Revelion 2010

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns celi-bia spune:

Anul acesta ca niciodata parca nici nu ma pot gandi la Revelion. Oricum in fiecare an toate planurile se schimbau si faceam revelionul intre prieteni acasa la unul dintre noi. Dar parca as schimba asta, as merge undeva, unde sa fie zapada, unde sa am ce vedea, vizita etc.
Sincer in Romania mi se par foarte mari preturile. De exemplu in Austria preturile sunt mult mai rezonabile si in plus serviciile sunt execelente.
Din pacate eu nu schiez, iar pe Austria ve vand in general pachete pentru cei care prefera sa si faca sporturi de iarna. Dar una peste alta ca destinatie de Revelion as prefera Austria, Elvetia, Slovacia...
De Craciun in schimb nu prea ma pot imagina in alta parte decat acasa cu toti cei dragi

Blogul meu www.celina-bianca.blogspot.com/" target="_blank"> http://www.celina-bianca.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Noi anul asta mergem in Fuerteventura (Insulele Canare) pe Costa Calma: http://www.fuerteventura.com/CostaCalma/costa-calma-beach.shtml

2 ani la rand am fost in Tenerife si anul asta am vrut la fel si in ultimul moment (inainte de a rezerva) am virat spre Fuerteventura sa mai vedem si altceva. Abia astept! 9 zile si nopti de vis, sunt convinsa.

Mie imi place pauza de soare si caldura pe care mi-o ofer in plina iarna, ma energizeaza teribil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Bravo fetelor ! Ce-as pleca si eu :))
Cred ca voi sta acasa si de Craciun, si de Revelion. Sa am grija de caini sa nu-i traumatizeze cu pocnitorile

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Daca stiti vreo pensiune cu pret decent pt revelion ,3 familii ,mi-ar prinde bine.Astept cu interes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Craciunul il facem acasa, in Londra, alaturi de copii, socri, cumnat, cumnata,prieteni.... O sa avem si o petrecere pe Thames, pe un iaht al unui prieten.....
De Revelion,plecam la Miami, unde ne-am cumparat o casa acum un an. O sa fim alaturi de prietenii care vin cu noi din Londra,dupa care vom face o escapada de doua saptamani in Noua Zeelanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkibaciu spune:

cristina1974 suna foarte cool programul tau.

dulcetica iti recomand cu caldura complexul Bran, se intinde pe o suprafata de 5 ha si are cam 11 vile. Este distractie mare de Revelion, mai ales daca sunteti mai multe familii, am fost de cateva ori.

Nuami bine,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Citat:
dulcetica iti recomand cu caldura complexul Bran, se intinde pe o suprafata de 5 ha si are cam 11 vile. Este distractie mare de Revelion, mai ales daca sunteti mai multe familii, am fost de cateva ori.

M-am uitat si eu pe oferta lor de revelion (suntem in cautare) si sunt exagerati ca pret aprox 300E/persoana pentru 3 nopti doar cazare si masa de revelion -dublezi suma si stai 7 nopti in Austria cu demipensiune. Plus ca mai cer si 50% pentru masa unui copil de 5 ani.
Ceva la preturi de criza chiar nu exista in romanica sau macar de bun simt???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Al_Ma spune:

Celi-bia, noi am fost anul trecut in Austria, Mara avea un an si jumatate, nu am schiat, am admirat privelistea, care era ca de basm, a fost super. Eu recomand din tot sufletul zona Tirolului. Noi am fost in Telfs.
(fosta) Graviduta

Alina si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

Citat:
Noi mergem acolo si vara si iarna. Pentru ca iubim caii. Si pasiunea asta a noastra este impartasita si de fetita noastra mai mare. Asa ca, cea mai mare parte a timpului o petrecem pe langa cai. Si zilele zboara atat de repede...

Bebe_Beca, unde mai exact la Danes mergeti voi? Ca si mie imi plac mult caii..

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007) si 34+ Sanziana Carolina

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev323pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Danutz, extrem de bine-venita mentiunea ta cu vremea in Praga, de revelion. ma gandeam eu ca e mai frig ca la noi, dar nu ma asteptam chiar la asemenea temeperaturi.

Asa ca incet si sigur, caut alta destinatie.

Ce parere aveti de MALTA? a fost cineva de revelion? Cum este insula in perioada aceea a anului?

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput