America (177)
Raspunsuri - Pagina 13
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cenia Miereamara: nu am asigurare dar totusi am o asigurare doar in caz de urgenta. nasterea e considerata urgenta. controalele, analizele si ultrasound trebuie sa le platesc. de exemplu am fost cu copilul cu febra, cu tuse, apatic nu au considerat ca ar fi urgenta! 500 usd ne-a costat, bine ca putem pune ce rata vrem, 10 usd pe luna. la bilurile medicale poti plati minimum . la fata avem asigurare ca e cetatean, cu baiatul trebuie sa platim. slava Domnului ca e sanatos si vaccinurile le fac gratis la community. ma simt bine, au trecut greturile masive, doar citeodata mai am. m-a palit o acnee de ziceai ca is adolescenta! a mai trecut acum. furtuna hormononala. eu trebuie sa mut fata din camera noastra si mi se pare micuta. doarme in patul ei dar pe baiat l-am tinut pina la 2 ani. |
Cenia, scuze, poate s-a mai discutat si eu n-am fost pe faza ...
Dar de ce nu aplici la MEDICAID ? Atentie, medicaid nu medicare ...
Medicaid-ul asta este un program social furnizat de fiecare stat in parte si ofera asistenta medicala gratuita la copii pana la 18 ani, femei gravide si batrani peste 70 de ani ...la femei gravide acopera toate analizele, sonogramele, nasterea si 2 luni pentru tine si copil dupa nastere. Dupa 2 luni pe tine te scoate din program si ramane copilul. Este valabil nu numai pentru cetateni ci si pentru rezidenti ... voi sunteti rezidenti ?
BiancaM spune:
Miricica, te rog mai explica-mi si mie inca o data cum ai facut tu masaj la ochisorul lui Aidan. Andrei are si el un ochisor care curge, si vreau sa-l fac bine cat mai repede. Multu' anticipat
Mami de Amalia si Andrei
buflea spune:
Bai si eu am poze cu ai mei dezbracati si le-am developat la COSTCO ... pai cum sa nu le developezi, la ce le mai faci, doar asa ca sa le tii in computer ? In fine, nu sunt in pozitie de ginecolog, dar sunt diverse poze simpatice, cu ei pe olitza sau cu chilotii in vine ...etc.
Acum eu nu am vazut pozele articolului, dar parca chestia asta cu pedofilii a capatat asa un aer de isterie ...de ex la fetite toate rochitele sunt pana in pamant de teama sa nu le vada pedofilii picioarele, sau pe sub rochitele pana in pamant se pun niste pantalonasi scurti ca sa nu le vada pedofilii chilotii ..ce naiba nene, pai ce fetita pana in 6 ani umbla singura asa in p... pedofililor ? Eu, va spun sincer, toate rochitele cumparate de aici le-am taiat si le-am facut peste genunchi si arata Flavia mea ca o papusica nu ca o maica de la manastire, pantalonasi din aia scurti i-am pus numai daca se asortau cu rochitza, altfel am lasat-o cu chilotzei ... si interesant este ca tuturor le place, toti ma intreaba de unde cumpar rochitele si ce frumos o imbrac. Ideea ese\te ca nu o imbrac mai deosebit doar ca seamana a copil, o imbrac in culori vii si asortate si cu rochite de papusica, care ii vin bine. Oricum nu este niciodata singura , ne luam la tranta cu orice pedofil
Ah ! Si aceeasi isterie este cu costumele de baie la fetite care au frate sutien sau sunt intregi de la nastere, nu cumva sa i se scoale unuia ca vede niste "boobs" care nu exista sau arata la fel ca la baieti ...
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BiancaM Miricica, te rog mai explica-mi si mie inca o data cum ai facut tu masaj la ochisorul lui Aidan. Andrei are si el un ochisor care curge, si vreau sa-l fac bine cat mai repede. Multu' anticipat |
Mvai, pana si aici pot sa-mi dau cu parerea ... Flavia mea a avut canalele lacrimale infundate pana la 1 an, la ambii ochi ..aoleu ce m-am mai stresat. Ii curgeau ochisorii draga de ea in disperare ...si ii faceam masaj cu vata din aceea de demachiat sau pansament muiat in apa calda ... se face numai la baza ochiului, langa nas, masezi usor ca sa scoti tot lichinul ala de acolo.
