Copilasi de Iulie - August 2004 * (29)
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
Buna dimineata, cine vine la cafea ?
Roberta, haha, si eu am spus ca numai miercuri sa nu puna sedinta
A uitat. Asa ca voi chiuli de la munci, voi sta cu Giulia si apoi vom merge la pictura ... m-am scos ![]()
In rest, sarbatorita s-a trezit de dimineata sa mai vada o data cadourile, deci mamele au sarit calu`, a primit mandra foarte, foarte multe cadouri extraordinare 
Sper ca toti s-au simtit bine, eu sunt multumita ca s-a papat aproape tot, deci ori le-a fost foame, ori a fost bun ![]()
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !
roxanaz spune:
ziua buna
noi stem cu virusii pe noi, ca Patrick de pe la 5 a facut febra, nu mare, da' 39.. deci nu gradinita. acum vad ca nu i-a mai crescut peste 38 dar e cu antitermice.
Robi hihi cred ca v-ati distrat tare cu porumbu' ![]()
Daria suuper party!! auz da asta cred ca e ultimu', da? de anu' asta adica ![]()
Oliv eu una sunt sigura ca va fi mult mai bine la garsoniera. 
Lia, Danut e ok acum, a fost la gradi?
noi avem sedinta joi.... sa vedem ce o iesi de acolo ![]()
o saptamana buna si usoara tuturor!
carmenp spune:
salutam duamnele si dorim sanatate cupiilor bolnavi
azi vreau sa beau da` nu din banii mei ;)) sh`asha ca
la multi ani, andreea! sa fii sanatoasa, fericita si iubita
szivarvany spune:
Carmen ca ai observat sarbatorita de azi ...
Andreea de Pupi si Nick, 

Mai, sunt rupta de oboseala
pic cu capu` pe birou. 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
carmenp spune:
meyy, jtiam, n`am observat:P auzi a treia petrecere de cinci ani cin` o tii ca vad ca la tine se petrece bine:D
alice2004 spune:
Petrecere ?? A zis cineva ceva de petrecere ? Incepe bine saptamina asta inseamna !![]()
LA MULTI ANI, Andreea !
Sa fii sanatoasa, fericita si inconjurata de toti cei dragi mereu ! 

Roxi, sanatate multa iepurashului !
Tocmai ma gindeam cum s-a dus naibii vremea asta, de la temperaturi extreme, la racoare d-a binelea ! Cum sa nu raceasca copchii astia ?
Daria, draghe, da stiu ca ati facut petrecerea de 5 ani superfaina cap.I, II si III sau cite or mai fi fo ele ! Inca o data pupiciuni Giulikai, sa fie sanatoasa si sa creasca mare, ca frumoasa este, am admirat-o in toate pozele !
Brei, tortul ala cu printesa era cu jucaria comestibila ?? Mi-au ramas ochii la el !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
szivarvany spune:
Rox, Lia, sanatate multa copiilor 

Si tuturor bolnaviorilor !
Alice
te tii de bancuri ?
Abia am reusit sa fur papusa de la Giulia, sa-i scot picioarele si sa o tuninghez
A fost greu sa o imbrac sa nu i se vada tzatzele ![]()
Am promis solemn ca e ultima, ultima data cand eu ma bag la avioane. Din cauza pastei de zahar, am intarziat la chef
Am trimis mandra cu vara`mea sa primeasca invitatii.
Si in graba am uitat sa duc saleurile, insa am facut fericiti colegii de birou azi ![]()
![]()
![]()
Sunt senilaaa 
-------
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) &
Sela
-------
NU RAMANE INDIFERENT !
roberta04 spune:
ANDREEA, LA MULTI ANI! NOROC, FERICIRE SI SANATATE! 
Carmen, multumim, la noi e prea luni ![]()
alice2004 spune:
Heheeee, Daria, super fain ! Io-s doua miini stingi cind vine vorba de torturi, mai bine ma-c si aleg unul de la cofetarie, da cel cu papusa mi-a placut la maxim ! Cit despre avioane, incearca data viitoare cu rachete ... in trepte ! La prima petrecere baza, la a doua treapta 1 si tot asa ... macar faci decoratiunea odata si folosesti de mai multe ori din ea, intelegi tu ce vreau sa zic !! ![]()

Oricum, esti de admirat si uite de la mine a bunch of
!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete