Albinutze de Mai-Iunie 2009(17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

alinutza23, imi pare rau daca are intoleranta la lactoza. Experienta ta ma face sa ma gandesc ca si fetita mea are ceva, tot asa regurgiteaza cam mult si in ultima luna a luat 500gr (dar mai este o saptamana). Ma gandesc sa scot eu laptele din alimentatia mea, nu poti sa faci si tu la fel, ca doar laptele nostru nu are lactoza in el. (poate spun prostii, dar eu stiu ca nu pot copiii sa fie alergici sau sa aiba intoleranta de la laptele de mama, dimpotriva el se recomanda in caz de ceva) Eu i-as face test inainte sa renunti la alaptat sau cere parerea altui pediatru.

Eu nici n-as putea-o trece pe lapte praf ca nu vrea biberon, suzeta, am incercat sa ii dau completare ca mi se pare ca ia prea putin in greutate si suge prea mult timp, dar nu am succes.

Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009)

Ba tot laptele are lactoza , dar mamica ar trbui sa tina un regim usor. Mie pediatra acummi-a recomandat minim 6 saptamani fara cruditati, sarat sau picant si 2 l/zi ceai din chimen, anason, fenicul.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Picky_toto
Ramonaiani sa treaca tusea lui Daniel...de vreo cateva zile am tot auzit-o si pe a mea ca tuseste si stranuta, si cand i-am zis aseara la pediatra ..a spus ca e ceva obisnuit in Belgia ...
M-a informat la inceput (pe la 2 luni) dar ea nu a avut nici o reactie la vaccin pana acum...

AHA! Pai de-aia a facut reactie la vaccin, pentru ca deja avea organismul slabit. Asa se intampla toamna ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinutza23
si colac peste pupaza i-a decalotat si putzica si-l doare de mama mama si plange de-mi rupe sufletul cand il spalam si cand face pipi, of doamne

Asa, cu putere de la dumneaei, fara sa te intrebe nimic?
Eu i-as zice ca o dau in judecata, ca mi-a violat feciorul! Sa se potoleasca pe viitor sa ii mai umble mainile prin putze straine!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui bettyR

Carla, in seara asta ii spuneam sotului sa mearga si sa cumpere o caciulita pentru Alexandra ca nu am asa ceva si poate se face frig. Cum te descurci singura? Eu am numai 2 saptamani de cand nu mai am ajutoare, dar nici sot nu am disponibil deloc si ma descurc, dar uneori imi vine sa plang sau sa fug. Asta mica suge parca nonstop, asta mare o apuca geloziile daca vede ca nu mai termina de supt sa ma ocup si de ea. Cu toate ca in timpul asta cant, spun poezii, desenez, mi se urca in cap, ma trage de par, imi pune si bebele ei la tzatza cealalta.
Betty, mamica fericita de Andreea (13.05.2007) si Alexandra(23.06.2009)

Ce sa zic, si mie-mi vine uneori sa-mi iau campii, desi Saby pare mai cooperanta decat Andreea ta. Sunt zile in care cea mica vrea doar pe umar si ma dor toate mainile, de la degete pana la omoplati, toata treaba o fac cu ea in brate. Cand suge, cu mana libera trebuie sa fac ceva pentru Saby. Cel mai rau este cand am si eu nevoie la baie in timpul asta sau cand suna cate un client si imi zbiara amandoua.
Caciulita eu am de la Saby, dar celei mici nu i-am pus deloc pana acum, sper ca nici costumatia de botez sa nu contina, ca nu cred sa o suporte. Oare trebuia sa-i pun si pe 30 grade ca sa se obisnuiasca?

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maria_bunica
Alynutza..felicitari micutului crestin si bine ati revenit din concediu.Off,cred si eu ca sufera mititelul de la decalotare..si mie mi-e groaza de momentul asta,am citit pareri pro si contra
Fetele..pai si daca Darius are probleme cu kk(ca face la cateva zile,chiar daca nu e constipat),sunt bune cerealele cu orez?Asta pt atunci cand ii voi da,nu acum!

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Cu decalotarea este o mare problema, stiu multi baietei traumatizati de o decalotare facuta brutal de catre doctor. Daca aveam baiat cred ca incercam sa o facem bland si treptat, la fiecare spalare, desi dureaza mai mult.

Daca este copilul constipat, cerealele cu orez fac mai rau, dupa cum ti-ai dat seama.

