Puisori de mai 2003(6)
Raspunsuri - Pagina 7
dana d spune:
DanaMario eu sper ca voi fetele din Canada sa ne dati vesti despre Daiopri pe perioada cat ea nu poate....poate vorbiti la telefon?
Si eu m-am gandit la ea ieri si sper din tot sufletul ca operatia sa fi decurs asa cum se asteptau medicii si recuperarea sa fie rapida si impactul psihologic usor de suportat.
Adriana tu nu ne mai spui nimic? Cum te descurci? Cum e Nicolaie? mananca, doarme noaptea, a luat in greutate?
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
alycia spune:
Daiopri,sa treci cu bine si peste etapa asta!!! Suntem cu gandul alaturi de tine!
Aalina mersi pentru poze... Voi ce mai faceti?Cum stati cu scoala?
Dana_d cum merge liceul? La noi e si cu bune si cu rele...
Adita,cum te descurci?
Mircea e din nou bolnav, dar parca de data asta trece mai usor peste boala, noroc ca are vacanta o saptamana si il tin acasa...in rest toate bune si frumoase...mai greu cu matematica lui Andrei..ma dispera ...nu pricepe la ore si stau sa-mi storc creierii la inductia matematica si incerc sa-l fac sa priceapa..chestia ca incep lectii din ce in ce mai grele si Doamne cu ce am gresit sa ma apuc sa invat din nou matematica????Am inceput sa-i dau si ore de mate...dar nu-i suficient se pare...se pune la masa si cica lucreaza dar scrie numai tampenii daca nu stau langa el...offffff ...
Aalina spune:
Noi suntem in vacanta. Si cum e si tati in concediu nu prea stam acasa.
Maine chiar mergem la scori
Dori scrie din ce in ce mai frumos, acasa am inceput cu el literele si e ok, la matematica nu are deloc probleme, face absolut tot, la fel si la despartirea in silabe etc. Daca va reusi sa scrie in loc sa se uite pe pereti sau sa vorbeasca ca sa se incadreze in timp va fi super. Eu incerc sa nu ma mai stresez.
A stat cateva zile la tara si evident mi-a racit si imi e groaza sa nu o propage si la piticanie. Care piticanie e toata ziua cu gura pana la urechi, misuna non stop, e un cuminte si un dragut. Doar ca inca se mai trezeste noaptea da doar de 3 ori asa ca ma consider fericita.
Si Dori a fost un copil activ, cuminte si zambaret da asta e si mai si parca. Si la incapatanare am senzatia ca tot asa are dublu
Daiopri si eu am fost cu gandul la tine ieri si abia te astept cu vesti bune. Daca aflu ceva de la noi de la odisee o sa scriu sa stie si fetele de aici. De aceea m-a si rugat sa va pun poze.
DanaMario am citit din replicile lui Josh, bine ca mai scrii si tare multam ca pui poze de baieti frumosi sa ii mai vedem si noi.
Multumesc de idei. Dorian scrie fara probleme doar ca atunci cand nu is in zona se uita dupa avioane. Asta e problema mea. Sau ma rog problema de la scoala. In rest si la noi merg la greu recompensele ca de pedepse i se rupe
Alycia insanatosire grabnica si spor la teme.
DanaD cum mai e Ilinca cu gradi?
Va pup ca ma apuc de bagaje.
dana d spune:
Alycia si noi am dat de greu cu inductia si tot asa am reusit sa ma prind si sa-i explic si ei dar nici nu am talent la explicat, nici timp destul asa ca am apelat la profesorul de la scoala pt meditatii. De acum asteptam note mai bune...
Ilinca e foarte fericita ca e vacanta si saptamana asta sta la mamaia si la tataia care o rasfata si se ocupa numai de ea. Eu nu-mi gasesc locul fara ea acasa dar.... mai stau cu voi ca sa nu-mi fie urat.
Aalina bucurati-va de vacanta si de zambetele piticului! Daca e raceala nu se ia, eu asa stiu.Raceala= muci, stranut de la frig, asta nu e virus sa se multe la altii.
Alycia tu stii mai bine, daca gresesc spune-mi si mie sa nu ma culc pe o ureche gresita.
Adriana, daca nu vii sa ne dai raportul o sa te deranjez cu un telefon.
Fetele mele
DanaMario spune:
Uite ce se scria de Daiopri la Sezatoarea Canadina
Buna fetele,
M-a sunat Dana (daiopri)acum citeva minute. A venit de la spital, era bine, inca ametita de la anestezie, dar fara dureri. A iesit de pe morfina si continua cu Tylenol.
