Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Citat:
citat din mesajul lui castelanaC



felicitariiiiiiiiiii!!!!!
ai scapat sa zicem de emotiile primului trimestru, nu?
te pup


castelana fericita 11+
[/quote]am scapat de emotiile primului trimestru dar cu putin stres tot am ramas.pentru ca nu am nici un simtom si niciodata nu am avut in sarcina...si sunt intr-un stres continuu pana la urmatoarea eco...de cand o sa miste , sa il simt si eu pe bebe o sa fiu ok...sper..

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Castelana -- CUM TE CHEAMA??? Ca ai un nume asa sofisticat ca ma umfla rasul cand ma adresez tie, mi se pare ca as fi intr-un film si nu prea am stofa de actrita

Am inteles situatia ta, sper sa fie totul bine cu mama ta... vom veni si noi cu siguranta prin Malaysia, sper sa te mai prindem pe acolo. Si daca tot am zis ca nu stiu ce e ala pastarnac -- ce e ala fennel? Se vede ca sunt o bucatareasa pe cinste, nu???

Kossir, am o intrebare pt tine, femeile tin si ele ramaddan sau numai barbatii??? Si mai am o intrebare, noi am zburat cu Turkish intr-o vineri seara si era plin aeroportul de barbati arabi in prosoape???!!! Am dedus eu ca sunt ceva spalari rituale, dar intrebarea mea e DE CE NU SE IMBRACA IN HAINE DUPA????

Tre sa fug la masa, va pup si revin.

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Castelana -- CUM TE CHEAMA??? Ca ai un nume asa sofisticat ca ma umfla rasul cand ma adresez tie, mi se pare ca as fi intr-un film si nu prea am stofa de actrita

Am inteles situatia ta, sper sa fie totul bine cu mama ta... vom veni si noi cu siguranta prin Malaysia, sper sa te mai prindem pe acolo. Si daca tot am zis ca nu stiu ce e ala pastarnac -- ce e ala fennel? Se vede ca sunt o bucatareasa pe cinste, nu???

Kossir, am o intrebare pt tine, femeile tin si ele ramaddan sau numai barbatii??? Si mai am o intrebare, noi am zburat cu Turkish intr-o vineri seara si era plin aeroportul de barbati arabi in prosoape???!!! Am dedus eu ca sunt ceva spalari rituale, dar intrebarea mea e DE CE NU SE IMBRACA IN HAINE DUPA????

Tre sa fug la masa, va pup si revin.

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE



he he he, castelana vine de la o combinatie derivat din numele meu real, asa era si umele firmei mele cand eram eu patroneasa..
Pastarnacul este o radacinoasa alba la culoare, sa zicem ca are forma de morcov, dar e alb, da un gust bun deosebit mancarurilor!
Fennel, sau in romaneste fenicul, sau ceapa gradiatorilor, este din familia mararului, numai ca nu e frunze cu se mananca bulbul.
In spatiul ecin mediteranian se gaseste si este pentru mine escelent.
La ramadam tin si femeile post negru, fara apa chiar, exceptie fac femeile insarcinate, bolnavii, copii.




castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Mamicile care au aflat ce au in burtica imi pot da si mie anul lor de nastere si a tatalui copilului?..pentru un test care l-am descoperit..dar vreau sa vad daca se potriveste...cate pers si-au facut pana acum s-a nimerit...asa,,de amuzament.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui nibi_niki

Mamicile care au aflat ce au in burtica imi pot da si mie anul lor de nastere si a tatalui copilului?..pentru un test care l-am descoperit..dar vreau sa vad daca se potriveste...cate pers si-au facut pana acum s-a nimerit...asa,,de amuzament.

14+


nibi
baga testul si la noi!!!
of of of curiozitatea asta!!! face de ne omoram cu teste, cu ghioace, cu nebunii!


castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

niki te rog da si mie testul, mor de curiozitate

mie imi place cum suna castelana foarte mult, e asa un pic misterios
si delia ca nume e foarte foarte frumos dar freedelia imi suna rece

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

niki te rog da si mie testul, mor de curiozitate

mie imi place cum suna castelana foarte mult, e asa un pic misterios
si delia ca nume e foarte foarte frumos dar freedelia imi suna rece

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)





fetele va zic noptica buna
la mine e aproape 8 seara, imi crapa capul nu alta, si cred ca ma asez un pic, azi am stat conectata cu tara!
vedem ce va fi, si maine e o zi!
Doamne ajuta si sa auzim de bine, nu?
sanatate ca-i mai scumpa decat toate! (taci ca ies zicalele buluc din mine)
va pup si pe maine


castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Freedelia este nick-ul eu de internet de ani de zile, cred ca de 10 ani. L-am "achizitionat" cand m-am despartit de prietenul meu Bob, cu care ne facusem adrese siropoase -- bobsdelia (a mea) si deliasbob (a lui) doar ca bob a fost un porc, asa ca am ajuns "freedelia" si asa am ramas, de ani de zile. Pe toate emailurile, pe toate forumurile. Sunt stuck cu el, desi nu mai sunt free

Am mancat, sotul din dotare nu a reusit sa ajunga acasa, ca este ploaie azi si pe ploaie e un trafic de groaza, asa ca am mancat fara el, ca trebuia sa ducem baiatul celalalt inapoi acasa la 7 jumate si nu aveam timp sa il asteptam. Maine e vineri si gata, iar a venit weekendul -- trece timpul si acus-acus vine si bebe...

Va pupez!

15+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Deci va rog sa nu mai vorbiti de houmuss ca innebunesc ca aici nu prea gasesc si sa merg la rest libanez doar eu ca sotul nu serveste...
Delia reteta de ciorbica pe care o fac eu este asa(atentie este ciorbica alba adica fara rosii sau bulion deci copilasii care de obicei sunt mai mofturosi o vor papa linistiti)

2 cartofi potrivit curatati si taiati cuburi potirvite
2 morcovi potriviti taiati cubulete
un sfert de telina cam taiata la fel cubulete
o ceapa taiata marunt
un ardei(de preferinta rosu) taiat cubulete
o mana de fasole pastai taiate cat sa fie inauntru doua boabe de fasole
poti pune si un pumn de mazare
o legatura de leustean sau telina
1 litru de bors sau zeama de la o lamaie
carne de pui(piept sau aripioare sau ciocanelele de la pui) sau carne de vacuta taiata bucatele