Sincer, nu mi s-a parut ca masajul asta a avut vreun efect, dar in fine, asa a zis doctorul sa facem, asa am facut. Aproape trecuse de 1 an, imi si daduse programare la oftalmolog, cand in fine, s-au desfundat ...
miereamara spune:
Buflea, Medicaid for pregnant women nu mai este valabil pt rezidenti, doar dc ai mai mult de cinci ani de rezidenta te califici, am aplicat si eu anul trecut si am fost refuzata pt ca aveam doar 2 ani de rezidenta. Cel putin in Florida asa este.
http://www.cms.hhs.gov/MedicaidGenInfo/
"Your child may be eligible for coverage if he or she is a U.S. citizen or a lawfully admitted immigrant, even if you are not (however, there is a 5-year limit that applies to lawful permanent residents).
Si mai este si problema venitului, pt ca te califici in functie de venit. De exemplu mie mi-au refuzat aplicatia pt Aidan, ca aveam venitul prea mare, si jur ca suntem varza cu banii:)),tb sa ai un income extrem de mic ca sa te poti califica.
Bianca, i-am facut masaj deasupra ochiului, pe arcada, dinspre coltul extern inspre nas si apoi in jos spre baza nasului. Nu am fost foarte consistenta, ii faceam seara la baita mai ales, s-a rezolvat cam in 3 luni, dar si acum mai are momente cand ochisorul acela e un pic mai mic. Cica pana la un an e ok sa nu se intervina altfel decat prin masaj.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
BiancaM spune:
Multumesc de raspunsuri
Pai si noua ne-au zis la fel, sa-l lasam pana la un an in pace, nici macar masaj, dar nu ma incanta ideea de operatie de desfundare cand o avea un anisor. In schimb ma bazaie cu vitamine...Amalia a primit si ea, dar eu nu i-am dat nici o vitamina. Voi ati dat la copilasi vitamine cand erau asa mici? Eu parca nici acum nu i-as da Amaliei...
Mami de Amalia si Andrei
miereamara spune:
Bianca, nu ni s-a prescris nici o vitamina. Eu chiar ma ingrijorasem, ca citeam cum in Ro mamicile indoapa copii cu fier, vitamina d si alte minuni in fiecare zi...si aici, nimic:)) Ca sa nu mai vorbesc de ecografii, controale la ochi, la urechi, teste de sange, kk, pipi, my god, saracii copii, in fiecare luna ii mai cauta pe undeva.
buflea spune:
Da, stiu ca depinde de income ... Medicaid este un program sponsorizat de fiecare stat in parte, deci difera de la stat la stat.
De ex aici la mine, poti avea medicaid gratuit (daca nu ai nici un fel de venit) sau poti plati ceva in functie de venit.
Eu am o amica care a venit aici cu loteria, gravida in 6 luni. De cum a venit a aplicat la medicaid si a nascut bine merci in conditii foarte bune fara sa plateasca un ban. Si a avut si doua luni acoperire, imi aduc aminte ca in astea 2 luni s-a tot dus la dentist ca sa-si rezolve dantura pana se termina asigurarea.
buflea spune:
Mai, mie mi-a dat pediatrul vitamine pentru copii si le-am dat amandorura (asa s-o spune ?) pana pe la 2 ani. Erau niste multivitamine lichide, pe care le dadeam cu pipeta si aveau un gust atat de bun ca se bateau pe ele. Cand m-a trecut pe vitamine solide, gen bomboane, nu le-am mai dat ca m-am gandit ca deja mancau de toate si ca pot sa-si ia vitaminele din alimente. Dar asa am hotarat eu, doctorul mi-a dat si dupa 2 ani ...
miereamara spune:
Da, stiu ca difera de la stat la stat, dar totusi chestia asta cu 5 ani stiam ca e valabila pt toate statele si destul de noua, se aplica de vreo 2 ani. Posibil sa ma insel sau sa fi primit informatii gresite de la ei.
Prietena ta cand a venit?