare.
Raluca si Francesca sunt asigurate la Healthy Families si platim cam 55$ pe luna pptr amandoua. Au asigurate tot, inclusiv ochi si dinti.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
miereamara spune:
La community hospital este mai ieftin intr-adevar.
Lisa ce mare si frumoasa e Anuta, pup ochisorii ei albastri, superba!
Eu tocmai am vizitat doua crese, una mi-a placut muuult,dar din pacate nu primeste copii decat dela 18 luni in sus, m-am pus pe lista de asteptare pt iunie 2010! Bai, dar era superba, ce mai...piticii pareau tare fericiti, aveau tot felul de activitati. Asta este sub patronajul unei biserici.
Cealalta, care primea si infants....jale. Nu stiam cum sa plec mai repede de acolo, copii neingrijiti, intr-o camaruta mica, intunecoasa, toti cu mucii in barba si tusind, una din ingrijitoare cred ca avea 70 de ani, de abia se misca, cealalta era o hispanica ce de abia lega doua vorbe, din tavan curgea apa in doua ligheane puse dedesupt:))), horror! Si 800 de dolari pe luna, domle!
Mai am alte trei pe lista. Daca nu imi convin cred ca o sa duc copilul la childminder, e mai ieftin, mi-a recomandat cineva o persoana de incredere.
edit: eu mor cand va aud pe voi cu asigurari din astea ieftine pt copii. Aici sunt niste limite la income ridicole, ceva de genul 2000-3000 de dolari before taxes pt trei persoane.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
corinadana spune:
Lisa sa ti traiasca cheliutza mica, are niste ochi superbi. Scaun de masa ca si al tau avem si noi .
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca