Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (102)
Raspunsuri - Pagina 20
laviniablaga spune:
La multi ani fetelor si din partea mea! Iar pentru Camy: eu maine la 10 ajung in Mures ca la 11 am consultatie si trebuie sa fiu mai devrfeme acolo!Asta dureaza cam o ora o ora jumate...pana ii spun eu domnului doctor ce mi-a mai trecut prin cap si pana ma lamureste!Dupa aia sunt libera...
Lavi,
32+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
laviniablaga spune:
Pentru fetele care stiu cum e treaba cu legile...ca sa nu imi mai bat eu capul cu netul...daca vreti ma ajutati intr-o treaba?
Am inteles ca daca esti studenta sau la master ai dreptul la indemnizatia aia CIC.Ma insel sau nu?
Lavi,
32+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 8 saptamani de vis!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
tinonino81 spune:
Neata fetele!
La multi ani Luciaandrea si Gugulik

!!!!
M-am interesat la noi la spital si astia mi-au zis doar de vata,dar nici eu nu suport vata si bineinteles ca o sa imi confectionez si eu tampoane asa cum a zis RamonaC.Am vazut si mes fetelor de la sept-oct,dar nu gasesc fasa sterila asa de lata,aia era mai buna
: 32+
Radu Stefan
dienutze spune:
LUCIAANDREA si GUGULIK 
La multi ani, nastere usoara, sa fiti sanatoase si voi si bebelusii!
Dankutza, m-ai omorat cu cezariana la supraponderale 
Eu tot imi faceam iluzii ca ma voi reface repede. Nu renut la cezariana, oricum, sunt mai mult decat fricoasa.
Ma bucur ca sunteti ok tu si printesica mica 
29+ astept pe
Ingrid Alexandra pe 30 noiembrie!
sa fim sanatosi!
laurairina13 spune:
LA MULTI ANI !!!!LUCIANDREEA
LA MULTI ANI !!! GUGULIK
Niatza!
Raportez iar cheauna de somn!
Am vazut ca fetili cucuietili, cucuvelili, intrebasera de mine asta noapte...eram si eu pe fronturi, doar ca ma chinuiam sa termin o pereche de botosi! Oricum, m-am bagat in pat la ora unu noaptea, si am adormit pe la 3 sau 4..cu treziri din ora in ora!
Incep sa imi fac griji, sa nu imi tranteasca acelasi program si bebelina cand o veni pe lume..
Vad ca se trateaza subiectu cu tampoanele facute cu vata, mie imi spusese doctoru ca la maternitatea care merg eu, ni se dau de acolo..plus ca in prima zi-FARA CHILOTI
, sa poata veni sa vada cum sta 'insangerata'
Lacramioara
, sa treci mai des pe la noi, te mai iei cu una alta, afli multe de pe aici..ca tot se mai discuta preturi, magazine, tratamente, uite acu despre tampoane..Sunt bune toate info astea la casa omului!
Lidia, te asteptam diseara sau maine sa ne zici cum a decurs discutia cu dr, si ce ti-a zis!
Laura,
32+
Mara Teodora
AMR 8 saptamani !!
poze