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADA77 spune:

BUNA DIMINEATA!!Dau eu cafeaua ,ca personal tareeee am nevoie.Aseara n-am mai apucat sa intru,avand una bucata bebe URLATOR.De cateva zile nu mai vrea in landou la plimbare ci numai in brate,sa vada tot.
Intrebari:Ce parere aveti,il pot pune cu fata la lume in marsupiu,chiar daca nu isi tine bine capusorul?
Si inca ceva,noi folosim scoica de la nastere ,aici fiind obligatorie,dar nu la plimbare.Avem un model(MC)care are un burete detasabil in scaunel.Instructiunile precizeaza ca poate fi scos la 4-5 luni,dar el e deja si marisor si lungut si sta chircit tare.Pot scoate acel burete?Sau i se schimba pozitia???
Acu merg ca s-a trezit din motaiala de 15 minute.....Sper sa mai apuc sa intru pintre picaturi.
O ZI BUNAAAAAAA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiralina spune:

Carla uite un link unde iti arata cum poti tine bebele in wrap pe umar in potizia de ragaiala.
http://www.babywearing.gr/Babywearing/instructions_wrap_burpposition.htm
Explicatiile sunt in greaca, dar se intelege f bine din poze, nu e nevoie de traducere.
Merita incercat dc fetei tale ii place asa mult pozitia asta. iti eliberezi mainile.

mamica Adei (11.06.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetele!

Vreu s ava intreb ceva: sunt normale durerile de spate de coloana de sus pana jos? Ma omoara spatele, mai ales in partea de jos

Si altceva: de la nastere, la 3 luni mi-a venit menstruatia in toata regula (pe 12 august), desi alaptez exclusiv, iar acum nu a mai venit.E normal? Adica sa imi apara din nou mai tarziu si nu lunar din cauza alaptatului?

Cat costa vaccinul de la 4 luni? Noi astazi mergem sa vb cu dr.

mada, cred ca poti scoate treptat buretelul, de acum nu cred sa mai fie o problema mai ales daca il ajuta sa stea lejer

kiralina, foarte faina metoda

pupici

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiralina

Carla esti f tare. Tb sa ma invat si eu sa dau replici din astea.
Ieri de ex a trecut mama pe la mine si m-a gasit in curte cu Ada. A inceput un super scandal, cica din septembrie nu mai e voie sa stai pe pamant, ca trage. Nu ma intrebati ce sau cum trage ca nu am inteles nici eu. Ii explic calm ca nu stau pe pamant, am izolir, o patura si apoi cearceaf. Da degeaba. Are o placere sadica sa vina si sa imi faca capul calendar cu ideile ei, desi i-am explicat de 1000 de ori ca dc am nevoie de sfaturi o sa ii cer, pana atunci sa ma lase in pace ca tot cum vreau eu fac. Vine aici, sta juma de ora, ma enerveaza si apoi tot ea pleaca bosumflata.
Sau o matusa care mi-a explicat ca am si eu treaba (sa spal si sa fac mancare) si prin urmare sa las bebele cu televizorul aprins ca nu pateste nimic.
Hai cu mama mai e cum mai e ca e mama. Frate dar sa iti dea sfaturi oamenii pe strada asta e chiar culmea. Sau mai stiu eu care dadaca a vre-unui copil din vecini, sau un portar, sau vanzatorul de la colt, sau mai stiu eu cine. Eu nu pricep de ce romanii astia au asa o placere sa se bage in vietile altora si nu isi vad de ale lor.
Na ca mi-am varsat naduful. De acum tb sa imi pregatesc si eu replici mai serioase.

mamica Adei (11.06.2009)

...... da si toti oamenii de pe strada se pricep nu numai la copii, ci si la sofat spre ex. mor cand incerci sa bagi/scoti masina din parcare si se gaseste vreun mos pe care il astepti sa se taraie din drumul tau, sa iti dea sfaturi: "merge, merge", "mai la stanga putin", "gata, stai" etc......
chiar azi m-am inatalnit cu o cunostinta si m-a intrebat "tu nu-i pui caciula?" i-am rapsuns calm ca nu mi se pare cazul, ca e destul de cald si decat adie un vanticel, plus de asta fata sta frumos in carut si e protejata de copertina. s-a mirat putin, dupa care mi-a dat dreptate, zicand ca e mai bine sa invat copilu asa, ca stranepotu ei a fost infofolit de mic si a ramas sensibil si racit intr-una si ca acum cand iese pe-afara ii roaga el (5 ani) sa ii dea si lui sapca ca ii e frig la urechi....
so... fiecare face cum vrea. ah! si apropos, poti sa-i zici mamei tale ca si ea te-a crescut cum a vrut, acum e randul tau.
la mine si socarameu avea sfaturi. repsctiv sa-i dau sa suga din trei in trei ore. i-am zis ca da, sigur, numai ca il invit pe el sa stea cu fata in intervalul dintre supturi. si-a inghitit vorbele si n-a mai zis nimic.

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare
Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png

Mergi la inceput

sarbatoritilor de astazi! Ce copii mari avem .

Dici, bine ai revenit se vede ca a venit sefa la stup, ca tare bine le zici!
Kiralina, multumesc mult, o sa mai incerc cu wrap-ul, ca pana acum nu prea l-a agreat.
Mada, cu fata la drum se poate duce cand isi tine bine capul. Tot atunci se poate renunta si la reductorul pentru cap. Vezi tu la scoica, in mod sigur se regleaza curelele in functie de lungimea copilului.

Mergi la inceput