Evitati Dr. Carmen Tanasescu - CMU Kids
Raspunsuri - Pagina 2
Alizee spune:
Regret ca ati avut ghinionul sa gasiti o doctora atat de incompetenta si in depresie, probabil, din cauza epuizarii fizice.
Cel putin, i-ai facut reclamatie la director. Urmareste rezolvarea.
Sanatate puiutului tau.
allinta
cris_01 spune:
Cum s-a rezolvat problema?Nu intreb din curiozitate ci sunt direct interesata deoarece si eu merg cu baietelul meu la dna dr si de multe ori mi se pare ca ar prefera sa se spanzure decat sa ne consulte pe noi!
Prefer sa vb cu dansa la tel cand nu este la munca,deoarece este mult mai amabila si mai destinsa,cand am sunat-o intr-o sambata(aveam probleme cu puiutul) chiar a ras,ceea ce e o raritate!
Nu ma intelegeti gresit,sunt ferm convinsa ca la inceput chiar i-a placut meseria aceasta(spun asta pt ca vb foarte frumos cu copilul,cand ajunge la parinti se schimba foaia)dar cu timpul a dat de greu,stiu ca este greu sa lucrezi cu copilasii,nu spun ce au,ce ii doare...dar tocmai din cauza asta ar trebui sa fie mult mai atenta!Cei care lucreaza in spitale de stat si mai au si programari la privat ce sa mai spuna,ei nu sunt suprasolicitati?Si la spital esti obligat sa consulti pe toata lumea,chiar daca s-a spalat sau nu,are paduchi sau alte lighioane!Pe cand in sistemul privat sunt alte conditii!
Din fericire nu ne-a dat tratament gresit,si sper sa nici nu o faca,dar are o problema de atitudine!Sotul meu refuza sa mai intre in cabinet deoarece nu o mai suporta cu imbufneala ei continua,ai impresia ca ai gresit cu ceva!Si nu e vorba ca ar vrea ceva,pe mine m-a refuzat cand am incercat sa ii dau!
Eu nu o schimb,deocamdata,ii mai acord o sansa deoarece a descoperit la copilul meu niste probleme pe care nu stiu daca alti medici le-ar fi remrcat,dar nu stiu cat voi mai rezista!
Din fericire pe noi nu ne-a bruscat fizic,asta ar mai trebui!
domocristi spune:
Stimate mamici,
Doresc sa infirm tot ce ati spus de d-na doctor Carmen Tanasescu.
Sunt un tatic fericit, am o fetita si un baietel si d-na doctor are experienta in lucrul cu copii, de asemenea consider ca experienta medicala a dat rezultate la toate tratamentele aplicate copiilor mei. Din pacate daca o mama nu poate face ca un copil de 2 ani sa inteleaga ca trebuie sa deschida gurita atunci cand i se cere, nu comunica cu acel copil. Am stat acasa cu fetita mea pana la 1 an si 7 luni, citind mult pe net despre cresterea copilului. Este un copil foarte inteligent capabil sa inteleaga lucrurile dificile (face un puzzle de 100 piese in mai putin de 20 min). Acest lucru a fost posibil ca am comunicat cu ea. Observ acelasi lucru si la baietel. Cat despre d-na doctor, a fost singura care si-a dat seama de ceea ce inseamna dermatita atopica, desi copilul a fost la mai mult medici. Exemplele sunt nenumarate. Nu uitati ca si doctorii sunt oameni, ca si dvs. aveti un job (care vi-l faceti bine sau nu), iar daca primiti o critica din partea cuiva o luati ca pe o ofensa. Sunt multe lucruri de spus, dar ma opresc aici. Noi ca romani stim doar sa aruncam cu noroi, nu sa vedem mizeria din ochii nostri.
PS: La Medlife 90% din medici trateaza cu superficialitatea simptomele.
MACARIE spune:
domocristi, cum de ai gasit chiar tu un pacient extrem de multumit acest subiect?! ca sa vezi si fetita ta este foarte inteligenta , auzi tu.... citez "face un puzzle de 100 piese in mai putin de 20 min" super tare .......vrei sa ne lasi cu gargara asta ??!! daca acea dr indiferent cat de buna era in meseria ei facea copilului meu ce ia facut pustiului de de nici 2 ani, eu dade-am cu ea de pamant la propiu....nu te tin nervii?! schimba meseria frate nu te obliga nimeni sa ne chinui copii , cei de la clinica unde este angajata ar trebui sa o dea afara pe loc ( uf...ce m-am enervat )
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui domocristi Stimate mamici, Doresc sa infirm tot ce ati spus de d-na doctor Carmen Tanasescu. Sunt un tatic fericit, am o fetita si un baietel si d-na doctor are experienta in lucrul cu copii, de asemenea consider ca experienta medicala a dat rezultate la toate tratamentele aplicate copiilor mei. Din pacate daca o mama nu poate face ca un copil de 2 ani sa inteleaga ca trebuie sa deschida gurita atunci cand i se cere, nu comunica cu acel copil. Am stat acasa cu fetita mea pana la 1 an si 7 luni, citind mult pe net despre cresterea copilului. Este un copil foarte inteligent capabil sa inteleaga lucrurile dificile (face un puzzle de 100 piese in mai putin de 20 min). Acest lucru a fost posibil ca am comunicat cu ea. Observ acelasi lucru si la baietel. Cat despre d-na doctor, a fost singura care si-a dat seama de ceea ce inseamna dermatita atopica, desi copilul a fost la mai mult medici. Exemplele sunt nenumarate. Nu uitati ca si doctorii sunt oameni, ca si dvs. aveti un job (care vi-l faceti bine sau nu), iar daca primiti o critica din partea cuiva o luati ca pe o ofensa. Sunt multe lucruri de spus, dar ma opresc aici. Noi ca romani stim doar sa aruncam cu noroi, nu sa vedem mizeria din ochii nostri. PS: La Medlife 90% din medici trateaza cu superficialitatea simptomele. |
cristi, autoarea subiectului a fost deranjata mai mult de comportamentul aberant al cucoanei respective, decat de faptul ca i-a prescris o medicatie gresita, desi si asta putea avea un final nedorit.
