Husa impermeabila pt masa de desen

Husa impermeabila pt masa de desen | Autor: matahut

Link direct la acest mesaj

Ce puneti pe banci la scoala pentru a le proteja la ora de pictura...? Practic si eficient...
Eu imi aduc aminte ca pe vremea mea puneam niste saci de plastic sfasiati erau teribil de inestetici,mereu patati si nici cine stie ce practici (tot fugeau in sus si in jos, nu erau aderenti bla bla).
Ma gandeam ca acum poate exista un fel de huse cu elastic, evident impermeabile si usor de curatat cu un burete dupa ora de pictura. In cel mai rau caz elasticul sa fie pus la o croitorie...
Trecusem si prin varianta musama de protectie (pt birou) de la Ikea, dar sunt prea mici, nu acopera in intregime banca asa cum se pare ca ar trebui. In plus, sunt si f scumpe acolo, nu mai stiu exact cat, dar parca vreo 20-30 lei. Nu poti obliga parintii sa dea atatia bani pt operele de arta ale progeniturilor. Acum, serios, unii chiar nu au banii astia.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Si eu sunt interesata, intrucat am una bucata bobocel de clasa I. Sper sa ne dea cineva vreo idee, ca eu nu am gasit nici una rezonabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Nu stiu cat de ieftin iese o bucata de musama din aceea ce se vinde in piete la metru care are diverse si (cateodata) dragute imprimeuri.

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Musama normala sau pad -eu am gasit in Gima.Doar ca padul e mai greu de transportat pentru ca e tare si destul de mare in timp ce musamaua e mai practica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Poate musama cumparata la metru si facuta cu elastic. Ma gandesc sa se faca la o croitorie, pentru toate bancile - la fel. Cred ca e si o varianta mai ieftina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna

eu am cumparat perdea de dus - la metru - din Obor(eu am luat alba, dar cred ca sunt diverse imprimeuri, unele chiar f dragute); in orice caz, este moale (e mai subtire decat musamaua de pus pe masa) dar suficient de groasa ca sa nu se sifoneze totusi si sa nu cada de pe banca; poate fi impachetata f usor, se poate curata cu un burete sau cu laveta, mie mi s-a parut ok

mult succes la scoala tuturor - si celor mari, si celor mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami2003 spune:

Eu am luat 0,5 m musama subtire la metru si a fost 3,5 lei. Am taiat-o si am 2 bucati destul de mari. Cred ca ar merge taiata in 4, dar sa vedem ce zice d-na. Ziceti ca folia de sac ar fi inestetica? Se vedeti cu ce maneci vine acasa... Acolo este toata pictura. Are cineva solutii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Am rezolvat-o cu musama din Obor Au si avut prima ora de educatie plastica si a mers fff bine. Am fost surprinsa si ca toti copilasii aveau camasutele albe intacte, desi nu au folosit halatel sau sortulet. Si fiecare flutura o pictura multicolora...deci chiar au pictat. Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami2003

Se vedeti cu ce maneci vine acasa... Acolo este toata pictura. Are cineva solutii?

noi nu am avut inca nevoie;
dar niste "minecutze" facute din tricot/flanel/prosop cu elastice la incheitura mainii si la cot, sau eventual minecile de la o bluza veche

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Citat:
citat din mesajul lui teo1970

Citat:
citat din mesajul lui cami2003

Se vedeti cu ce maneci vine acasa... Acolo este toata pictura. Are cineva solutii?

noi nu am avut inca nevoie;
dar niste "minecutze" facute din tricot/flanel/prosop cu elastice la incheitura mainii si la cot, sau eventual minecile de la o bluza veche

Sau si mai practic luati o camasa mai veche de la tati ,ii ajustati manecile si veti avea un soi de halat de tavaleala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba_ca_zapada spune:

Eu i-am dat de pus pe pupitru o musama subtire, pe care am avut-o la un set de plastelina de la Teora.

In ceea ce priveste manecutele, o pusesem pe mama sa ii gaseasca o varianta de sortulet si manecute... asta pana am ajuns la IKEA si am cumparat cu 15 lei un fel de halat impermeabil cu au medicii. Ideea este ca are maneci cu elastic la incheietura mainii si se inchide la spate cu arici.

Mergi la inceput