poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -9

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioana, sa aveti o zi super azi si sa fiti sanatosi. Foarte frumoase poezioarele, cea cu pisica e minunata, o sa o invatam si noi.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

fetelor din Bucuresti, stiti de asta?

http://fabricaspiridusilor.ro/

Noi ne-am inscris in seara aceasta pentru maine la 3 ateliere, am primit confirmarea imediat.

Super idee, cred ca dam si noi o raita diseara. Mai ales ca ne e aproape. Sa vedem ce fac cu Andrei, daca poate participa la ceva.

Rox , mamica

Noi am fost azi de la 1 la 5, mai mult n-am putut sta, ca am avut eu bilete la teatru.
Dar o sa mergem cred ca si in urmatoarele zile.
A fost foarte foarte interesant!

Ioana, sanatate multa la copilasi! Of, deci e randul tau acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

nope; eu nu prea le iau;

insa acum in mod special am bucuriile sarcinii; inca am rau dimineata, etc. Nu va mai aduc aminte ca poate va puneti pe treaba

O saptamana faina

Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+

Mergi la inceput

Noi nu am mai ajuns ieri la Caro, oricum ne spusesera ca e totul rezervat. Se putea la teatru de la 16, insa nu ne-am inteles cu Andrei ca era obosit si nervos si nu am mai plecat.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

'neatza! (si-un rachiu sa taie greatza)

Adina, am vazut ca te intereseaza povesti cu teme religioase.
un ziar local va scoate o carticica pe tema asta pe 22 dec.
uite www.ziaruldeiasi.ro/editie-cu-carte/povesti-cu-tilc-din-biblie~ni5vq5" target="_blank">aici

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Anca, multam fain! Am s-o caut. Vrem iar sa facem o tentativa de petrecere a anului nou in Israel - si anul trecut am avut una si am renuntat, din cazul evenimentelor - poate de data asta o fi mai cu noroc, asa ca vreau sa inteleaga bine semnificatia Taramului Sfant.

Roxi, imi pare rau ca nu ati ajuns.
Noi ne inscrisesem al urmatoarele activitati:
1. Confectii de plus (i-a placut foarte mult, si-a facut un catelus dalmatian, a spus ca mai vrea sa repete)
2. Cursul SMURD (a primit diploma de la Raed Arafat care a intrebat-o ce vrea sa se faca cand va fi mare si a raspuns ca vrea doctor de animale )
3. Cursul de reguli de circulatie (asta nu prea a incantat-o, au dat un filmulet cu fetita care iese prin parbriz pentru ca nu are centura de siguranta si ea a spus ca a fost foarte dureros sa vada asa ceva si sa nu mai vorbim despre asta)
A vizitat masina de politie (cu sirena), masina de pompieri (a udat si ea cu furtunul), masina de descarcerare si masina te terapie intensiva. Sunt acolo echipaje reale, medici, asistenti, politisti, pompieri reali.

in plus, am mai mers la:
1. Teatrul de la ora 16:00 (f frumos a fost), nu am avut programare
2. Cursul de cofetar - a facut fursecuri si un tort

Am mai fi mers si la altele, dar nu am avut timp, trecusera 4 ore! Nu a vrut sa plece, mai vroia sa ramana, dar i-am zis ca mai mergem si zilele astea.

Ne-am inscris pentru seara asta la alte 3 : roata olarului, spiridusul bijutier si accesorii teatrale.

Trebuie sa faci rezervarea cu o zi inainte, asa scrie pe site. Eu nu stiu cum de ti-au spus ca e plin, ca nu era deloc plin, au avut loc toti copilasii la toate workshop-urile.

Mergi la inceput

Offf, ce rau imi pare, chiar la teatrul ala voiam sa venim.

In seara asta nu pot, eu abia la 7 plec de la serviciu, nu stiu pana cand e deschis si il am si pe cel mic acasa. Oricum cred ca ar fi fost super incantata de teatru si de atelierul de cofetar,mereu imi spune ca isi doreste sa gatim impreuna, sa o invat si pe ea. Nu ii pot spulbera speranta spunandu-i adevarul, cum ca eu nu gatesc si ca habar nu am.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Adina, please help. Nu pricep cum e cu atelierele astea, de unde afli la ce ora sunt? Sau sunt in acelasi timp? Ca as trece cu Alex in drum spre casa azi.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Pai ai un formular in care te inscrii, si primesti un mail cu ora la care te-au alocat. Eu am cerut astazi sa fim alocate dupa 6 jumatate, ca nu ajungeam mai devreme, si ne-au alocat asa cum am cerut (cererea am trimis-o azinoapte pe la 11-12 si mi-au raspuns astazi la pranz.

Dar eu zic ca poti sa vii direct fara programare, ieri nu era la nici un workshop chiar asa aglomerat...azi nu cred ca ar putea fi mai rau.

Oricum, au toata saptamana, inclusiv week-end-ul urmator. Poate veniti azi sa trageti o raita si va programati zilele urmatoare, daca o sa fie prea aglomerat.

Mergi la inceput

Atelierele astea sunt non-stop in intervalul 17:00-21:00 (numai teatrul avea o ora fixa ieri), asa ca le prinzi oricand, poti sa mergi oricand la oricare. Ei au cerut programare ca sa nu se aglomereze, insa nu am vazut vreun copil pe care sa nu-l fi primit chiar daca nu avea programare.

Vezi ca se platesc, costa 3 spiridoni fiecare (adica 3*5 lei = 15 lei), si spiridonii ii cumperi de la intrare.

Mergi la inceput