Burtici fericite de septembrie-octombrie (202)
Raspunsuri - Pagina 14
loremunteanu spune:
Neata!
Am citit asa printre picaturi. Mi-e tot mai greu si cu burta si cu copilas mare, nazdravan.
Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume, dovleceilor! Sa creasca mari si sa fie sanatosi!
In alta ordine de idei, azi am fost la dr. Copilul meu n-a vrut sa se intoarca la loc cu capul jos, drept urmare am stabilit cu dr la joi pe 24septembrie sa-mi faca cezariana (Alex, cred ca vom fi in spital in aceeasi perioada. Da-mi si mie ceva detalii despre nastere, tarife, chestii socoteli. Cum ajung eu la Maternitate. La ce etaj e? Stii detalii din astea tehnice? Suntem la CFR, amandoua
)
Oricum mai merg miercuri sa vedem daca s-o intoarce pana atunci, desi sansele sunt aproape nule; are 3kg... Cam atat.
Loredana
38+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
laura78nico spune:
Loremunteanu sunt in asentimentul tau. Felicitari pt vestile de la doctor!
De cand am ramas acasa Ramona este cu mine nonstop...exceptie cand o mai scot seara sotul sau bunicii. As mai putea intra cand doarme ea dar din pacate calculatorul si inca patutul ei sunt in aceeasi camera si nu pot intra ca sunt sigura ca s-ar trezi plus ca aproape o ora o ora jumate mai dorm si eu cu ea.
la toate si noapte buna!
Laura
34+
si
Ramona Cristiana 20.03.2007
M Oana spune:
Lore si eu tot pe 24, dar la Giulesti, cu Marinescu.
Si pentru toate mamicile prezente sau viitoare, vise de basm:
http://www.youtube.com/watch?v=wtXNNAs9u0M (If You Can Dream - Disney Princess)
http://www.youtube.com/watch?v=UMGhrDS3Eps&feature=fvw (Disney Love - Keep Holding On)
http://www.youtube.com/watch?v=m2m3oAnUqds&feature=related (Can't Help Falling In Love - A Disney Princess AMV)
JOIA VIITOARE DEVIN MAMICA 
raluk16 spune:
Santorini nu-mi place deloc de asistenta aia a ta. Sper sa poti sa-i faci fata!
Raluca niste sfaturi de aur!!! 

Multumim!
crissbebe gandeste-te ca imediat o sa-l tii pe bebe in brate! Ce grasunel cu nasuc frumos ai tu acolo 
Kinga dar oare daca aman faza doi de mobilizare, reusesc sa aman putin nestingul, si deci si nasterea?

Nela eu vreau coc pentru ca nu-mi suport parul cret desfacut, mai ales daca trebuie sa dansez
. Si atunci mi-l intinde si face un coc clasic, sa nu am nimic pe ceafa sau in jurul fetei ![]()

Ce ma bucur ca ai reusit sa mergi la balaceala! Sper ca nu ai obosit pentru ca a trebuit sa inoti si pentru mine ![]()
eu a trebuit sa ascult de mai multe ori sa-mi dau seama ca e romana, degeaba tot ziceau ei ca e romana, eu nu si nu 
Vezi ca si suede a zis ca se dezumfla noaptea, doar ca se umfla inapoi ziua. Tu ziceai ca ai dimineti in care te trezesti tot umflata, de aia am zis ca poate cand te dezumfli noaptea ai dormit pe stanga.
Si pozele... 
atunci cand vad apa ma simt ca si cum as avea o pofta de balaceala ca poftele de gravide de mancare, daca nu mai mare 
. Ce bine arati, se vede ca iti placea sentimentul de plutire acolo!
si burtica ce fain se vede prin apa! O sa ai o struta inotatoare! ![]()
Ionika felicitari ca ai reusit cu pozele si linkul! Ce burtica maaaare si frumoasa
. Ce party! Ce tort!...
Elle ma sperii, sper ca te simti mai bine acum! 
Iulika ce colegi de treaba! Sa stie ei ce i-ar trebui lui Bruce!!! 
Sa-l folositi sanatosi! Abia astept pozele!
Alex imi place ca esti patrioata. Ma enerveaza microbistii care tin cu o echipa si atunci le doresc raul celorlalte si cand joaca in strainatate...
Lore daca mai vrei sa incerci sa se intoarca, eu am auzit cazuri si in ziua nasterii care s-au intors singuri. Stai cat mai mult in patru labe cu partea din fata mai jos, pe coate. Sau incearca, mai zicea cineva pe aici, sa-i pui casti cu muzica in zona pubisului, sa se ia dupa muzica... Mai era ceva oare?...
35+
Alex
Dana15 spune:
Alex noroc ca meciurile astea mai au si pauza
..sa va mai scriu si eu cate un pic
Thea tare frumos ai povestit despre nasterea puiutului!
ma bucur ca totul a decurs bine! cred ca te voi aborda pe PM sa-mi spui cum a fost la Stanca;
Am vazut si pozele cu printesa Clauciei
gata de plimbare..de fapt, cele doua zane
Maria mi s-a parut super interesant videoclipul despre alaptare
..ce dragut era bebelusul! si vorba lui Raluk..mama ce sfarcuri! cat toata areola mea
; dar, sunt aproape sigura ca mamica respectiva nu era la primul copil; Raluk sfarcurile mele sunt asa cum le descrii tu..parca nu sunt distincte de areola, dar am nadejde ca vor fi de treaba
pentru ca atunci cand ma masez cu Garmastan (usurel, usurel sa nu trezesc vreo contractie) se evidentiaza mai bine;
Lucia..cat de frumoasa este semnatura ta!!!
m-am emotionat si m-au amuzat la mesajele tale..sunteti niste parinti minunati! sunt convinsa!
Dana 37s mamica mandra de 
AMR 16 zile pana ne vom indragosti iremediabil, irecuperabil..forever and ever!
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
monique02 spune:
Monica
. Am citit si ma lua plansul, mie mi se pare ca ai talent la scris, ai reusit atat de bine sa redai emotiile traite. Imi pare bine ca ai avut langa tine oameni minunati si meriti din plin sa te bucuri de clipele astea si de multele momente fericite pe care le veti trai impreuna in viitor.
Andra felicitari pentru bebelusa.
Manga si Raluk nu va panicati ca aveti sfarcurile mici, eu la fel le am si Andreea se descurca foarte bine, cand suge prinde tot, nu se mai vede nimic di aoreola. Fiecare copil se obisnuieste cu ce ii ofera mama lui si daca stie ca de acolo vine papa se descurca el sa o scoata cumva. Si in fond nu are de unde sa stie cum ar fi cu niste sfarcuri mari ca sa faca nazuri, nu?![]()
alex25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loremunteanu Neata! Am citit asa printre picaturi. Mi-e tot mai greu si cu burta si cu copilas mare, nazdravan. Felicitari proaspetelor mamici si bun venit pe lume, dovleceilor! Sa creasca mari si sa fie sanatosi! In alta ordine de idei, azi am fost la dr. Copilul meu n-a vrut sa se intoarca la loc cu capul jos, drept urmare am stabilit cu dr la joi pe 24septembrie sa-mi faca cezariana (Alex, cred ca vom fi in spital in aceeasi perioada. Da-mi si mie ceva detalii despre nastere, tarife, chestii socoteli. Cum ajung eu la Maternitate. La ce etaj e? Stii detalii din astea tehnice? Suntem la CFR, amandoua Oricum mai merg miercuri sa vedem daca s-o intoarce pana atunci, desi sansele sunt aproape nule; are 3kg... Cam atat. Loredana 38+ Eric-Mihai Roni-Cristian 08.02.2007![]() atelierul meu www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi |
Ce tare ar fi sa ma programeze si pe mine pe 25 si sa ne intalnimi acolo!
nu vrei sa vb pe mess despre detalii, ar fi mult mai simplu: zaza652003 
Later edit: nu te gasesc nici pe lista de pe mailul comun sa iti salvez numarul.

