**Zmeurici de iulie-august 2009 (3)**
Raspunsuri - Pagina 9
uliiasi spune:
Oh, da, hera01, noi frecvent patim asa. Face caca pana la gat. Intr-o zi a murdarit 3 randuri de haine, toate erau noi si a tinut el neaprat sa le kakaciasca pe toate. Si de multe ori il murdaresc si pe cap cand ii scot hainutele, ar trebui o baie completa...
Cred ca o sa trecem si noi la nr 4 in curand...
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei
http://s725.photobucket.com/albums/ww256/uliiasi/DAVID/
Giova spune:
b vjbbbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
noce spune:
Rallu, de parinteke Constantin vorbeam. Slujba a fost savarsita de amandoi - Emilian si Constantin - iar parintele Constantin a fost cel care l-a scufundat pe Filip.
Sa aveti botez frumos! Sambata sau duminica asta parca spuneai. 
Uliiasi, multumesc pt info. Filip zornaie noaptea nasucul si ziua nu mai are nimic
. Am incercat intr-o noapte cu para fara ser si n-a iesit nimic. Mi se pare aiurea sa bagam aspiratorul noaptea. Asa ca pana acum l-am lasat sa zornaie.
Am incercat si noi pampers 3 ieri si s-a patat. Noroc ca am luat o sg buc. Asa ca incepem sa cautam Libero. Sper sa aiba in Cora.
Ieri am introdus usturoiul in alimentatie si bb a mancat normal
. Un singur catel in sala de tzatziki. Doar ca ne-am stricat la burta usor amandoi. Ne-am trecut repede oricum
Aviz mamicilor cu bebei constipati,
In rest, am incercat toate fructele si legumele si n-a avut Filip nimic. Din contra, mancarea gatita parca nu ne prea prieste, dar de-asta mancam rar, pentru ca la noi n-are cine sa gateasca. Pestele fript nu l-as numi gatit, n-are nici macar ulei sau sare.
Mami de bb Filip, 1 august 2009
Minunea Sfantului Nectarie
alinutza78 spune:
buna
venim si noi scurt la apel
eu nu sunt prea bine...am avut febra 39 noaptea trecuta si sanul drept umflat, asa ca mai toata noaptea am pus comprese fierbinti si m-am muls...imi dadeau lacrimile de durere. Colac peste pupaza mi s-au iritat si sfarcurile de la muls...ma dor ingrozitor. Nu-mi mai e de nici un folos nici lanolina si nici compresele de la Bioclin. Eiii...si la toate astea se adauga o durere lombara care imi iradiaza in piciorul drept
....si un bebe aflat in puseu de crestere, care de doua nopti cere papa la ora
. Sa-i dea sanatate mamei, ca altfel fugeam in lume. Saraca nu stia cum sa se imparta intre nepot si copil...pe unul il hranea (si nu mai spun ca se chinuie cate o jumatate de ora sa eructeze
)...iar lui celalalt ii facea masaj la spate, ii aducea comprese fierbinti ptr san.
Apropo...stiti vreo crema pentru dureri musculare care se poate folosi daca alaptezi? Ce am prin casa (Ben gay sau Voltaren) sunt interzise in alaptare.
Iar cu sanii
...am facut eu prostia sa incerc sa reglez productia..si nu m-am muls complet. Mergeam pe ideea de cerere si oferta...si organismul sa perceapa mulsul ca gurita bebelusului...dar se vede ca nu a tinut treaba si am dat in alta belea.
Scuze ca nu sunt activa...am reusit sa citesc tot ce ati postat insa sunt depresiva rau acum
.
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
andra_80 spune:
Buna fetele
Nu am mai scris de mult dar incerc sa fiu la zi cu ce scrieti voi... nu prea imi reuseste mie dar incerc sa recuperez.
Noi suntem bine. Mai avem cate o zi de plans din cauze de colici dar luam infacol si vad ca ii merge bine. Dar din pacate azi ni se termina si nu stiu ce sa-i dau in loc pana primesc urmatoarele flacoane peste 2 saptamani
.
La voi plang bbeii cand trag partzuri si fac kk? A mea plange si se agita mai mereu. De ragait nu prea vrea sa ragaie ... nu stiu cum sa o mai tin sa ragaie si ea putin.
Pentru fetele care au fost deja la revizia de 6 sap am o intrebare. V-ati facut cu ceara? Si cum? V-au evitat zona cu epiziotomia sau cum? Eu ma faceam mereu cu ceara "total" dar acum nu stiu dc e indicat cu cusatura.
Uitati cateva poze cu printzesa mea.
http://picasaweb.google.com/mihai.lungan
am plecat ca plangeeeeeeeeee
PatriciaArdeleanu spune:
alinuta, imi pare rau. a mai trecut?
asa am patit si eu sap trecuta, faceam dus fierbinte si ma masam, dar doar pungile cu gheata m-au refacut.
si pe mine ma doare mijlocul mai ales la trezire....toata sarcina nu m-a mai durut mijlocul, spatele...mie burta mi-a reglat coloana, o vreau inapoi...
cit maninca eric acum?
alinutza78 spune:
Patricia
si eu sunt frustrata...eu am luat 20 de kg in sarcina si nu am avut deloc dureri de burta...macar asa de control. Iar acum m-am paradit de tot...plus ca la sport e un adevarat chin...ma dor muschii, aproape ca nu mai pot respira...si ma lasa genunchii...ceva incredibil. Cand ma ridic de jos, chiar si de pe scaun, simt cum imi flexeaza genunchii
Am sa incerc si eu compresele cu gheata...cu toate ca ma gandeam ca la caldura isi dau drumul canalele
.
