Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si eu am primit un sms azi de felicitare, cica e Sf. Sofia, habar n-aveam...no, bine ca suntem si noi in calendar
Anca, imi inchipui ce disperat era bietul om ca i-ai vazut "balls-urile" din copilarie :))). In legatura cu intrebarea, poate se poate incerca o "cosmetizare" gen:"take your basket-ball, take your foot-ball" etc. Sau le zici generic:"take your toys"
Gigelica, frumoasa nasica ai fost, chiar daca n-ai avut pene-n coc!
Ciresica, taie-le macaroana, cum adica te intreaba mutzampirii de ce nu-i dai lapte praf?! Asta-i culmea. Eu pe fata mea n-o cantaresc decat o data pe luna, la cabinetul medicului de familie; eu n-am cantar, n-am vrut sa iau sa nu fiu tentata s-o cocotz toata ziua si sa tot masor. Poate-or fi fost si la noi saptamani in care a slabit sau a stagnat, dar neavand de unde sa stiu nu m-am panicat, m-a interesat strict sa ia de la o luna la alta Eu am noroc ca pe mine nu ma bate absolut nimeni la cap, nici n-as accepta pareri decat eventual de la maica-mea sau sotzu-meu, dar ei is foarte incantati de toate hotararile mele:))). Doctoritza mea de familie ma bate la cap de cate ori ma vede cu ficateii ei si ouale (nu in sensul de balls) si supa ei de legume (pe care mi-o recomandase de cand avea fata 2 luni!!!); eu dau aprobator din cap si fac tot cum stiu eu ca e mai bine.
Dodo-pui, ca in orice domeniu, multi neaveniti si in medicina! Ce cretina si asistenta aia, in loc s-o laude ca a luat ca la carte, zice ca "nu asimileaza"...nu v-a recomandat si ea ficatzel, eventual impanat cu usturoi?
Iuca, eu de mult vroiam sa te felicit pentru cum te-ai descurcat sa alaptezi exclusiv doi bebelusi deodata! Esti grozava!
Am vazut ca i-a crapat Sophiei gingia si pentru al doilea incisiv, imediat se iteste si el...sper ca cei de sus mai asteapta, ca n-am chef de senzatii tari!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

si de la noi pt Sophia

Gigelico faina nasa ai fost !!! moamaaa da' cate si ce obiceiuri aveti pe acolo !! ala cu pupat mana la nasi mi se pare cel mai tare !! la noi in afara de furatul miresei nu se practica nimic altceva

si comentariile la poze fff haioase (chiar are ochi de huski soacra mare !!)

Olishka, te-ai aranjat ?? nu ca ai avea nevoie !!!

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Denisamada, ai mail !!

uite si link-ul nr 2

http://www.flickr.com/photos/kidland/page4

Vazut. Down-load-at. Savurat! at!

Edit. Acum studiez si linkul!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Pai mai Ilinca.M, workaroundul cu enumerarea il stiu si eu, dar eu vreau musai "mingile tale", na, dc asa vreau eu... Am fost de 3 ori in state cate 1 luna si tot nu am aflat!!! Si vorba aia, dc asta micu', bb3, o vrea sa ne dezvoltam mai complex sinapsele si sa vb acasa in engleza? Eu cum ii zic sa-si faca ordine?

Veronica-Elena 11 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:

Denisamada, ai mail !!

uite si link-ul nr 2

Si astia tot comanda min 500ron au. Scrie daca dai pe "profile". Facem comanda aici? Am "rasfoit" un pic si cred ca am de unde alege. Comandam? Ma pun pe studiu?

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Denisamada, ai mail !!

uite si link-ul nr 2

l-am studiat si eu si am sunat sa intreb cat e comana minima dar nu raspunde nimeni !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
Citat:
Citat:
Denisamada, ai mail !!uite si link-ul nr 2 http://www.flickr.com/photos/kidland/page4
Vazut. Down-load-at. Savurat! at! Edit. Acum studiez si linkul!
Si astia tot comanda min 500ron au. Scrie daca dai pe "profile". Facem comanda aici? Am "rasfoit" un pic si cred ca am de unde alege. Comandam? Ma pun pe studiu? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
Ma bag si eu la comanda!Nous, in principiu, eu m-as baga si la revelion cu gashca, numa` ca..trebui sa intreb pe minunatul, sa vrea si el...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Denisamada, ai mail !!

uite si link-ul nr 2

Si astia tot comanda min 500ron au. Scrie daca dai pe "profile". Facem comanda aici? Am "rasfoit" un pic si cred ca am de unde alege. Comandam? Ma pun pe studiu?

da ! sper ca raspund la telefon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Nu cred ca raspunde nimeni la telefon la ora asta...poate dimineata...mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina26 spune:

Multumesc olishka, dyana, alina.n pentru gandurile voastre bune.

Ha asa diversificare face Silvia Ioana smantana + usturoi....stie ea ce este bun.Mie imi place usturoiul la nebunie!

La multi ani Shopiphi-ca!

Offf mi se face un gol in stomac cand te aud povestind din suflet despre Andrei cu gradinita.Ma gandesc si eu la momentul gradinitei si ma apuca groaza.La 9 luni trebuie sa o duc.Asa de bine ca puteti sa stati 2 anisori cu puiutii acasa.Sora mea are in grupa copii de 4 luni.Ce o fi si in sufletul mamicilor respective....

Karina - mami de buburuza Bia

Mergi la inceput