----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt 

loremunteanu spune:
Oana, chiar citisem inainte ca suntem in aceeasi zi programate... spitale diferite...
Mai eu sunt sau ma rog, am fost fizata pe nasterea naturala si nicidecum pe cezariana. Mi-e o frica de mor; sunt nitel ofticata pe situatia, dar asta e.
Raluk, nu prea ma tin balamalile sa mai stau si cu curu'n sus; abia stau cu el in jos si in 4labe dupa fi-meu... Sa mai stau si cu el in sus... nu pot... Nu stiu daca chiar merg metodele.... Data fiind si varicea aia mea, probabil ca asa trebuie sa nasc de data asta, cezariana. O sti el Doamne Doamne ce planuri are pt mine...
Loredana
38+ Eric-Mihai
Roni-Cristian
08.02.2007
atelierul meu
www.flickr.com/photos/9549359@N04/sets/72157600613153381/" target="_blank">lenjerii copilasi
alex25 spune:
Mai fetelor, mi se pare absurd sa doresti raul unei echipe care iti reprezinta pana la urma tara. Eu sunt stelista pana in maduva oaselor, am fost si membra a galeriei
dar tot nu pot sa nu tin si cu ceilalti cand joaca in Europa!![]()
----------------------------------------------
Alexandra
38s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 1 sapt 

MangaGirl spune:
buna seara,
au mai trecut durerile de spate...am facut si niste vinete umplute cu paste ... o delicatesa, ce mai.
am iesit chiar si pana la supermarket de am luat pampersi. asa...deci mai ramane sa-mi pun muzica pe ipod, sa cumpar tampoane groase si sa mai scot din hainele lui bb ca i-am impachetat tot sertarul. mi-am luat si 4l de apa cu aroma de lamaine si zahar. ca zicea tanit moasa sa ma hidratez in travaliu cu ceva dulce...adik bautura dulce...ca cica da energie.
O PLECACIUNE PENTRU DELICATA SOPHIE AMELIE! BUN VENIT PE LUME! ANDRUSHKA, REFACERE RAPIDA SI MUSAI POZE CU PRINTESA!
Crissbebe felicitari pt control si am vazut filmulet cu bb.
Nela iti invidiez energia. eu am fost o putoare azi...doar ca am gatit. in rest...nothing. ma simt cam inutila. dar nici nu are rost sa ma consum, nu?
Eu de cand m-am lasat de munca nu mai am probleme cu umflatul picioarelor. parca sunt o gazela la glezna. nu ca le-am avut eu subtiri vreodata...dar comparat cu pulpele, acum sunt niste finute. 
acu' ne cautam masina...ca a noastra e un ford fiesta din '94 in doua portiere si ne uitam dupa un fiat punto in 4 ca sa nu fie asa incomod pt bb. sper a gasim ceva week0endul asta si sa o dam si pe a noastra, ca tare ma streseaza ideea ca raman pe jos cand nasc.
MangaGirl
38+ cu Sasha Laurian 
varsta bebe
poze
www.mariaciubotaru.blogspot.com
AMR 2 SAPTAMANI