Gard... de care?

Gard... de care? | Autor: claudia_a

Link direct la acest mesaj

Avem un teren de 1000 mp (20x50) de vreo 3 ani... anul asta s-au inceput constructiile in zona... avand deja o casa construita pe o latura!
Vrem sa facem gard... voi ce imi recomandati... noi ne-am gandit la gard din sipci metalice, e rezistent, nu se vede inauntru! Insa nu stiu exact daca nu cumva este prea scump... aprox 150 mil fara stalpii de metal... deci doar sipcile!
Voi ce fel de gard aveti si cam cat a ajuns metrul patrat?

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia_a

Avem un teren de 1000 mp (20x50) de vreo 3 ani... anul asta s-au inceput constructiile in zona... avand deja o casa construita pe o latura!
Vrem sa facem gard... voi ce imi recomandati... noi ne-am gandit la gard din sipci metalice, e rezistent, nu se vede inauntru! Insa nu stiu exact daca nu cumva este prea scump... aprox 150 mil fara stalpii de metal... deci doar sipcile!
Voi ce fel de gard aveti si cam cat a ajuns metrul patrat?

Niciodata nu trebuie sa plāngi dupa ceva care nu poate plānge dupa tine.

Si noi am avut aceeasi dilema, pina la urma am ales sa facem gardul din BCA cu "burtiera" din beton, tocmai pentru ca si noi am vrut sa nu se vada in curte. Costul total a fost de apx. 13000 ron pentru un gard de apx. 50ml. Variantele cu stilpi metalici si plasa sau cu lemn ieseau dpdv cost tot pe acolo....

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput