Piticodrom Festiv de Sept - Oct 2005 (223)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna dimineata piticodrom. Haideti la o

"La multi ani!" piticotilor aniversati azi: David-Andrei, Eleni Maria, Daria.

Miana, Utrecht e si orasul meu preferat, aici am locuit cind am venit prima data in Olanda la doctorat, aici mi-am cunoscut sotul demult, cind amindoi eram doctoranzi la univ. din Utrecht....eheee ce vremuri..... Si in Almere am locuit prin anii 2001-2003, am stat in Almere Haven si cunosc destul de bine orasul. Hai ca poate reusim sa iti dau pe PM adresa mea e-mail si sa tinem legatura daca si tu doresti. Daca PM-ul nu merge atunci o sa trimit un mail pe adresa comuna si poti lua de acolo, sa imi zici cum crezi ca e mai bine si sigur.

Va dorim un weekend excelent si va salutam cu drag!

Dana Lucia si scolarul Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Multumim inca odata pentru urari!

Jadi eu inca mai fac moftruri la copii cu muci, deh la noi e primul an in colectivitate, nu sunt invatata, Vlad nu a mai fost racit de mult, iar antibiotic nu a mai luat cam de un an, am si uitat de cand, dar probabil ca pana la Craciun ma calesc si eu .

Nu stiu cum e in alte orase si in Bucuresti, dar in Galati daca nimeresti cu copilul la spital la urgente ( ca doar la urgente mai gasesti un dr. noaptea la 12 cand fac ei temperatura ) e automat bagat pe gentamicina+ampicilina, am multe exemple in jurul meu, oare de ce e asa? nu analize, nu tratament mai usor, bang! toata lumea primeste prin "fluturas" elixir cu gentamicina!

Jadi petrecere frumoasa maine! O sa vezi ce repede invata Vlad cel lung si slab sa inoate !

Miana legat de psiholog si eu ma mir ca ne vrea pe toti 3, probabil vrea sa il observe si pe Vlad, dar eu stiu ca Vlad nu o sa stea nici 10 min in cabinet, si in final taicasu o sa plece cu copilul si eu o sa raman singura la chestionat! iar in legatura cu sfaturile psihologului, ai dreptate, sunt cam stricti, asa si eu stiu sa spun altcuiva cum sa faca cand copilul are o criza de isterie, da tot ce stiu se pierde undeva in momentul in care Vlad face mofturi si fite si mai reactionez "nepotrivit".

M-am luat cu vorba si am uitat sa urez si eu La multi ani celor aniversati astazi : Andrei, Eleni (care stiu ca s-a mutat in Canada si mai are si o surioara de cand mama ei nu a mai scris pe aici) si Daria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Dupa ceva vreme, iata si noi pe aici...
Am vrut sa fiu la zi cu ce scrieti si apoi sa postez, dar cum nu am reusit sa recuperez chiar tot, am tot amanat momentul...
La multi ani, sarbatoritilor din Piticodrom si multe flori pentru mamicile lor care, acum patru ani traiau cele mai minunate clipe din viata lor!
Noi suntem bine, Maria a inceput si ea grupa mijlocie si ne pregatim pentru marea zi - de aici intrebarea: imi puteti recomanda o enciclopedie potrivita? - ca m-am aflat de cateva ori in ipostaza de a nu sti ce sa ii raspund la unele intrebari, drept pentru care simt ca asta ar fi un cadou care sigur i-ar placea...
In rest, gemenii au crescut frumos, am inceput si noi cu succes diversificarea, dar e cam greu cu timpul liber. Acum, de cand e Maria la gradinita, parca e putin mai lejer, dar tot noaptea va mai citesc... Ca somnul baieteilor e foarte fracturat si se trezesc de multe ori pe noapte... Problema cea mare e burtica. Gaze uracioase care nu-i lasa sa se odihneasca si deseori, dimineata sunt franta dupa atatea treziri, dar imi revin repede peste zi (probabil s-a invatat organismul cu ore putine de somn..). E adevarat ca uneori mai doarme si tati cu ei in camera si mai prind si eu legat cateva ore de somn. Si ziua, la fel, se trezesc plangand din cauza gazelor si n-au dormit niciodata doua ore...(Exact asa a fost si la Maria, ba mai rau, parca, si a trecut dupa 6 luni, deci mai avem putin). Si se mai trezesc si unul pe altul...
In rest, cand sunt treji, sunt niste bomboane dulci, dulci de tot, de ma minunez cata fericire pot aduce in sufletele unor parinti astfel de zambete. Si parca n-am mai trecut nicicand prin clipe din astea fascinante, desi sunt convinsa ca si cand era Maria mica, la fel simteam, dar acum parca sunt si mai intense trairile...
Iar cand se privesc reciproc si-si zambesc, isi prind manutele unul altuia si le baga in gura sau cate un picior, sau cand inlemnesc de fericire cand apare surioara langa ei si nu mai stiu ce chiote si hohote sa scoata cand ea danseaza, canta, se joaca.... viata in familie devine cel mai frumos lucru de pe pamant si inima mi-e plina de atata bucurie.....

Si imi doresc asa de mult sa stau mai mult in preajma voastra, ca imi sunteti tare dragi si sper sa pot fi macar mai activa pe forum...

Andreea, mami fericita de MARIA (5 oct 2005), PETRU si NICOLAE (8 apr. 2009)

Mergi la inceput

Buna dimineata, e gata, va invit sa o savuram impreuna!

"La multi ani!" aniversatilor de azi: Mario, Eva-Elena, Daria.

Andreea , ce frumos ai scris despre copilasii tai, sa va bucurati cu drag de comorile voastre!

Va dorim o duminica placuta si salutari de la noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Andreea,ce frumos ai scris.

Norina,si voi aveti probleme cu polipii?Sunt de operat,s-au mergeti asa?Eu inca nu sunt hotarata daca sa merg cu ei s-au nu.Am mai auzit de copii cu polipi care nu au fost operati si au fost bine,dar cum toate lucrurile sunt relative....

Ioana,stai prea mult la serviciu,de incurci zilele?

Miana,se pare ca ai o fetita atomicaIosua e un copil linistit(total diferit de Aaron)si nu i-ar trece prin cap sa faca pozne.Referitor la greutate Iosua are 17 kg ,106 cm si 27 la incaltaminte.Mie mi se pare ok.Fructe nu prea papa,legume nici atat.Dar daca ii spun ca se constipa(mai are probleme uneori)manaca imediat mar,pruna,pepene...mai rar pere,si banana ii dau numai una pe saptamana.Mi se pare ca s-a mai maturizat de cand e la grupa mijlocie,socializeaza mult mai bine,atat timp cat copii nu devin violenti,daca se intampla acest lucru,se retrage...Au ca optionale la gradi dansuri si desen.La dans nu vrea,probabil o sa incercam desenul,desi nu e prea talentat,dar macar sa incerce.

Va doersc o saptamana frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna zanelor!
Multumesc mult mult pentru urari si la multi ani tuturor copilasilor nascuti saptamana asta!!! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Eu n-am reusit sa mai dau nici un semn de viata in ultimele zile din cauza minunatului servici, ca doar toate se leaga, a venit ziua copilului, ia sa stam 70 de mii de ore suplimentare... Marti am serbat-o pe Ana acasa, cu baloane, cadouri si tort Thomas, au venit nasii cu fetita lor, verisorii, vecini, a fost frumos. As fi vrut s-o serbez si eu cu voi la un club, undeva, dar evident ca din lipsa de timp n-am reusit sa mai inchiriez nimic....ramane pentru la anul. Oricum acasa a fost frumos si copiii s-au distrat, au sarit pe paturi cat au putut, harmalaie generala. Sa va mai zic ca azi si ieri am servit servici?.........si maine voi avea o zi de tot rahatul pentru ca nu ne merg niste programe la servici si-avem predari la sfarsitul saptamanii...daca auziti un tipat din orice colt al Bucurestiului sa stiti ca e seful meu inspumat.
In alta ordine de idei Ana s-a serbat si la gradi, a venit Alba ca Zapada, a fost f. frumos, a primit cadouri de la toti colegii de grupa (asa se practica aici) si n-a avut nici o problema cu printesa. (stiti ca ei ii e frica de oamenii imbracati in diverse). Si apoi au mai fost 2 petreceri si si-a invins teama, ba l-a lasat pe Scooby sa-i deseneze si o floricica pe mana! Eu sunt tare incantata si sper sa scape de frica asta cat mai repede! Aaaa, si e prima data cand vrea si ea sa fie vopsita pe fata, fix la 4 ani s-a decis!
Maine nu pot sta la servici peste program c-avem sedinta cu parintii, sunt f. curioasa ce-o sa aflu, copiii au avut evaluare in ultimele 2 saptamani. Cred ca va ramane la grupa mijlocie, acum au spus ca-mi dau raspunsul definitiv. Avem si programul optionalelor, s-au nimerit cate 2 luni si marti, una educationala si una sportiva, oare nu-i prea mult? Adica luni dimineatza micii ecologisti si dup-amiaza tenis iar marti clubul istetilor si dans. Si se mai repeta tenisul si joi. E prea mult, voi ce ziceti? Cam la cate optionale se duc copiii vostri?
Somn usor si o saptamana usoara va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Andreeea, !

Mergi la inceput

Buna dimineata!

"La multi ani!" Vlad Cristian, Jadi sa va traiasca feciorul cel mare si sa va aduca numai bucurii!

Va dorim o saptamina cit mai buna si va salutam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Ziua buna!

La multi ani Vlad!
Jadi sa iti traiasca baietii, sa fie sanatosi, cum a fost petrecerea?

Andreea o sa treca colicii, doar stii, dupa aia vin dintii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

La multi ani, Vlad!!!! Sa fii sanatos si norocos!!! Jadi, distractie placuta!

Miflore, 2 optionale, unul o data pe sapt, la celalalt e neclar- o data sau de doua ori. Nu mi se pare obositor.

Andreeea, ce frumos povestesti! sa ne mai scrii!

Mergi la inceput