America (177)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Asta cu pozele la walmart m-a oripilat dar daca urmaresti mai mult, pozele erau dubioase, fetele cu picioarele departate (nu erau poze obisnuite in cada) si declaratiile fetelor erau suspecte. ma rog, deja imi fac greata stirile cu copii. cind is insarcinata nu suport stirile cu copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Cenia cum te simti pana acum? Daca nu ai asigurare ce vei face la nastere, platesti din buzunar?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Andreea LA MULTI ANI si sa petreceti frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui cenia

Asta cu pozele la walmart m-a oripilat dar daca urmaresti mai mult, pozele erau dubioase, fetele cu picioarele departate (nu erau poze obisnuite in cada) si declaratiile fetelor erau suspecte. ma rog, deja imi fac greata stirile cu copii. cind is insarcinata nu suport stirile cu copii!

Eu cred ca aia de molesteaza copii nu duc pozele la developat la Walmart. Apoi au fost gasiti nevinovati, deci ce sa fie dubios? N-am vazut pozele, dar normal ca nu stau locului copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, cum mai e cu scoala? Te-ai mai linistit? A mai facut aia greseli? Io cu butucul:)

Mergi la inceput

Rau! Vineri au avut substitute, azi a fost alta substitute. E un du-te-vino in clasa aia de nu s-a pomenit!
Il trimisesem cu foaia inapoi la teacher, dar...
Cred ca ma programez iar la directoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Delphin, ma bucur sa te vad! Ce sa zic, cred ca eu nici nu stiu in ce ma bag cu 2 copii mici si fara ajutor de la nimeni. Sper sa nu o iau razna dupa ce nasc :). Rationamentul a fost simplu: tragem tare acum ca sa ne fie mai usor mai tarziu. Copiii vor creste impreuna, vor merge la scoala, si sper ca la un moment dat voi putea sa ma ocup si de altele. Plus ca nici asa tinerica nu mai sunt ca sa fi asteptat mai mult.

Am citit si eu povestea cu pozele de la Walmart. Simpatizez cu parintii si imi dau seama de absurdul situatiei, dar eu totusi nu pot intelege cum de unii oameni nu se gandesc si la intimitatea copilului. Eu nu as duce in vecii vecilor la developat sau la printat poze in care apar copiii mei dezbdacati complet si cu organele genitale la vedere. Ce, noi ca adulti ne ducem la walmart poze nud, in care ni se vad toate cele??? Stiu eu cine e angajatul de la laboratorul foto? Imi garanteaza mie cineva ca nu e vreun pedofil, ca nu-si face copii dupa pozele copiiilor mei si nu viseaza la ei sau mai rau, devine obsedat de ei si stiu eu ce-i mai da prin cap? Pozele astea sunt facute sa ramana in familie, in casa, nu-s pentru ochi straini.
Am vazut si pe DC o multime de mamici care pun poze pe internet cu copilasi dezbracati si care sunt in pozitii foarte revelatoare. Mie mi se face rau cand vad asta. Una e sa se vada un fundulet si alta e sa stea bebe cu picioarele desfacute si o poza cu sexul in prim plan. Care e rostul unei astfel de poze????

Vio 13s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greieras spune:

Fetelor, are careva dintre voi un costum national romanesc de inprumut? Toata familia (eu, sotul, fetita) va fi parte a unei festivitati internationale unde reprezentam Romania si nu avem costum national. Evenimentul are loc la mijlocul lui Octombrie pentru vreo 3-4 zile. Ar fi fain un costum de femeie dar si barbatesc sau fetita ar fi ok.

Multumesc anticipat.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Miereamara: nu am asigurare dar totusi am o asigurare doar in caz de urgenta. nasterea e considerata urgenta. controalele, analizele si ultrasound trebuie sa le platesc.
de exemplu am fost cu copilul cu febra, cu tuse, apatic nu au considerat ca ar fi urgenta! 500 usd ne-a costat, bine ca putem pune ce rata vrem, 10 usd pe luna. la bilurile medicale poti plati minimum .

la fata avem asigurare ca e cetatean, cu baiatul trebuie sa platim. slava Domnului ca e sanatos si vaccinurile le fac gratis la community.
ma simt bine, au trecut greturile masive, doar citeodata mai am.
m-a palit o acnee de ziceai ca is adolescenta! a mai trecut acum. furtuna hormononala.

eu trebuie sa mut fata din camera noastra si mi se pare micuta. doarme in patul ei dar pe baiat l-am tinut pina la 2 ani.

Mergi la inceput

Eu nici nu stiu de ce trebuie angajatii sa se uite peste pozele oamenilor. Mai dar fotografii astia n-au si ei un cod de etica?
Altfel eu zic ca ar trebui sa existe un disclaimer, cum ca asta e o practica obisnuita si atentie ce poze ai acolo.
Bine ca scrie sa nu-ti pui punga in cap ca te sufoci si tot felul de alte nebunii, dar la chestii din astea nu te atentioneaza nimeni.
Dupa mine e un fel de violare a "privacy" chestia asta.

Mergi la inceput