ARADENCE DC (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Diana, ati facut multe poze frumoase, ca de obicei, dar asta e de senzatie
Nu-mi vine sa cred cat a crescut Timeea, e o adevarata domnisoara deja . Tare bine iti sade cu doi copii de manuta si unul in burtica, esti o mamica frumoasa si fericita

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, poate ma ascund daca nu-mi sta bine . Sau ma tund scurt scurt.

Diana, tare faine pozele ca si voi protagonistii. La tine nu se vede ca ai 31 de spatamani.

Se vede ca suntem multe care lucram, s-a mai animat subiectul.

Mihaaaaaaa, ce mai zice Matia??? Bogdi nu are multe perle. Ma uimeste insa ce-i merge mintea, cum face el legaturi intre anumite lucruri, ca un om mare. Intr-o zi a primit un robot si zicea ca vrea baterii, iar eu ii spuneam ca nu stiu daca are baterii, iar el mi-a raspuns "mama, coti suiubuile si pui bateie" (mami scoti suruburile si pui baterie). Na, ce sa-i mai spun la copil???

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare.

Hai mai Ada, nu rade de mine, am pus si inca muuuuult pe mine. 15 kg. Dar asta e le dau eu jos cumva...

Ildi, multumesc. Da abia ce slabisem si iar m-am implinit... Bebe va fi fetita si o s-o cheme Teodora. Practic mai am 7 maxim 8 sapatamani si nasc...

Ioana, la multi ani lui Nicolas! Sa-ti traiasca!

Flavia, ce chestie cu numele. Eu nu ma prinsesem

Ma scoate din minti reclama asta la Ikeea!!!!!

Alina.a, o prietena a vorbit cu Elsa si se pare ca nu va face grupa de la 2 la 3 ani ptr ca ministerul a taiat drastic fondurile. Pacat si eu vroiam s-o dau pe Timi. Vlad merge la ea de anul trecut si l-am inscris si anul asta.

CristinaR, multumesc frumos, ma faci sa

Pe mine ma chinuie o rinita deja de 2 luni. E horror, nu pot dormi noaptea, nu pot respira pe nas, vorbesc nazonat rau si greu ma fac inteleasa. Am sapat pe net si se pare ca e frecventa la gravide chestia asta, trece in max 2 saptamani dupa nastere. Cooool, mai 2 luni si scap Acum incerc spray cu apa de mare dar mare branza deocamdata nu se observa.

Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana, super pozele...si voi la fel... Nu-mi vine sa cred ca in curand vei avea bb. Timeea a crescut foarte mult. Cum sta cu mancarea acum? Arata bine, nu mi se pare slabuta deloc. Si tu arati f bine gravidutza.
Cum a fost concediul?
Nu poti lua nimic pentru rinita, nu-i exista ceva care merge in sarcina?

Cristina R., la noi la gradi se da 200 lei fondul grupei pe tot anul.

Clau, as incerca si eu uleiul, dar ma tem ca ma ard prea tare. Ai comandat?
Flavia, ne pui o poza sa te vedem azi?

Io sunt cu 3 copiii pe langa mine, ii o harababura in casa, nu ne mai auzim, numai jucarii...dar se inteleg bine. E fetita prietenilor de la Cicir (nu la cei care mergem de obicei), Alexia, colega lui Alesio.
Merg sa mai bag un episod de "Grey's Anatomy", m-a prins rau...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutare si de la noi,ne-am repatriat de ceva vreme .
La multi ani tuturor sarbataoritilor si din partea mea!

AICIpoze.

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diana sunt superbe pozele. Mie asta imi place cel mai mult. Tu arati bine dar imi pari foarte schimbata la fatza. Ce mult au crescut copiii iar Vladut s-a mai rotunjit putin.
Carmen si Ioana are sandalute aurii ca ale Melaniei, dar a pierdut floricica la una, de ziua ei.
Flavia eu m-am prins ca aveti acelasi nume dar nu am iteles care e faza, era ruda, il cunosteai sau pur si simplu coincidenta. Astept poze cu tine creata, ca banuiesc ca la ora asta esti deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen am vazut si pozele tale. Serban seamana tot mai bine cu tati. Aveti copii mari si voi. Mela e o adevarata domnisoara. Mi-ati facut pofta de concediu in Turcia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi Nicolas! Ioana , sa va traiasca sialaturi de fratele lui sa va aduca numai bucurii!
Carmen, Diana, faine pozele! Burtica e tare frumoasa. Ce mai zic copii de surioara?
Flavia, pozeee?
Alina.a, fetele nu au fost la gradi de pe Crasna, ci la PP1 la Podgoria, dar care din motive de renovare s-a mutat pe Ardealului. prin iarna poti merge sa intrebi, dar probabil in primavara se fac inscrierile...
No a trecut si prima saptamina de scoala. Deocamdata sunt incintate...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Multumesc inca o data de urarile pt Nicolas!

Diana , Carmen, superbe pozele si protagonistii!!! Diana arati excelent cu burtica!

Ma duc la somn ca maine lucrez....

Flavia poze????

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licuriciul din sufletul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Diana, mie una imi place mult Teodora [:D Si atunci amandoua fetele tale or sa aiba aceleasi initiale , fain.

Flavia, hai cu poza!

Se mai risca cineva cu uleiul ala in afara de mine . L-am comandat cu livrare prin Posta Romana, caci curieratul rapid face cat produsul...

Ada, m-ai programat?

Merg sa-mi intind oasele, ma cam doare coloana de la Dora smecheruta care a prins gustul bratelor...

de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009

Mergi la inceput