Operatia a durat 2:30 min, totul a decurs bine, rezultatul de la biopsie il va primi in 3 saptamini. Nu a plins dupa ei, inca nu le duce lipsa, insa se intreaba cum va reactiona cind ii vor scoate bandajele.
Va multumeste tuturor pentru rugaciuni si gindurile bune si ne va scrie curind.
Dana este un monument de tarie si optimism. Ca de obicei avea zimbetul in voce, dar si oboseala, si un pic de tristete.
Numai bine tuturor,
Lia
dana d spune:
Pentru puii ei nici un sacrificiu nu e prea mare. Important e sa fie alaturi de ei pana vor fi barbati. Va trece si peste asta si va ramane doar o amintire trista dar viata va continua asta e tot ce conteaza.
Si eu ma rog pentru tine Daiopri si sa stii ca ai fost in gandul meu in fiecare clipa zilele astea de grea cumpana. Te asteptam cu drag sa revii la noi la subiect si iti doresc refacere grabnica si impact psihologic cat mai mic.
Fetele eu frunzaresc internetul dupa distractii educative pt copilutii nostrii si uitati ce am gasit frumos:
http://www.abecedar.com/demo vedeti ca sunt multe de vazut aici, si o poveste de iarna, un cantecel... foarte frumos.
http://www.starfall.com/ - engleza
http://www.poissonrouge.com/ - franceza
Super, abia astept sa o aduc acasa se lucram impreuna pe ele. Deocamdata scriem pe skype si chiar ne intelegem, mai un cuvant, mai un emoticon...si foarte foarte multe inimi si pupici
Fetele mele
Daiopri spune:
Am aparut pe ecrane
Va multumesc tare mult de ganduri.
Sunt bine, am ajuns acasa si acu ma odihnesc si eu nitel.
Aalina LMA cu intarziere
Danad, sa stii ca iar nu am avut nici un impact inca:))
Cred ca nu sunt normala, da mai bien asa
Nu am crezut vreodata ca gasesc asa mult suport aici.
Mai citesc din urma si revin. Poci sa spun ca noi nu il zapacim cu bastonase. Asta ar mai trebui
A, si felictari Adita. Sa va traiasca flacaul.
Numai bine tuturor
dana d spune:
Daiopri cum sa nu gasesti suport, doar toate suntem in aceeasi oala si eu ma identific cu fiecare din grupul nostru, cu fiecare in parte ca doar avem atatea in comun, suntem femei, suntem mame, si de varste ... aproximativ apropiate, ce pateste una poate pati oricare, de aia eu ma pun in locul tau si cu atat mai mult apreciez puterea ta pt ca eu as fi fost...
Acum tu pastreaza-ti optimismul si refa-te rapid si vei avea sani noi si sanatosi cu care vei defila mandra cu copilasii tai de manuta.....eu asa mi te imaginez si asa va fi, sunt convinsa.
Adriana m-a sunat azi. Nicolaie e bine, mananca, ia in greutate, e vesel si doarme bine. Aalina poate chiar mai bine decat Fabi al tau... lasa ca trece si la voi perioada asta si-ti vine si tie randul sa dormi o noapte de la cap la cap, neintoarsa...
Fetele mele
Aalina spune:
Daiopri bine ai revenit si odihna placuta. Acu tre sa scrii mai des ca parca ziceai ca ai nevoie de gimnastica, nu? Ma bucur ca totul a decurs ok si sper din suflet sa primesti rezultate bune. Multumesc de urari.
Nici eu nu il mai crizez pe plod cu semnele grafice. Mai bine facem matematica care ii place tare mult sau lucram in caietele cu silabe, sunete etc si unde poate exersa literele. Acum am lasat-o mai moale ca e copilul in vacanta si toata lumea imi zice sa nu il stresez
Ma bucur de vestile de la Adita.
Dana_d in clipa cand o sa dorm o noapte asa ma imbat Hai ca imediat se trmina vacanta si ti se intoarce printesa acasa. Uneori cand ma uit la pozici de fetite de la odiseea bebelusilor sau cand va aud pe voi vorbind de fetele voastre ma mai apuca nostalgia da imi trece repede Chiar azi vorbeam cu o mamica de bebelusi care ma intreba daca nu imi e dor de Fabi mic mic si am zis ca eu nu imi pot permite asa amintiri inca Peste vro 10 ani asa .