poa' sa fie cea mai tare doctorita din lume, cu peretii plini de diplome, daca nu stie sau nu mai are rabdare sa lucreze cu copilasii, indiferent de varsta acestora, iar pe parinti ii trateaza cu superioritate sau indiferenta; inseamna ca are o problema de comportament/atitudine, se crede poate suficient de experimentata si apreciata/cautata sau merge pe principiul "cui nu-i convine, sa mearga in alta parte !"
asadar ori isi revizuieste atitudinea, ori se trateaza, ori isi organizeaza viata profesionala si particulara astfel incat sa nu mai fie atat de obosita/solicitata/tracasata, ori se orienteaza spre alt domeniu conex - farmacii, producatori si distribuitori de medicamente, etc.
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)
MACARIE spune:
corinadani, asta am vrut sa spun si eu numai ca m-am enervat si nu prea mi-a iesit asa coorent ca tine
--------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
iubu77 spune:
"Din pacate daca o mama nu poate face ca un copil de 2 ani sa inteleaga ca trebuie sa deschida gurita atunci cand i se cere, nu comunica cu acel copil"
Deci nu pot sa cred asa ceva...
Si eu mi-am crescut copii singura si am comunicat cu ei mult de tot si crede-ma ca un copil de 1 an si ceva 2..nu deschide gura la comanda cand ii cer eu..mai ales intr-un mediu de spital policlinica..iar doctorita asta daca imi brusca copilul in halul asta o si plesneam..asa ceva nu e posibil.
Traba cu gura deschisa nu e de comunicare...auzi mama nu comunica cu copilul... a mea are 2 ani ..si o pic cu ceara si nu deschide gura..nu deschide nici la medicamente daca nu vrea..
Ca sa fii medic mai ales de copii trebuie sa ai rabdare si un comportament adecvat..Si ea daca e prea incarcata se poate plange la personal la Cmu nu sa isi verse nervii pe copii..si pe banii nostrii..
floaredemac spune:
Oau, tare m-a distrat domnul cu copiii super dotati!
Pai stimate domn, mamica poate isi convinge copilul sa deschida gurita, dar cand copilul simte ca doctorita este o scorpie, poti sa ii dai si ciocolata ca tot nu mai deschide gura! Copiii simt chestiile astea, probabil ca celor care fac multe puzzle-uri in timp record li s-or mai fi atrofiat instinctele, de!
Pai eu am comunicat cu baiatul meu inca de cand era in burtica, iar acum la nici 3 ani facem critica literera pe marginea textelor lui Cioran, si tot degeaba, dom'le! Nu vrea si pace sa deschida gura la un anumit medic... oare fiindca ultima data cand l-am lasat pe mana lui i-a facut nodul la picior cand l-a vaccinat? Sau fiindca a incercat sa ii desclesteze dintii cu forta cu o lingura, ce parere aveti? Si ca sa va convingeti ca si copilul meu e inteligent, va pot spune ca inca de cand parchez masina la doua strazi de clinica de pediatrie recunoaste peisajul (si asta acum un an si jumatate) si se opune cand vreau sa il dau jos din scaunul sau. E drept, puzzle-uri de 100 de piese nu vrea sa faca, a zis ca nu se incurca cu de-astea mici si i-a trimis un e-mail lui Mos Craciun sa ii aduca unul de 1000.
Cat despre dermatita atopica, nu vreau sa va necajesc, dar majoritatea medicilor isi dau seama ca au copiii asa ceva. Pacat ca se grabesc sa aplice cortizoane... si la noi si-a dat seama imediat o doctorita ca avea asa ceva copilul, numai ca isi daduse seama gresit! Ce chestie...dupa ce am aplicat de 3 ori cortizonul si am vazut ca e frectie la picior de lemn, am mers la altcineva care mai avea si alte posibile boli in minte, nu numai dermatita atopica. Mai nou, cand nu esti in stare sa pui un diagnostic dermatologic, hop apare dermatita atopica, insotita de advantan milk si alte chestii minunate care nu sunt decat o rezolvare de moment!
Aa, si inca ceva: aveti ceva personal cu Medlife? Sau ati primit niste stimulente in acest sens de la CMU Kids? Adica... daca tot spuneti ca 90% din medicii de la medlife trateaza superficial, de ce nu aduceti si argumente in acest sens, ne puteti povesti mai multe? Sau nu va puteti dezminti cetatenia de roman ("Noi ca romani stim doar sa aruncam cu noroi, nu sa vedem mizeria din ochii nostri.")
Eu personal nu am fost la niciuna dintre clinici, dar ce a povestit gabi_titeica pare mai mult decat verosimil, in timp ce dvs faceti numai o gargara care miroase a cu totul altceva decat a parere sincera de parinte.