Liceul ICHB

Liceul ICHB | Autor: marinaa

Link direct la acest mesaj

Daca aveti cumva copii la liceul International de Informatica Bucuresti poate puteti sa-mi impartasiti cateva pareri.Intr-adevar se face performanta,merita sa faci liceul aici.

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.visan spune:

buna marinaa.
eu am terminat liceul ichb in 2006 si pot spune k este un liceu foarte bun.eu nu am fost o eleva model si la inceput nici nu vroiam sa merg la scoala asta, dar au trecut anii, am primit intelegere de la profi, ne predau pe intelesul tuturor (ceea ce nu pot spune de alte scoli sau licee) si uite k eu am luat bacul cu 9,18. asta datorita perseverentei lor si daruirea cu care predau si ajuta intradevar in educatia spirituala.
ooooo as mai avea multe de spus...k nu a fost totul roz.....dar acum cand ma duc la liceu sa imi vad profii si sa mai stau un pik in banca mea...:d...imi pare rau k a trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgetas spune:

Fiica mea este eleva in clasa a IXa la acest liceu.Daca ai intrebari mi le poti adresa pe privat, singurul motiv pentru care aleg aceasta cale de comunicare fiind acela ca nu as vrea sa se interpreteze ca fac reclama liceului.Mentionez ca ea a urmat aici si cls V-VIII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonavs spune:

Nu reusesc sa va trimit mesaj pe privat, si as dori sa aflu cateva informatii despre gimnaziu. Cum sa procedez?

Multumesc,

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georgetas spune:

Adresa mea este:tempus@cael.pub.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tavy94 spune:

ai mei au bagat 10.000 euro in liceu asta si nu am realizat nimic bani aruncati degeaba akm sunt clasa a10a insfarsit i-am convins sa ma mute de aici nu am mai vazut liceu cu gratii la geamuri cu gard cu sarme in curte mai mult de 500 euro nu se merita investiti in liceul asta uniforme luate din bazar din turcia si vandute la pret de 10ori mai mare si ca sistem de predare nu mi se pare diferit de celalte licee nu merita investit in liceul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asa e Tavy.
Nu ai invatat de litera mare, punct la sfarsitul propozitiei. Dar care propozitie? Am vazut doar o insiruire de cuvinte si prescurtari, ca sa nu mai zic de litere "mancate" (liceul), desi daca ma gandesc bine, bazele ar fi trebuit puse din scoala primara.

Mergi la inceput