Gravidute prin FIV (50)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Caludia eu am o prietena care are o fetita perfect sanatoasa si care cand era insarcinata i-a iesit si eu triplu test naspa. Fetita era suspecta de sindromul Down. A fost crunt pentru ei dar au ales sa faca amniocenteza si a reiesit ca fetita era sanatoasa. Exista un risc cand faci amniocenteza sa pierzi sarcina dar asta nu cred ca se intampla des. Cred ca orice procedura are riscuri si daca ei o pastila exista riscuri. Stiu ca e greu sa iti asumi riscul de a pierde o sarcina atat de mult dorita dar cred ca si sanatatea copilului tau este importanta.
E o decizie foarte grea si doar tu poti hotara ce vei face. Eu una as face amniocenteza sa fiu linistita si sa ma bucur incontinuare de sarcina. Iti doresc un bebe sanatos si o sarcina usoara si la termen.

Evy asa le spuneam si eu piticilor cand eram insarcinata si cand se infipsesera ei in colul meu. Sa stea cumintei ca nu e bine acolo jos.
Si uite ca au fost ascultatori si au venit la termen. Siugur ai si tu un bebe ascultator.

Dear_bambi felicitari pt schimbarea prefixului. Tine-o tot asa pana la 40

Many, Ayda

pupici tuturor

elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

mai fetelor daca n-am greturi si alte simptome nasoale ceva trebuie sa fie ca deh...sa va spun ce mi se intampla....inainte de a incepe fiv-ul m-am hotarat sa ma las de fumat ca fumam un pachet pe zi de ani si ani de zile...buuun....DD m-a ajutat si n-am mai fumat....problema este ca din cauza asta acum mi s-a modificat vocea, parca as fi un baiat la pubertate cand i se schimba vocea,plus ca atunci cand vorbesc simt ca-mi fortez corzile vocale....sa nu spuneti ca am racit sau altceva pt ca acum vreo 4 ani am avut o criza fff mare de stomac si am fost fortata sa ma las de fumat....exact acelasi lucru mi s-a intamplat si atunci numai ca daca am vazut ca vb ca un magar am inceput usor usor sa trag cate o tigara si vocea si-a revenit.....da acu ce sa fac?mi-e frica sa nu raman fara voce, ca pe zi ce trece vorbesc mai ragusit si mai greu...la dr nu vreau sa ma duc....voi ce ziceti,oare se curata corzile vocale de nicotina bagata atatia ani de zile?am tot cautat pe net un raspuns da nu gasesc nicaieri...off

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Claudia, asa cum a spus si Elena si eu as face amniocenteza, insa repet, este parerea mea, ptr. a te putea bucura pana la capat de sarcina. Au mai fost fete la aceasta odisee care au facut amniocenteza, Ramy daca nu ma insel, si totul a fost ok si a nascut o fetita superba. Vorbeste si cu dr. tau si luati o decizie inteleapta ptr. tine. Dar tu nu ai facut DT ai facut direct TT? Bafta
Evy, am fost azi la baby expo, am mai luat cate ceva, insa lume multa, copii care plangeau, cald si mi-a disparut orice dorinta de a mai umbla. Am luat o paturica faina si un prosop cu gluga, am mai luat cate ceva de la bubchen, protectii laterale patut, un costumas de scos din spital, caciulita grosuta, biberoane si cam atat.
Daca ai rabdare sa scotocesti pe acolo, gasesti lucruri dragute, body-uri, pantalonasi etc.
O sa fie si in noiembrie editia de iarna

33 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

fetelor sa stiti ca eu am 32 de ani deci eram in grupa de risc.Am refuzat sa fac si dt si tt pentru ca stiu ca nu sunt relevante.am o amica acre e prietena cu un medic care din 600 de aminio nu a gasit nici un SD sau alta boala...unde e relevanta atunci?

Madalina de minunica Eva-Maria

.

Mergi la inceput

Ce ziceti de semnatura mea?

33 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Wow Many,Vlad...ce frumos...nume de voievod, de barbat.....si se potriveste si cu numele de familie.Super!Cum de v-ati decis ?

16+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Many,
Felicitari pt nume, e frumos, mie imi plac f. mult numele cat mai scurte! Eu inca oscilez intre Siena si Anais, azi asa, maine asa...

Si eu am umblat azi toata ziua prin oras, m-am intors insa cu mana goala, ba nu, cu o perie de spalat biberoane si doua suzete...ba si cateva bluzite pt mine. si un puloveras. a, si o rochita!

_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria - 31+ AMR 7 sapt

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Many foarte frumos numele . ma bucur mult ca v-ati decis .

un weekend minunat fetelor .

sper sa il am si eu linistit ca de aseara nu ma simt grozav . ma doare burtica cand ma dau jos din pat , si am o durere in spate in dreptul plamanului , pe dreapta, care ma tine rau .nici in pat nu pot sta.

am luat no spa dar nu mi-a facut nimic . noroc ca am adormit .sotul zice ca iar s-au intins ligamentele ,ca burtica s-a marit mult si de aceea am durere , insa ...pana nu ajung la medic ...nu il cred.

Elena , sa stii ca am un baiat cumintel . s-a mutat acum si sta numai pe ficat si sub coasta dreapta . dar mai bine asa
Pupici tuturor

Evy 32+

Mergi la inceput

Multumesc de aprecieri fetelor, numele era pe lista mea de la inceput insa tati nu era hotarat si cand a inceput sa gaseasca nod in papura la celelalte nume, eliminandu-le, la Vlad nu a gasit cu ce sa ma combata, dar nici nu s-a pronuntat, insa aseara mi-a comunicat ca si lui ii place.
Li_am si eu am vrut un nume scurt ca avem numele de fam. lung cat o zi de post.
Ellanik ce ai observat tu ca merge cu numele de fam. Cred ca de acum locul Dl. Talpitza este luat de George, ca Vlad are talpa mare. Ai inceput sa simti miscarile?
Fetelor va urez w-e, eu plec in oras ca maine avem un mot si o aniversare a unui baietel de 3 ani, ma duc dupa cadouri.
Pupici.

33 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

Many, frumoasa semnatura si frumos nume, si eu il am deja ales Vlad Ioan pentru baiatul meu daca o sa am.
Taty, nu e adevarat ca se deformeaza vocea dupa lasatul tigarilor. Eu m-am lasat acum 4 ani dupa 10 ani de fumat, dintr-o data dar nici nu mai suport mirosul de tigara de atunci pt ca era sa mor. Dar nu am remarcat nici o schimbare a vocii sau a greutatii, dar bagam la greu apa, morcovi si sticksuri. Poate la tine sa nu fie o alta prb, sa nu bei sau sa manananci rece.
Fetelor, am avut cosmaruri azi noapte, am visat ca aveam hemoragie si plangeam si ma gandeam daca mai am bb in burtica, ah ce naspha...
Eu stau prost cu mancatul. De carne, lapte, branza, oua mi-e scarba, zarzavat si fructe mananc fara nici o problema. Iar dupa ce mananc dimineata ma ia cu stari de voma, greata mai toata ziua am, si ma mai doare burtica jos, nu dureri crunte ci ca o jena, nu iau pastile. E normala aceasta durere?
Pupici la burtici si la mamici, un weekend placut.

7+ 
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput