Aspirante optimiste >20 (422)
Raspunsuri - Pagina 10
happymum spune:
buna fete frumoase...
posibil sa se lase cu II?
Doane ajuta!
eu sambata dimineata plec in concediu si ma intorc pe 27, la miezul noptii... asa ca ne auzim pe luni sau marti, saptamana cea-cealalta... ![]()
cand ma intorc, alessicule sa ai II, da? s-a inteles?
anca, cu dereglarile astea... si la mine luna trecuta s-a intins de la 33 de zile la 40 si ceva...
acum nici nu stiu cand trebuie sa vina. azi sunt Z 27... am gasit un mucus, cam de un deget, galben cu ceva fie rosii in el... habar nu am... iar temperatura ieri a fost 37, azi 36.7... deci, corpul meu isi face de cap...
oricum, nu ma stresez, ca ma asteapta 9 zile de concediu pe care vreau sa il fac superb... din 2006, de la luna de miere, nu am mai fost plecati nicaieri, asa ca acum am de gand sa profit. aiurea e ca, s-ar putea sa imi vina chiar in perioada asta... dar ma descurc eu cumva.
va pup pe toate si o sa ma gandesc la voi.
pupicei dulcinei.
Blog
Valentina_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onybony offf eu incerc sa nu ma gandesc ca sapt viitoare tre sa imi vina uratii si sper sa nu ma manance degetele sa iau test... faza e ca nu am sani mariti, nu am absolut nici un simptom, nici macar ca atunci cand tre sa vina cm, de obicei cu o sapt si ceva inainte de cm mi se maresc sanii si ma dor de mor, dar acum nimic nimic.... ![]() nu mai vreau uratii VREAU SI EU BEBE MIC |
La fel si la mine onybony...nici o durere, nici de sani, nici de burtica
de regula ma cam luau cu vreo saptamana inainte
Cum o fi, o fi....nu vreau sa ma mai gandesc
De fapt, stiti ce am observat? Ca atunci cand incep sa ma gandesc, parca incep sa simt si dureri
Ce ti-e si cu subconstientul asta
aleesicoo spune:
concediu placut
si eu sper sa va aduc vesti bune
| citat din mesajul lui happymum buna fete frumoase... posibil sa se lase cu II? Doane ajuta! eu sambata dimineata plec in concediu si ma intorc pe 27, la miezul noptii... asa ca ne auzim pe luni sau marti, saptamana cea-cealalta... cand ma intorc, alessicule sa ai II, da? s-a inteles? anca, cu dereglarile astea... si la mine luna trecuta s-a intins de la 33 de zile la 40 si ceva... acum nici nu stiu cand trebuie sa vina. azi sunt Z 27... am gasit un mucus, cam de un deget, galben cu ceva fie rosii in el... habar nu am... iar temperatura ieri a fost 37, azi 36.7... deci, corpul meu isi face de cap... oricum, nu ma stresez, ca ma asteapta 9 zile de concediu pe care vreau sa il fac superb... din 2006, de la luna de miere, nu am mai fost plecati nicaieri, asa ca acum am de gand sa profit. aiurea e ca, s-ar putea sa imi vina chiar in perioada asta... dar ma descurc eu cumva. va pup pe toate si o sa ma gandesc la voi. pupicei dulcinei. Blog |

HAIDE BEBE LA MAMII IN BURTICA!!!

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
YLARI spune:
Happymum concediu de vis iti urez. Si sa te intorci cu bine, cu bebe si fericita!!! 
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
aleesicoo spune:
fetele la mine durerea chiar se simte
nu este in subconstientul meu...
cand cobor scarile ma tin de
ca altfel le adun dupa jos![]()
si d-nul sfarchii ma deranjeaza si acum am vaz si secretia aceea
onybony spune:
| citat din mesajul lui happymum buna fete frumoase... posibil sa se lase cu II? Doane ajuta! eu sambata dimineata plec in concediu si ma intorc pe 27, la miezul noptii... asa ca ne auzim pe luni sau marti, saptamana cea-cealalta... cand ma intorc, alessicule sa ai II, da? s-a inteles? anca, cu dereglarile astea... si la mine luna trecuta s-a intins de la 33 de zile la 40 si ceva... acum nici nu stiu cand trebuie sa vina. azi sunt Z 27... am gasit un mucus, cam de un deget, galben cu ceva fie rosii in el... habar nu am... iar temperatura ieri a fost 37, azi 36.7... deci, corpul meu isi face de cap... oricum, nu ma stresez, ca ma asteapta 9 zile de concediu pe care vreau sa il fac superb... din 2006, de la luna de miere, nu am mai fost plecati nicaieri, asa ca acum am de gand sa profit. aiurea e ca, s-ar putea sa imi vina chiar in perioada asta... dar ma descurc eu cumva. va pup pe toate si o sa ma gandesc la voi. pupicei dulcinei. Blog |
poate ne gasesti pana atunci la odisee
sa ai concediu placut
VREAU SI EU BEBE MIC
aleesicoo spune:
sa vina cu surle si trambite dar numai sa vina![]()
Alinutzaa spune:
Ylari chiar daca Eva ta face figuri, nu se lasa fii-miu. Asta e lesinat dupa fetite. Pleaca de langa mine, nici nu se uita si se duce dupa "ea". Ne jucam frumos in parc si o data il vezi ca se ridica, incepe "sisi sisi sisi sisi" (asa e zice el la fetite) si dupa fata.
Pozele sunt facute anul trecut, la studiopentrufamiliata.ro. Anul trecut a fost ieftin, am dar vreo 150 ron pe o jumatate de ora de sedinta si ai vazut cate poze au iesit. M-am uitat acum vreo doua zile pe site-ul lor ca vroiam sa ma duc din nou la ei si mi-a cazut fata - au 600 ron sedinta de 2-3 ore. Nu mai au si sedinte din astea mici, de o jumatate de ora, o ora etc.
Alesicoo eu zic ca e semn bun bun sanii asa de durerosi si sensibilosi. Eu la sarcina trecuta uram sa cobor scarile. Sa alerg dupa un autobuz ceva...ciuciu. Eram disperata. Ma dureau ca naiba. E adevarat ca la mine au inceput sa fie durerosi dupa confirmarea sarcinii. Da' poate tu ai un samburel mai nazbatios acolo. Cine stie? Doamne ajuta
Gata, fug cu copilul afara.
Alina