Teste de evaluare a fertilitatii femeii

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Eu am ramas insarcinata din prima luna cand am folosit monitorul de fertilitate de la clearblue. Sper sa ramaneti cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns littlegirl spune:

Si eu mi-am cumparat un test de ovulatie pe baza de saliva Fertile Focus; de 2 luni; mi-am prins urechile pana am nimerit locul unde se pune saliva; de fapt se da o limba pe dosul lentilei; din pacate nu am reusit s avad nici o frunza de feriga si m-am hotart sa-mi rog prietenele sa dea si ele o proba, sa-mi fie clar daca e ceva de capul lui...eu ma tem ca nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VIOIKA76 spune:

Buna!Dupa ce la primul copil am asteptat 1 an sa raman insarcinata, fara sa am vreo problema de sanatate,la al doilea am vrut sa merg la sigur asa ca m-am informat si asa am aflat de testele de ovulatie pe care le-am folosit si am ramas insarcinata din prima luna.Eu am folosit testele Oview.Cred ca testele acestea te ajuta mult sa aflii zilele fertile daca nu ai alte probleme de sanatate care sa impiedice ovulatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisuca spune:

eu am ovulatie la greu... am facut anul trecut si laparoscopie. dar...nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Buna fetelor as avea si eu o intrebare, poate s-a mai confruntat cineva cu problema mea, de cateva luni am tot fost la monitorizarea ovulatiei, si dr. a ajuns la concluzia ca ovarul drept nu ovuleaza, dar nu mi-a dat sa-mi fac nici o analiza. Stie cineva cum se poate remedia situatia? ce analize se fac, sau tratamente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Cu ajutorul lui Dumnezeu ... 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet2012 spune:

Buna aspirante la bebe

Si noi ne dorim un ghemotoc de foarte mult timp. Am incercat si eu cu teste de ovulatie 3 luni la rand dar nimic. Cand am fost la ginecolog acesta mi-a zis ca ovulatie am avut , dupa mucus si marimea ovarelor.
Am facut tratament cu clostilbegyt si medicul mi-a zis si zilele in care trebuie sa prestez. Deci nu stiu ce sa cred despre aceste teste.

Fetelor nu va bazati neaparat pe aceste teste. Cand vrea bebe sa vina vine si fara teste. Acestea numai ne dezamagesc

si cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinca spune:

Va salut si eu cu drag aspirante la bebe,

Sunt in aceeasi situatie ca si voi, astept sa se intample o minune si la mine, sa raman insarcinata. Sper ca asteptarea mea sa ia sfarsit si sa aflu vestea cea mare cat ma curand. Ursulet2012 cum esti?

sper o viitoare (sunt optimista )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antuaneta spune:

Buna!

Eu folosesc un monitor de ovulatie, http://www.clearblue.com/uk/clearblue-fertility-monitor.php Din a sasea zi a menstruatiei acest monitor iti cere sa faci in fiecare zi cate un test prin care iti arata nivelul ovulatiei si ziua ovulatiei. de 6 luni tot incercam... temperatura bazala, mucus cervical etc...
Am citit si parerile altora in legatura cu acest monitor: http://www.amazon.co.uk/product-reviews/B0012PB8EO/ref=dp_top_cm_cr_acr_txt?ie=UTF8&showViewpoints=1 sper sa functioneze, este prima luna in care-l folosesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

ovupred folosesc si eu . nici o feriga , dar testul de lh arata ca ovulez , insa nimic .

Mergi la inceput