Gravidute prin FIV (50)
Raspunsuri - Pagina 6
elenada spune:
Hello gravidutelor
Ma bucur sa vad ca sunteti toate bine.
Li-am imi pare rau pt baietelul tau dar asa cum au zis si fetele medicina avanseaza rapid asa ca sigur se vor gasi solutii sa nu chinui bietul baiat. Si acum sunt si ochelari cu lentile subtiri chiar daca au dioptrii mari asa ca lentilele cat fundul de borcan sunt istorie.
Carmely nu te ingrijora ca nu bei lapte. Bebelusii se hranesc acum din rezervele tale. Eu in primul trimestru am slabit 5 kg asta pt ca nu puteam sa mananc nimic si nu am luat decat elevit ca supliment si totusibebelusii cresteau foarte bine amandoi. Si la nastere au fost dolofanei pt gemeni. Sarcina usoara si la termen iti doresc.
Hepilica eu scot deja majoretele 

Abia astept sa ne povestesti de fetita ta.

Ralu ma bucur mult ca Natalia a luat in greutate. Eu cred ca devina a fost faptul ca a fost cantarita pe doua cantare diferite si era o diferenta intre ele. Sa fiti voi sanatoase si totul o sa fie foarte bine
Evy tu esti ca in povestea cu drobul de sare. Relaxeazate ca nu o sa te inbolnavesti de gripa ci de stres. 
Castelana imi place de tine ca esti optimista si ca le ridici moralul fetelor. Bravo. 
Noi azi facem doua luni. Suntem tare mari. Radem cu gura pana la urechi cand o vedem pe mami iar mamai se topeste cand ne vede asa veseli. Saptamana viitoate facem vaccinul sa speram ca o sa trecem cu bine peste aceasta experienta. Va pupam dulce fara exceptie si sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
bulinanico79 spune:
Eu nu beau lapte de cand ma stiu...nu imi place si gata. In schimb iaurt si alte lactate ...beau cu placere. Oricum, se pare ca in urma unor studii efectuate a reisit ca de fapt nici nu isi ia organismul Ca din lapte ci din alte produse.
carmelly felicitari pe bebelusi din burtica. Scrie datele pt listuta daca vrei...
Husky, simona2 multumesc pt sfaturi...o sa incerc.
Husky ce-mi vad ochii...un carucior albastru? Felicitari.
Nico
19+
bulinanico79 spune:
elenada ce bine ca mai intri sa ne dai vesti bune despre pitici. Felicitari pt cele 2 luni implinite. Cred ca nu va mai incapeti in piele de fericire....Sanatate va doresc.
Ce o mai fi facand Moniland? Cred ca este super ocupata cu printesele austriece.
simona2 felicitari pt caruciorul roz...ma grabesc acum sa il trec pe listuta.
Daca eu nu sunt atenta si mai trebuie sa fac ceva modificari la listuta, va rog sa-mi atrageti atentia.
Nico
19+
Evy30 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Si pe langa va stresez si pe voi. sorry
felicitari pt implinirea celor 2 luni .
am trecut la laptop . e mai comod sa citesc si sa scriu din patuc .
Evy 31+
castelanaC spune:
Buna mai fetelor, burticilor, mamicilor!
multumesc din suflet...pentru gandurile bune, pentru urarile adresate mamei mele!
mama e la fel, analizele proaste, cam dezastru si asteptam programarea pentru zilele urmatoare la cardio-chirurgie de la Fundeni.
Si ea e un pic demoralizata si a cam cazut cu psihicul, fapt care in toti anii astia nu s-a mai intamplat...asta m-a dat pe spate si pe mine, nu eram obisnuita cu ea asa, ea se trezea si din coma razand si facat mishto, haz de necaz...
Acum am fost aici la biserica si m-am rugat pana la lacrimi.
Astept contravizita sa sun sa vad ce s-a mai intamplat peste zi..
Doamne Ajuta si sanatate!
va pup si scuze ca nu va scriu la fiecare, zilele astea imi revin la forma mea obisnuita (de cozonac nu de check plostit ca acum...)
va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana excelent!
castelana fericita
11+
iana_mari spune:
BUN VENIT NOII GRAVIDUTE!

HUSKI si eu am saptamana care vine.Tu unde mergi?

SIMONA2 felicitari pt. fetita
.
EVY
HEPILICA begajul e la usa sau in portbagajul masinii?
ELENADA sa fiti sanatosi si fericiti
iana
19+ 

iana_mari spune:
CASTELANA uff ,sa dea d-zeu sa primesti vesti bune dupa vizita medicului.
Ne rugam si noi pt. mama ta.
DA-I DOAMNE MULTA SANATATE,CURAJ SI PUTERE.
iana
19+ 

hepilica spune:
Nico, intr-adevar e tare cumintica fetita si sunt tare mandra de ea.
simona2 – felicitari pentru carutul roz.
carmelly – astea sunt starile pe care unele dintre noi le experimenteaza la inceputul sarcinii. Sunt din cauza schimbarilor hormonale si nu au remediu. Vor trece insa cu timpul. Eu am avut astfel de stari in perioada 5-12 saptamani. A fost cumplit, dar a trecut totul si...aproape am uitat.![]()
dear_bambie – nu inteleg cum AMR-ul tau e 7 daca acum ai 29 saptamani. Imi scapa mie ceva? Bb-ii la 36 sapt sunt prematuri... ![]()
huski – 
Elena –ce mult ma bucur cand ne scrii.. Sa-ti traiasca puiutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Sper sa nu oboseasca majoretele scoase de tine pana va veni fetita mea pe lume...
Multumesc mult.
castelanaC – sanatate multa mamei tale si ai incredere in DD. Roaga-te pentru mama ta si nu-ti pierde speranta. Sunt alaturi de tine. 
evy - 
h.
39 sapt, 5 zile
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
iana_mari - imi vine si mie sa stau la usa sau in masina de nerabdatoare ce sunt, nu numai bagajul...![]()
pana una alta stau in pat
si imi astept comoara.
h.
39 sapt, 5 zile
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
elenada spune:
Hepilica stai in pat cumintica sa inteleg ca vrei sa bati recordul la dus sarcina. Bravo bravo. Daca obosesc majoretele alea scoatem altele nu e problema.
Evy stai linistita ca nu stresezi pe nimeni. Foarte bine faci ca scrii despre tot ce te ingrijoreaza. Eu am glumit sper ca nu te-ai suparat.
Iana 19 saptamani bravo . Felicitari.
Catelana multa sanatate mamei tale.
Bulinanico
Pupici tuturor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!