ARADENCE DC (128)
Raspunsuri - Pagina 6
adablackcat spune:
M-am uitat si e vreme buna duminica. Ramane stabilit!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
flavia ramona spune:
Am avut un client azi ... ia ghiciti numele ... .
Sa-l ajutam pe Sebi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
maria_rubi spune:
Alina33, care din alea e uleiul cu pricina?
Revin cu amanunte despre sedinta.
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
gabitzica spune:
La multi ani Nicolas Sa cresti mare cuminte si sanatos alaturi de fratior, mami si tati.
Flavia cine e Redac Flavius???
Azi am avut si eu sedinta la Ioana si asa a fost de rea ca nu m-am inteles nicium cu ea, a vrut numai la mine n brate , mi-a si rupt ciorapii( noi), i-a agatat cu sandalutele.Si asta dupa ce mi-a laudat-o educatorele ca e deosebit de cuminte. Pana la urma ne-a spus una dintre ele ca putem pleca acasa. Cand am ajuns jos, in clasa lui Tudor, s-au oferit educatoarele (una a lui Tudor si una care a fost a Ioanei anul trecut) sa o tina ele pana se termina sedinta. Asa s-a incolacit Ioana dupa gatul meu ca abia au luat- o de pe mine. La un moment dat m-am trezit cu amandoi in clasa Ioanei unde era sedinta, erau fericiti ca au fugit si nu i-a vazut doamna.Educatoarele plecasera ca era trecut de 5.30 si au ramas cu ingrijitoarea.
Miha e total Matia cu perlele lui. Interesante si "sfaturile" copilului.
Alina 33 tu cu uleide ardei iute ai slabit???
DianaR spune:
Salutare!
Ultra pe scurt ca maine merg la lucru... Poze din concediu: http://community.webshots.com/album/574699407obJqfr?start=0
Sper sa apuc sa intru mai pe larg zilele urmatoare!
V-am pupat!
Diana(31+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
ILDI25 spune:
Mama cat a-ti scris ,eu aseara vroiam sa citesc dar n-am putut ca a avut ceva hiba pc-ul ,or apasat pruncii astia pe butoane de mi-au blocat ceva ,dar l-a rezolvat azi Pityu.Umbla si astia tot pe unde nu trebuie ,de-abia astept sa mearga si David la gradi ca ma tampesc mai ales cum a fost azi vremea ca n-am putut iesi cu ei pe-afara m-au terminat .
La multi ani Nicolas
Flavia felicitari si cat mai multe vanzari .Astept sa te vad creata si sa ne zici cine e Flavius R ?
Miha mortal Matia
Alina a bine-ai revenit .
Gabi s-a discutata ceva interesant la sedinta ,banuiesc ca banii au fost subiectul principalsi la voi ,din ce citesc ca s-a discutat in alte locuri .
Nico spor la slabit
Ce gasca serioasa merge la Obor ,spor la shoppinguiala .
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)
ILDI25 spune:
Diana bine- ai (a-ti ) revenit
Moamaa deja esti in saptamana 31 ,ce trece timpul .De data asta( vorba Adei cand ne-ai pacalit odata) ,chiar numai faci bb de mai .Bebelina o sa fie ? Numele sau e secret?
Frumoase pozele ,adica protagonistii ,tu arati tare bine ,pe cand ai slabit iar te-ai implinit .
Am votat pt concurs,si noi suntem fani Klorane
Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)
maria_rubi spune:
Neatza! Poftiti la No hai ca va ajunge
La prima mea sedinta ca si parinte a fost frumos, toata lumea pare de treaba, au venit directoarea, educatoarele, asistenta si psiholoaga. Am strans bani pt rechizite ca sa aiba toti copiii la fel si ca sa le facem pernute (sa nu mai stea direct pe parchet). La finalul sedintei am hotarat sa cotizam cu 100 ron pt fiecare copil, iar educatoarea ne-a asigurat ca pana la sfarsitul anului scolar nu vor mai trebui alti bani. M-as mira... Bine, pana de Mos Craciun, cand ne intalnim iar sa vedem cum facem cu cadourile. Au spus ca este o grupa de copii foarte buna In vara asta doi parinti au sponsorizat grupa cu 2000 ron din care s-au luat perdele, draperii si nu mai stiu ce, altul a adus un dvd....
Pe Adi al meu l-au pus casier doar cu numele, caci banii tot la grupa se strang si tot acolo in dulap raman pana cand mergem la shopping....nu-i bai, mie imi convine mai mult asa, nu se vor isca discutii de niciun fel.
Ne-au rugat sa respectam programul, de la 8-17. Sa nu aducem jucarii de acasa pentru ca iese scandal. Sa nu vorbim de rau gradinita sau persoanele din gradinita in fata copilului....asta deja mai stiam si noi
Abia din primavara o sa-i duca la teatrul de copii. Vor face toata grupa engleza si gimnastica, asta e optional, dar cum toate se fac in sala lor, atunci e de preferat sa se inscrie toti copiii pentru ca altfel nu au ce face cu ceilalti copiii in timpul asta.
E ok, mi-a placut. Iar suma mi se pare de bun simt.
Va pup, o zi buna sa aveti!
de Mara 18.01.2007 si Dora 24.03.2009
Claudelu spune:
Neata!
Destula?
Nicolas
Sa cresti mare, sanatos si destept!
Ioi da cat ati scrisssssss
No ca si pe mine m-a dat gata ALina33 cu uleiu ei...stati pe aproape ca-mi comand ulei...cred ca e numa bun impreuna cu alergatu meu pe mal, nu? Oricum eu ma infoliez si ma dau cu crema, dar nu prea mai vad rezultate, asa ca schimbam placa, trecem pe ulei
Flavia si Ada, ramane cum am stabilit Duminica la 7:00 sau la 7:30 sa fiu la LAvi la cafa?...deja ma apuca groaza cu trezitu
V-am spus ca mi-a venit sorelina acasa? e asa de frumoasaaaaaaa si asa de dor mi-a fost de ea, ca parca nu-mi vine sa cred ca e aici si pot sa o vad ori de cate ori am chef
Oare ce am mai vrut sa spun...oricum, am de lucru acum, da revin!
Claudia si Raul-Andrei
adablackcat spune:
Cristina, multumim de cafea!
Diana, foarte frumoase pozele din concediu! Iar tu arati in continuare foarte bine, te-ai ingrasat ceva?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)