aaa...cat despre mancarea lui Eric...e ceva total haotic
. Mananca 120 ml iar peste o ora ii este foame si mananca doar 40 ml. Apoi ma tine asa jumatate de zi cu 40-70 ml...si spre seara iar mai ia la doua ore care 100-120 ml. Si cand cred ca si-a facut program de noapte (duminica a dormit atat de frumos...s-a trezit la 4 ore sa pape si s-a culcat inapoi) de doua nopti este super activ noaptea...se trezeste tipand, il linistesc relativ repede si dupa aia are chef de vorba...vorbeste cu caruselul din leagan. Si cand crezi ca adoarme se trezeste imediat ...ptr ca s-a facut ora de masa. Mama, saraca e fiarta...iar eu frustrata pentru ca nu pot sa o ajut mare lucru..nu-l pot lua in brate ptr ca efectiv m-a taiat la coloana. uff....grea meseria de mama
Alinutza
de strumf
Eric Alexandru (05.08.2009)
Giova spune:
scuzati mesajul anterior...am lasat deschis si Marco v-a scris cateva cuvinte
.
Pogos voi incepe si eu sa mananc prune. am mancat pe la vreo 2 sapt. a lui bb placinta si mi-a facut o criza de colici de la prune ca am zis pas. Struguri bag si eu la greu.
Pooh ma mai mulg, mai ales dim., dupa multele ore de somn...se aduna si-mi pocnesc sanii, ca si tie. Acum adun o sticla de 500 ml cam la 3 zile...inainte congelam 300-400 ml/zi.
Ma bucur ca doarme si balazs mai mult noaptea...e tare bine, crede-ma. Edi o face de cateva saptamani si se simte.
Cornelia sunt curioasa cum va reactiona, daca o va face.
Pooh mie mi-a dat dr. la marco un unguent preparat in farmacie cu acid salicilic...acum a zis ca-mi da si la Edi, dar el nu are foarte multe, nici nu se vad. Il ungeam seara si-l lasam asa pana a 2-a zi, avea parul tot incleiat
.
Liluc nu stiu ce sa zic cu fierul. o constipa e drept, dar in cealalata mat. la noi le da la toti noi nascutii.
mai citesc cand revin.
acum fug sa iau alune si ceva salatini pt. botez.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
ylla2009 spune:
buna mamicutze
NUSY multumesc pentru raspuns.
POOH mutumim frumos
ALINUTZA
si sper sa iti revii cat mai curand din depresie si sa redevii vesela si activa.
Cu pampersul si noi mai patim sa dea pe afara si premium care si astia cu animalute,dar da pe afara in functie de pozitia in care sta sau daca e plin de pipi.In schimb nu s-a iritat nici macar odata ,sau sa aiba funduletul rosu..deloc.Asa ca nu stiu ,daca gasesc pachete mici de libero sau huggies,incerc ca sa fac comparatie.
Pupici![]()

Ylla foarte fericita mami de
Luca 2.07.2009 si
Carmen,8.10.2003
Dienuta79 spune:
Buna ziua la mamicutze!!!!
Nu am mai intrat de vreo cateva zile,asa e cand esti in concediu,maine plecam si noi pentru 3 zile in delta si sambata viitoare avem botezul.
Am vazut ca vreti dieta mea,asa e e personalizata,eu v-o dau sper sa slabiti si voi,eu ma apuc cand ajung inapoi in Spania,ca e foarte stricta si la 100 de grame.
DIMINEATA :oua fierte sau ochiuri romanesti,branza dulce de vaci,telemea,oi,vaca sau mixta,preparate de casa din carne,cascaval,cas,miere de albine,dulceata de casa,fructe,sucuri naturale,lapte.
PRANZ:soteuri de legume,pireuri de legume,salate crude din legume de sezon,supe de legume,carne de vitel,vita ,pasare,peste,gatite fara vadaosuri de grasimi,orez fiert,paste fainoase,fructe.
SEARA:salate din legume crude sau fierte,budinca de casa,paste branza dulce,iaurt,fructe,cereale doar boabe,lapte si preparate cu lapte,iaurt.
REGULI
Serviti intotdeauna micul dejun.
Fara grasimi adaugate:ulei margarina,untura,smantana,seu.
Nu consumati ceaiuri.
Nu folositi lamaie pe perioada regimului.
Se va consuma doar paine exclusiv LIPIE ARABEASCA.
Obligatoriu mancati 3 ori pe zi,dimineata,pranz,seara.
Este de preferat sa consumati 2 litri apa plata pe zi.
Ultima ora de servit cina este ora 20.
Nu folositi nici un fel de condimente,decat sare.
Nu mestecati guma.
Nu consumati alcool.
SI PARTEA CEA MAI GREA,ACUM VINE,DIN TOATE ACESTE ALIMENTE AVEM VOIE DOAR 800 GR, PE ZI!!!Nu tb sa depasim nici macar un gram.Nu se cantaresc apa si iaurtul,care avem voie sa mancam cat dorim noi,fara restrictie.
SUCCES.Care incepeti inaintea mea,astept sa-mi spuneti cum va descurcati,daca e greu de tinut,eu abia astept sa ma apuc ca nu ma mai suport sa ma vad in oglinda.

Dienuta mamica fericita de bebe ALBERT ANDREI 02.07.2009