Copii nostri speciali...*(8)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Sanatosi sa fim cu totii!

Cu:

sau

sau

si tot ne adunam!

ca sa-ti facem o primire frumosa

si.... normal ca n-ai sa vii singura!

Va asteptam cu drag la:

etc.................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Fetele fac cinste : suc si prajituri la toata lumea . Nu operam ! Nu este nevoie ! Si ca frisca de pe tort dr . Stoica a spus ca Ionut nu are hidrocefalie ca este doar o marire usoara a ventriculilor . Pana nu apar posibile manifestari ( da doamne sa nu apara ) nu operam . Ne mai ramane sa mergem la urologie dar nu cred ca va face acum cistografia ca ar fi prea devreme . ( abia am facut CT -ul acum 2 luni ) .
Ma rog la Dumnezeu ca macar pana mai creste sa nu mai fie nevoie de nici o operatie !
Multa sanatate pt. puii vostrii !
Daca aveti nevoie de ceva spuneti si daca pot va ajut !

www.gradinacris.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

Felicitari! Ma bucur pt voi. Multa sanatate in continuare!

Merci pt suc si prajituri, le tinem ca felul 3!

Acum pregatesc masa.

Pofta buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

crismac-ma bucur enorm ptr voi,pe cuvant ,e o veste f buna,sa dea d-zeu sa nu aveti nevoie niciodata de nicio operatie,dumnezeu sa aiba grija de voi.

pai cu atatea bunatati cum mai tin eu cura ?

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

crismac ma bucur din tot sufletul ...urasc cuvantul operatie(va dati seama operatia in sine)
Sa dea DD sa nu mai aveti nevoie niciodata

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Aseara a fost prima pagina si azi la nr. 5
Cand aveti timp?
Eu sunt asa de zapacita, caut, caut....ziua de maine
Hai ca incep din nou tura de seara, luat, alergat, ...
Va pup, si un sfarsit de saptamana bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Da, una este pretul pe net si altul la fata locului. Eu am gasit cu 35 sedinta acasa.
Sunt asa de dezamagita. Din ce spuneti voi ora este una, nu prea am timp sa caut si cand vin la fata locului este alt pret. Ca sa nu mai spun ca sunt intrebata tot felu de lucruri, ca sa stie pe ce teren vin
Saptamana asta am avut si bucurii dar si dezamagiri. Am ajutat multe persoane si ma bucucr enorm, dar am fost si dezamagita de caracterul unora care dupa ce ii ajuti, nu stiu sa se tina de promisiunea data fara a le fi cerut eu vreun favor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Paula e greu ...nici eu nu m-am obisnuit si mereu sunt dezamagita de castre"oameni"
eu am spu preturile care le stiam..

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui crismac

Fetele fac cinste : suc si prajituri la toata lumea . Nu operam ! Nu este nevoie ! Si ca frisca de pe tort dr . Stoica a spus ca Ionut nu are hidrocefalie ca este doar o marire usoara a ventriculilor . Pana nu apar posibile manifestari ( da doamne sa nu apara ) nu operam . Ne mai ramane sa mergem la urologie dar nu cred ca va face acum cistografia ca ar fi prea devreme . ( abia am facut CT -ul acum 2 luni ) .
Ma rog la Dumnezeu ca macar pana mai creste sa nu mai fie nevoie de nici o operatie !
Multa sanatate pt. puii vostrii !
Daca aveti nevoie de ceva spuneti si daca pot va ajut !

ce ma bucur..... imi vine sa de fericire, pentru voi! Doamne, cum ai tu grija de toti copilasi acestia scumpi si curati!
mai avem putin si o stergem. copii bat mingea in curte, in asteptarea momentului. eu sunt gata cu toate, ma indusez indata sa fiu fresh!
ne mai auzim noi, ca nu uit de voi.
a, si vb indata cu babette.

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Kari concediu placut !
Paula din pacate eu am ajuns la concluzia ca , de obicei , dupa ce ai facut un bine , trebuie sa ti se raspunda cu rau sau cu nepasare ! Nu mereu dar ...
In general nu prea discut cu cei din jur , ( vecinii , cunostinte ...) pentru ca m-am saturat de astfel de lucruri .
Fetele , noapte buna , vise placute ...

Mergi la inceput