Coaceti vinete fara sa stropiti?
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
anisiap spune:
nu au gust de afumat clar si incap 4 vinete mari puterea cea mai mare la micro
o prietena coace ardeii in cuptor si vinetele ies foarte bune dar eu pana acu ceva timp nu aveam cuptor si nici nu ma omor dupa nici unele le fac pt musafiri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ellinia/ellinia.jpg)
ellinia spune:
Am sa incerc si eu sa coc vinete la microunde, asa de proba, sa vad gustul. E adevarat ca la cuptor ies altfel si nu-mi prea place gustul. Am sa incerc si cu ardei sa vad cum ies.
ANITA75 spune:
puteti sa le coaceti unde vreti dar nu au gustul cum il are coacerea pe flacara ,am copt odata in tava de aragaz dar nu mi-au placut v-am zis nu se compara gustul....acum fiecare face cum vrea ,aici se spun doar pareri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellinia Am sa incerc si cu ardei sa vad cum ies. |
Eu am copt ardei kapya rosii in tava in cuptor si au iesit excelentzi,la ardei chiar nu s-a simtzit nicio diferentza!
Deus si Andra ,voi spunetzi de tava de la cuptor pusa pe aragaz(pe flacara)sau procedeul are loc in cuptor?
Ma gindesc ca ar merge si in tava pe flacara aragazului,ca aragazulö cu foc este rapid ...cred ca ar merge!
Dana
april spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 puteti sa le coaceti unde vreti dar nu au gustul cum il are coacerea pe flacara ,am copt odata in tava de aragaz dar nu mi-au placut v-am zis nu se compara gustul....acum fiecare face cum vrea ,aici se spun doar pareri ![]() |
asa e, plus ca pe flacara raman albe, in tava daca se coc se innegresc, sa ma rog sunt ceva mai inchise la culoare. eu le fac fara maioneza insa arata ca si cum ar fi cu maioneza, asa albe sunt.
si apoi asta e cu aragazul, doar sunt o gramada de solutii foarte eficiente de curatat ....prefer sa curat aragazul dar sa-mi tihneasca de mancare (deh, sunt gurmanda
![](olala.gif)