mini masina cusut
am vazut la tv o reclama la o masina de cusut portabila. Se alimenteaza cu baterii si pare buna, ca nu ocupa mult spatiu. Nu as lua-o ptr croit ci doar ptr urgente. Are cineva? O fi buna de ceva?
Raspunsuri
lorellay spune:
am eu una..da nue e buna de nimic!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
Guguluff spune:
Nu sunt bune, Felicia. Fac un fel de cusatura lant, nu o cusatura dreapta obisnuita. Nu tine tensiunea in ata, nu formeaza corect cusatura, nu merge pe materiale medii si groase. Deci nu ar coase un tiv de jeans, cu siguranta. Nu merita banii. Cam cea mai ieftina, obisnuita ai putea sa o iei la 350lei, sau poti cauta ceva la mana a 2-a, dar macar stii ca isi face treaba. Aceea mica este maxim pentru cusut haine de papusi.
ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
My workshop
lorellay spune:
exact guguluff asa e cum spui tu...eu am incercat candva tiv la o perdea..am reusit da nu va spu n cu cati nervi...
felicia la tv toate-s super!
Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
midasnu spune:
Are soacra mea, nu e buna de nimic, fuge pe masa!!!! nici sa cosi tiv la o batista de exemplu (ca batiste numai folosim demult). mai bine cum a zis Guguluff, la mana a doua si tot e mai buna!
Elena de Petru (17.03.2008)
Carmi spune:
E o porcarie, am si eu. Daca vrei sa te umpli de nervi, ia-o. Cusatura aia in forma de lant, dupa ce ca ´merge´doar pe anumite materiale, daca ai atins-o un pic o ia la vale, se desira. Nu merita sa dai banii pe asa ceva.
Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)