Eu fac intr-o oala de vreo 3-4 litri

Carnea se pune la fiert cu o lingurita de sare.Cea de vacuta fierbe mai greu cea de pui mai repede.Se ia spuma mereu ca altfel devina amara.Daca ti se pare ca nu ai luat bine spuma si mai raman chestii prin zeama(si mie mi se intampla) o strecori pur si simplu.
Acum ai zeama de carne in care ai lasat carnea evident.
Separat pun in alt vas la foc potrivit toate legumele si le innabush cu un polonic de apa sau chiar cu un polonic de supa de carne.Cand incepe zeama sa prinda aroma de la legume o iei de pe foc si o adaugi la supa de carne.Dupa asta lasi focul potrivit.Daca ai plita electrica eu las la 3-4 ca sa fiarba incet.Cand toate legumele sunt fierte poti adauga o mana de fidea (ca sa fie asa groasa cum vrei...si mie imi place asa) si mai lasi un clocot.Atentie nu mult ca amidonul din fidea va face ciorba groasa.
Daca faci cu bors inainte de a-l pune in ciorbica il dai intr-un clocot din 2 motive: 1. daca il pui rece se intaresc cartofii si 2. se ridica toata spuma aia care s-ar fi ridicat la ciorba daca l-ai fi pus direct .
Daca faci cu zema de lamaie pui zeama aproape de final si mai lasi 2-3 minute sa dea in clocot.
Cand ciorbica este gata, o iei de pe foc, adaugi sare dupa gust (cand fierbe te poate pacali gustul pt ca atunci cand sunt fiebinti alimentele par mai nesarate) si o lingura de ulei de masline.
Cand ciorba se racoreste, intr-un bol bati 2 galbenusuri de ou cu 1/2 pahar de apa rece si adaugi 2 linguri de smantana mai grasa (minim 20% grasime).daca vrei sa faci celebrele "zdrente de ou" lasi si albusul. Deoarece smantana din comert nu este ca cea de la tarani , cand pun oul batut cu smantana dau prin strecuratoarea de ceai ca sa nu ramana smantana netopita(arata ca si cand s-ar fi taiat in oala). La final, inainte de a fi servita pui verdeata tocata marunt.
Eu la mancare folosesc rar de tot ulei pt ca prefer ca grasimea sa fie din carne.Oricum si smantana si oul au grasime si nu-mi plac acele "ochiuri" de ulei din farfurie.Sper sa iti iasa si sa papi cu pofta.
Castelana sa fie mama ta bine.Doamne ajuta!
Kossir pernuta (daca iti zic din ce am facut-o...)mea e facuta asa: o paturica pusa in doua , desupra am pus 2 tricouri bine intinse, doua perechi de blugi care nu mai sunt buni.Am rulat dar nu prea strans si dupa am rulat acest sul intr-un prosop .Am cusut ca sa nu se desfaca si la final am luat 2 fete de perna pe care nu le mai foloseam de multa vreme si le-am pus pe sul una dintr-un cap si alta din celalalt.Le-am cusut si gata.Soacra-mea imi tot zicea (ca eu tot cautam in casa cum sa fac) sa nu ma mai agit ca a vazut nu stiu unde si merge si ia.Insa cum eu am placerea de a-mi face singura ca doar ce e de mana de om facut pot sa fac si eu, iacata ca mi-am facut.Si eram tare mandra de mine.O sa fac si o pernuta de aceea pt alaptat in forma de potcoava.Acum lucrez la preschimbarea unor blugi elastici in blugi cu marsupiu.Am luat modelul de la niste pantaloni pe care mi i-am cumparat acum si ii tai pe astia de ii am eu si ii combin cu un maieu stretch pus dublu(marsupiul).Pai ca sa ies pe afara cu ei ca atunci cand iesim cu catelul sa nu sara cu laboantzele murdare sa mi-i murdareasca pe astia buni.
Vaaai ce m-am intins.Merg la piureutz.Va tzuc.
Kossir ca tu stai in Maroc, nu imi dai si mie reteta de lipie?Ca ma gandesc ca daca o fac eu e mai sanatoasa si e si proaspata.Sambata cred ca il fortez pe sot sa imi ia un sandwich fila delphia(sau cum s-o scrie) cu carne de vita si sos de rodii.
Cat despre treaba cu chat-ul punem si noi o ora de inceput si fiecare intra cum poate, daca poate si sta cat poate.Nu e regula.Eu cu Dayanara ne-am chat-uit nitelush aseara.Va tzuc pe toate!

15+
Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Stati sa vad daca stiu sa explic.In prima coloana de sus se trece luna si anul sotului(Iubitului)si luna si anul vostru. la sot se adauga 3 ani la voi 4. se incepe cu semnul plus alternand cu minus.nu stiu ce ati inteles dar...ma rog
exemlu:sot luna a 7 anul 1980 sotie luna 9 1981.
7 1980+ 9 1981+
7 1983- 9 1985-
7 1986+ 9 1989+
7 1989- 9 1993-
7 1992+ 9 1997+
7 1995- 9 2001-
7 1998+ 9 2005+
7 2001- 9 2009-
7 2004+ 9 2013+
7 2007-
7 2010+
suntem in 2009...se ia semnele de la anii de concepere(sau sa nu depaseasca anul) a bebelului de la mama si de la tata.Deci la tata e 2007- la mama e 2009 -...BAIAT.

14+

Mergi la inceput