poznasi, dar dragalasi - ian-febr 2004 -9

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui adlemi

Rox,nu te supara te rog pe gluma mea...

Ma ierti?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

huh? de ce trebuia sa ma supar? Nu prea pricep.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Aaa, sunteti de belea cu pisica aia! Eu nu suport pisicile sincera sa fiu, asa ca nici gand sa ma aleg cu una vie. Asta e cam anchilozata, e drept, dar daca fata o vrea...Si asa plange continuu ca nu o primeste de mos Niculae.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Buna asta cu un link cadou. Uite noi nu avem asa mare agitatie cu netul. Pana acum un an era disperata cu jocurile, i-am luat chiar laptop-ul ei ca sa nu ne mai certam pe al meu si acum il tinem degeaba.

Adina, super cool povestirea Oliviei, chiar si asa sumara. Nene ce as fi mers si eu! Cat despre baletul nostru, probabil vom renunta din ianuarie de tot. Alex cere pian si o sa incercam si cu asta.

Ce sunt nene webkinz astia? Tot aud la reclame dar nu am priceput. Cand am fost in Cora era o mamica agitata care ii arata sotului ce webkinz trebuie sa ia. Dar nu m-am prins care era.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

ei, Adina, le plac si lor plusurile, cel putin lui Matei ii plac, e clar. are vreo 5 cu care doarme si vreo 3 pe care le luam cu noi in fiecare vacanta. testoasa a fost si la Paris,
insa incerc sa limitez cit de mult statul la laptop, asa ca pe moment probabil ca zic pas la webkinz.

suna super povestirile Oliviei, treaba cu submarinul cel putin e mortala.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

am avut o noapte alba (cea trecuta nu asta) ca i-a fost rau lui Philip si a varsat de o gramada de ori.
Asa ca au stat acasa azi.

Am avut si sedinta cu invatatatoarea si cica e bine, sunt f bine "academic" vorbind (asa a zis ea), sunt in primii 5 din clasa (din 18 copii), sunt ascultatori cu ceva exceptii (cand e vorba sa stea o ora nemiscati cand repeta vocabularul nu stau cuminti), au o fire artistica (cu cine or semana).
Sunt activi si agitati dar cica in limite.

Am luat acasa dosarele cu ce lucreaza in clasa sa le studiem apoi le returnam.

Hai sa aveti o noapte buna,

Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Roxi, pai e vreo 50 RON un webkinz, ii gasesti in orice mall, sau la Diverta. Au un stand special - sunt jucarii de plus, dar care au un cod (ai grija daca vrei sa cumperi sa aiba codul, ca unii nu-l mai au, il rup copiii in magazine si pleaca cu codul acasa).

Cu codul respectiv, intri pe www.webkinz.com si te inregistrezi. Iti arata animalutul cumparat intr-o camera - si acesta este inceputul, pentru ca trebuie sa ai grija de el, sa-i cumperi haine, mancare, alte camere, gradina...

Sunt si multe jocuri acolo(ex tetris, multe feluri de solitaire, etc - nu le stiu pe toate ca noi nu le jucam).

Daca vrei sa incerci, iti trimit userul si parola noastra sa tragi un ochi sa vezi cum e acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ioana, sanatate multa lui Philip!

Mergi la inceput

Multa sanatate lui Philip! Sa fiti bine si sa va odihniti.

Adina, multumesc de lamuriri, dar zau nu imi trebuie belele online.

Ca tot ma vaicaream de Alex ca nu vrea nimic, azi a zis ca abia asteapta sa mearga la pictura si era foarte incantata. Nu stiu ce sa mai zic cu toanele ei. In plus de cand primeste mereu buline bune la gradi e fericita, mai are una si va primi un cadou supriza. pana acum un singurul baietel a castigat cadoul.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

sanatate la gashca de arturici

si noi am avut ieri sedinta cu parintii la gradi, a fost de fapt mai mult o discutie. Matei isi disputa locul 1 in grupa cu alt Matei. acum e bine ca sint si prieteni, la inceputul anului erau doar rivali si era o lupta permanenta. insa din ce mi se pare mie si la nazbitii cam tot ei is pe primul loc

aseara ne-am vazut si cu Erica, nu va vine sa credeti ce domnisoara e.
a fost o faza supersimpatica cu copiii, erau la un loc de joaca si un baietel a lovit-o pe E. M a pus miinile in sold si s-a incruntat la el pe sub breton, vinovatul n-a mai asteptat nimic, a luat-o la fuga mintenas.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Hello,

multumim de urari, e mai bine. E o raceala si o sa fie bine.

Felicitari ptr Alexandra ca e pe punct de a castiga surpriza!
Super lui Matei ca e pe primul loc in clasa! (celalalt Matei nu se pune, incearca sa copieze originalul ). Tare si faza cu aparatul fetelor.

Noi azi avem actiunea " O Brad Frumos". Cum au baietii liber de la scoala mergem sa cautam bradul.

O zi frumoasa,

Ioana,
~6ani, ~6ani, 18+

Mergi la inceput