"Vreau sa moara bunica." Si continuarea ...
Raspunsuri - Pagina 2

andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilib72 Cu siguranta nu e un motiv de vizitat psihologul ![]() dar nici sa i se dea peste nas ca s-a gandit la asa ceva, dar asa suntem noi oamenii, ne mai trezim ...scriind. |
Fara suparare,dar acum intzeleg numarul mare de studentzi la psihologie in Romania!

Dana

andacos spune:
citat din mesajul lui lidsta nu inteleg sfaturile de la lilib72 si andacos. Sau sunt doar ironii? |
Ce-am avut de spus am spus in primul mesaj!
Ultimul era doar o constatare personala la mesajullui lilib!
Si consider ca ce a spus denizel este esentzial in dilema ta!
Dana

lidsta spune:
Multumesc la toti pentru sfaturi. La intrebarea "dar tu o sa mori" si "dar cand mor eu" ajunsesem deja. Raspunsul a fos peste multi, multi (repetat de cca 10-20 ori)ani.

rrox3 spune:
citat din mesajul lui lidsta Multumesc la toti pentru sfaturi. La intrebarea "dar tu o sa mori" si "dar cand mor eu" ajunsesem deja. Raspunsul a fos peste multi, multi (repetat de cca 10-20 ori)ani. |
La varsta asta nu percep corect notiunea de "ani". Daca mai pune intrebari d-astea incearca sa-i dai un reper mai de inteles pentru ea, in genul asocierii ei: batranete-moarte.
Numai bine!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

rrox3 spune:
citat din mesajul lui lilib72 Cu siguranta nu e un motiv de vizitat psihologul ![]() dar nici sa i se dea peste nas ca s-a gandit la asa ceva, dar asa suntem noi oamenii, ne mai trezim ...scriind. |
Da, exact asa ca tine...

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

lilib72 spune:
lidsta, eu nu am fost de acord cu ce a scris andacos si anume:
Pentru ca mie imi pare ca ai facut-o doar ca sa fii in trenduri forumiste! dar daca dumneaei are cap, minte la ce i-ar mai trebui.....

andacos spune:
citat din mesajul lui lilib72 lidsta, eu nu am fost de acord cu ce a scris andacos si anume: Pentru ca mie imi pare ca ai facut-o doar ca sa fii in trenduri forumiste! dar daca dumneaei are cap, minte la ce i-ar mai trebui..... |
Momentan nu merge functziunea "raporteaza la moderator"dar sa stii ca te-am raportat!
daca tzie tzi s-a parut normala intrebarea lidstei,mie nu,insa nu mi-am permis asa cum ai facut-o tu in cazul meu,s-o si jignesc!
Dana

lilib72 spune:
Cu siguranta nu e un motiv de vizitat psihologul
dar nici sa i se dea peste nas ca s-a gandit la asa ceva, dar asa suntem noi oamenii, ne mai trezim ...scriind.
acesta este primul meu mesaj, spune-mi unde este mentionat numele tau? eu am scris al doilea mesaj pt. ca tu ai ai facut referire strict la citatul meu si am considerat ca trebuia sa-i dau o explicatie lidstei si totodata si tie.