Copii nostri speciali...*(8)*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

aici si eu,,,
ma distrez de minune de o saptamana cu copii,,toti 3 raciti cobza cu febra si tuse ,,,,caminul bata-l vina
Au inceput pe rand,,la o zi distanta unul fata de altul si pe la finalul saptamanii erau toti 3,,,vestea buna e ca se pare ca le trece am scapat fara antibiotic si de data asta,,,
Asa am patit si anul trecut,,cat au mers la camin au fost raciti si au luat suspensii non-stop,, intr-un final nu i-am mai dus,,,
sper ca anul asta sa o ducem mai bine ,,ca santem mai mari,,,
Am citit de toate pe aici si imi pare rau ptr voi ,,,dar cu credinta si speranta sper ca se vor rezolva toate
sant alaturi de voi si ma rog sa gasiti o solutie..
va pup pe toate si toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Multumesc de primire.
Andru intr-adevar traim pt.a le face copiilor o zi mai buna dar in acelasi timp trebuie sa traim si pt.noi...eu multa vreme am uitat de mine...efectiv nu mai conta cu ce ma imbrac,cum arat,oglinda nu mai exista pt mine,nu ma mai interesa nimic.....dar intr-o zi dupa o discutie cu nasul meu care e si preot am spus stop,ajunge pot si se poate sa fim si mame si sotii si femei in acelasi timp.

Wnimra...oameni si oameni da'sa auzi asa ceva din gura unui preot...

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babette spune:

'neatza!

Gata, a iesit soarele!

pt toata lumea!
Vedeti ca e SPECIALA! Am pus in ea un strop de FERICIRE, un strop de NOROC, si un strop de SANATATE pt voi si pt pui.

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

neazta
Babette cafeaua e super....ma bucur ca a iesit soarele

O zi frumoasa cu muult soare va doresc

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui babette

'neatza!

Gata, a iesit soarele!

pt toata lumea!
Vedeti ca e SPECIALA! Am pus in ea un strop de FERICIRE, un strop de NOROC, si un strop de SANATATE pt voi si pt pui.

O zi buna tuturor!

babette,esti uimitoare!chiar daca nu scriu,citesc in fiecare zi...am citit ce ai scris si ieri...voiam sa-ti scriu ceva,dar nu stiam ce...nu-mi gaseam cuvintele....era prea mult pt mine,desi de multe ori m-am aflat si eu in situatii similare,fara iesire....insa azi....doamne,ai revenit in forta......pt mine esti un exemplu...int-adevar,azi este o noua zi....ma bucur ca te-am cunoscut,desi doar virtual deocamdata!

iona2005,bine ai venit la noi....cat adevar ai rostit si tu in randurile tale!bravo tie,ca gandesti asa!

andrule,imi pare rau ca ai trecut prin acea experienta urata la bucuresti...din nefericire,asa-i in Romania...

mada,ala nu se putea numi preot...din nefericire,putini mai sunt cei care se pot numi preoti....dar cred ca ai fost daramata rau...ca nu m-ai bagat deloc in seama....cand crezi ca poti..da un semn....n-ati mai fost la munte.....say something.....urmeaza exemplul lui babette...stiu ca nu-i usor,dar trebuie.....

adraiana,multa sanatate la pici....noi suntem marile absente....insa am avut si eu o perioada agitata...mi-au plecat fetele cu care faceam terapie...acum caut altele,dar e greu....vin cu pretentii,vor bani multi si treaba ioc...numai ca nu s-a intalnit hotul cu prostul...

va cesc pe toate si va doresc o zi buna!

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

ms Babette de coffe ....aici este nor dar in ceasca mea sunt niste raze de soare

Adriana poop piticii si le urez insanatosire grabnica , poate au scapat de raceli,....poop si pe tine

Vera azi cum iti mai este ? esti ok? ai plecat iar la spit?....daca da bafta lu' Andrei si te pooop

Iona2005 m-a deranjat enorom ce a zis tampitul ala de popa si in casa domnului cica , pai el este cineva , un popa smeker cocotat in biserica lui si poa' sa zica orice ...asta e, trecem peste ca doar nu o sa ma duc sa il insir pe strada.....

Miha o sa te sun sa vb
Imi pare rau ca ti-au plecat fetele....te-am sunat joi sau vineri, cred ca nu ai auzit tel.

pooop pe toate fetele si toti piticii...va doresc o sapt super buna si ne mai auzim

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

hellooo!
fetelor azi am prins din zbor de la cristina cate un pic din toate,un strop de fericire ca aa trebuie sa fie viata,un chef de viata ,ca de azi dimi tot muncesc sa dau casa la loc si cred ca sunt pe gata;
andrei chiuie toata ziua,e mult mai bine,mananca bine,fara mucisori,tuse,febra,nimic nimic,flacaul meu e sanatos acum si sper sa ne mentinem pe linia de plutire;
babette-m-a impulsionat aseara ,cum ca si eu am o viata pe care trebuie sa o traiesc,sa nu uit de mine,de familie,am tinut cont de sfat si azi m-am trezit mult mai bine psihic,pe bune;
iona- pup o mamica curajoasa si un copil care nu se da batut,lupta cu soarta,d-zeu sa fie alaturi de voi in tot ce v-ati propus

adriana-eu sincer iti simt lipsa pe aici,mai imi prindea bine o vorba calda de a ta,dar asta e .copiii sunt prioritatea si ei au grija sa iti ocupe toata ziua,sanatate multa si sa auzim de bine;

mada-nu am cuvinte sa mai comentez ce s-a intamplat cu preotul ca ar fi in zadar si noi stim f bine ca in ziua de azi nu mai gasesti alinare si o vorba buna decat de la cei care sunt in situatii ca noi si traiesc aceeasi drama,doar aceia stiu ce spui tu si ce simti;
pupici ptr alex si ptr tine

noi maine dimi plecam la spital,azi mai am de facut un pic de ordine pe aici si cam gata,vineri venim acasa si nici ca mai ma duc internata,de acum incolo mai bine ma duc ambulator,asta e .

toata gasca si toti picii,multa sanatate si vesti bune astept de la voi.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

am pus si poze la mare ...era vant dar atat de frumos , poate va este dor de marea neagra

poze Alex

Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"

Mergi la inceput

super pozele mada,voi sunteti frumosi foc,zau

fetelor va pup pe toate de la A la Z ,si toti picii bineinteles,multa sanatate ,sa aud vesti bune cand ma intorc;
va las ca sunt franta si vreau sa ma odihnesc un picut,ca maine o luam iar din loc,dar ma intorc vineri,nu va las eu asa sa va faceti voi de cap aici fara mine;

ceva sarbatoriti luna asta?

noapte buna tuturor,o saptamana pe placul vostru si somn usor

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

crismac-LA MULTI ANI LUI IONUT,MULTA MULTA SANATATE SA II DEA D-ZEU,MULTE REUSITE IN TOT CE V-ATI PROPUS SI SA DEA DD CA IONUT SA FIE UN COPIL NORMAL SI SA VA FIE VIATA FRUMOASA,SA CREASCA MARE SI SA FIE ALINAREA SUFLETULUI VOSTRU!

asa sa fie viata lui ionut,presarata cu multe flori

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput