Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata fetelor!
neata ate, tu esti de la ora asta la birou , offf cat somn pierzi de dimineata ...

mai am putin si o zbughesc si eu, da tare as mai fi dormittttttt!
imi spunea o alta gravi ca de pe acum ar trebui sa ne facem programarea la morfofetala ca suntem programate destul de tarziu, dupa o luna si jum, doua, depinde cat de solicitat e dr.

va poop, o zi frumoasa, fara greturi si arsuri!

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

i 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Eu m-am trezit de dimineata am ajutat un pic la pregatitul copiilor pentru scoala si cand a plecat Coleman cu ei, inapoi in pat si am dormit pana la 12 jumate

Acum m-am trezit si vreau sa vad unde sa merg sa mananc... ma simt in stare sa ies din casa, sa vad daca gasesc vreo prietena care inca n-a mancat la ora 1...

Va pup si pe mai tarziu!

14+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata la toata lumea ..

Eu am servit deja cafeluta mea cu lapte si am mancat un sfert de ananas

Am schimbat si eu semnaturica la 15 s, si parca incep sa fiu din ce in ce mai bucuroasa cand vad cum trec saptamanile...
Am o burtica mare mare,(voi face o poza zilele astea ca sa vedeti) si imi dau seama ca nu mai e de la "balonari" sau de la mancare...penmtru ca deja ma trezesc asa in fiecare dimineata..
In sfarsit am ajuns sa-si dea seama lumea ca sunt si nu

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Delia, dar ce bb somnoros..sa te tina el atata in pat!
Eu nu mai pot sa dorm dimineata, pentru ca ma trezesc si eu sa-l pregatesc pe Lucas pentru scoala, apoi imi beau cafeluta vreo ora, dupa care ma apuc si pregatesc mancarica pentru ora 12 cand vine...

Anca
15+cu Tereza Martina si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata fetele!

Eu ma trezesc greu dimineata, oricum am bunul obicei sa iau micul dejun cu sotiorul meu si asa mai vb, punem tara la cale. Dupa ce papa ceva si fata, vine energia buluc pe mine, azi am dat o tura deja, plus cate una-alta in casa, apoi mi-am zis: cum ar fi o ciorbica acra de pui cu legume multe, imi place mai neapoasa sa fie groasa. zis si facut, astept sa vina sotul la pranz sa ma infrupt cu 1-2 farfurii!

deci asta fac, in alta ordine de idei...mi-am propus sa-i fac si lui bebe o icoana a lui, am un model cu Maica domnului rugandu-se, superba, si dupa ce stim ce este sa-i brodez ceva hainute, adica sa - le personalizez, am facut la toti copii prietenilor cand s-au nascut bady si ies superb cu numele lui acolo, dar mai este pana atunci, mai am de asteptat, intre timp am dat cate un ochi de unde se pot cumpara albe fara scris ceva...
Draga Vladimirescule (sa traiti, am devenit serioasa) deformarea profesionala se pastreaza, cred ca nu am lucru sau chestie la care sa nu intervina schimbari, transformari, ii dau alta fata...

va pup si sa aveti o zi buna

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Eu m-am trezit de dimineata am ajutat un pic la pregatitul copiilor pentru scoala si cand a plecat Coleman cu ei, inapoi in pat si am dormit pana la 12 jumate

Acum m-am trezit si vreau sa vad unde sa merg sa mananc... ma simt in stare sa ies din casa, sa vad daca gasesc vreo prietena care inca n-a mancat la ora 1...

Va pup si pe mai tarziu!

Delia, ma bucur ce citesc, mai ales ca poti dormi si parca parca iti revine si pofta de mancare! Bravo, hai ca se face si bebe 3 mare si o lasa si pe mami lui sa traiasca!!!!
te pup si distractie placuta la pranz!!!

POZE

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

castelana...deja am apa in gura cand am citit de ciorbica ta acra. Culmea este ca pana sa raman gravi, nu suportam ciorbele acre si sotul mereu se vaita ca ar manca si el un bors acrit asa ca lumea...nu supa de spital cum o faceam eu . Iar acum se cruceste cand vede cat de acre le fac si culmea nu ma mai satur mancand.

asteptam un 15+ Doamne ajuta!

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

http://athena1509.hi5.com - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Neata:)

Eu m-am obisnuit sa ma trezesc odata cu Bogdan si ma mancam impreuna. Saptamana asta sunt acasa, ferice mie! sa va pove ce am facut ieri:):):):):) a plecat Bogdan la munci si eu m-am asezat in fotoliu cu mana peste cap si telecomanda in mana. Am adormit si m-am trezit cand m-a lovit telecomanda in cap:) sunt terminatoare cu somnul!

M-am rasfatat si la o sedinta de masaj limfatic la picioare si niste gadi gadi pe la spate! mi-am propus sa ma duc de 2 ori pe saptamana!

Castelana da mai multe detalii despre broderii. Te apuci sa cosi pe body? unde ai invatat tehnica?

De Nikole nu mai stie nimeni nimic? O fi in ordine?

Ana micu 83 multumesc de informatii. Am fost si eu la dna Strugariu tot din cauza unei glicemii de 115 si m-a chemat pt diabet gestational numai in sapt 24. Om vedea...

Freedelia somn usor draga mea si odihneste-te cat poti ca vin tatarii (copii ) inapoi de la scoala!:)

Babyangel aceeasi senzatie o am si eu, ca nu mai am burti de grasimi ci de bebe!:)

Pupici, Gaby

Bebe in 16 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

As manca si io o ciorba acra ceva de nu pot sa va spun. Dar nu stiu sa fac si pace. Am luat bors la plic, dar degeaba ca nu stiu sa fac. Mama nici ea nu a facut ciorbe acre niciodata, numai supe "de spiral" vorba lui Ate dar ma gandesc ca in weekendul asta o rog sa se documenteze si sa faca o incercare ca sunt tare cune si sunt si sanatoase.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neatza burticute!
Kossir, multumesc pentru felicitari pentru DT , din pacate una calda una rece, se pare ca trebuie sa fac cerclaj, in 24.09 merg iar la doctor si atunci o sa se hotarasca definitiv ce si cum... Asta e, daca trebuie trebuie, orice pentru un bebe!
Ella, ideea cu crosetatul o sa-mi prinda bine si mie
Ate_09, La multi ani! si bebe sanatos iti doresc, sper ca se accepta, desi cu intarziere, ieri am trimis mesaj, dar vad ca n-a aparut.(poate n-am facut eu ceva bine de adormita ce sunt )
Va pupacesc pe toate si va doresc o zi buna voua si burticutelor voastre
Ramona 14+

Mergi la inceput