ARADENCE DC (128)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ma bucur ca v-a placut melodia, si-mi pare rau ca te-am bagat in butoiul cu melancolie Flavia!Hai maine pe la noi sa-ti dau zacusca de fasole si sa ma stradui sa te scot din butoi.
Miha acum am vazut ca m-ai sunatTe sun eu maine
Noi tot la Firi in weekend asa ca iara sunt cam in urma cu forumitul, ma duc sa mai recuperez ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Mai Clauditza , eu am crezut ca nu ti-ai luat posete ca sa nu care cumva sa ajunga in cap la fete, sa nu ai cu ce le plezni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Ada, am facut cam 22.000-24.000 km cu avionul si in 2 saptamani cat am stat acasa am mai facut vreo 3.000 cu masina. E departe rau China, la un drum acasa te saturi de avion pentru 4-5 luni....

Flavia, poate Ada a citit in graba si de aia....

Clau, ne-am acomodat foarte bine aici, suntem multumiti de ce avem aici, mai ales ca suntem deja de un an.... Traiul este foarte ieftin, timpul mult mai cald, de exemplu aici unde stam noi (langa Shanghai) nu este iarna, iarna trecuta au fost minim 5-6 grade, dar vara sunt niste calduri foarte mari si aerul e umed asa ca in 2 secunde dupa ce iesi afara esti toata transpirata.... nu poti supravietui aici vara fara aer conditionat.... si mai este ceva ce mie imi lipseste....mancarea .... eu nu ma prea inteleg cu orezul...., dar gatesc asa ca fac ce imi place mie

Va si sa aveti o zi buna

Mamica fericita de bebe RADU-DEIAN (07.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Tulai Doamne, m-am tampit rau de tot. Am mai citit de cateva ori mesajul Relushei si tot nu gaseam cuvantul avion. Eram gata sa-i spun Flaviei ca e mai blonda ca mine!!!. Io citeam tot primul pasaj, ala cu dormitul in masina... Hai ca m-am lamurit!!!
Dau o cafea de dezmeticire!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Aaaaa...m-am apucat iar de Monti ca nu ma mai incap hainele! Ieri am mancat o omleta cu ceapa si ardei cu salata de rosii.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Ada, si multumim de cafea...e buna rau!!!

Spor la treaba cu Monti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Neata,

Pentru Ildi in special ca ea nu bea cafea uite un cappuccino, sau un fresh.

Clau?

Ada draga, si io's blonda rau cateodata . Ma bucur ca nu mai ai de platit curent multa vreme de acum inainte.

Clau?

Relusha, cum e numele tau??? Io de vreo luna si ceva tot mancare chinezeasca manc . Inca nu m-am saturat.

Clau?

Niko, vezi ca poate zilele astea trag o fuga pana la tine, cand ai zis de zacusca de fasole am uitat ca mai am treburi sau nu am timp.

Am scris de atatea ori Clau ca ea a zis ca citeste numa pe diagonala si daca ii sare in ochi numele ei . De aia a zis ca is paracioasa.

Apropo, Miha are ceva probleme cu netul si bineinteles lipsa de timp.

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flavia ramona

Relusha, cum e numele tau??? Io de vreo luna si ceva tot mancare chinezeasca manc . Inca nu m-am saturat.

Mirela este numele meu....

iar referitor la mancarea chinezeasca eu nu sunt prietena cu orezul.... sunt foarte mofturosa la mancare asa ca asta e un dezavantaj ca stam in China . Sotul mananca la amiaza la firma si seara imi spune ce ciudatenii a mancat... el a incercat si sarpe si viermi, de toate, el mananca orice!!!!

Mergi la inceput

Nici eu nu m-as satura de mancarea chinezeasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ada, iau la pachet intr-o zi si te astept sa papi. Ce zici?

Sa-l ajutam pe Sebi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Mergi la inceput