Locul fetelor Nou-Venite (14)
Raspunsuri - Pagina 3
aleesicoo spune:
sambata dimineata
Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani)
Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
aleesicoo spune:
daca fac testul de aici "sa vad cate sapt are sarcina"imi da niste date total eronate ca eu luna august am luat pastile....mai fac o data testul
aleesicoo spune:
deci copiez asa cum este:
-alegeti data ultimului ciclu menstrual = 31.08.2009
-introduceti data medie a unui ciclu menstrual =28
-introduceti ovulatia = 18
-data estimata a conceptiei =luni 14 sept 2009
-data estimata a nasterii = 7.06.2010(cand implinesc una an de la casatorie)
-vasrta estimata a fatului -Copilul a fost conceput azi!!!!!!!
DOAMNE AJUTA-MA SI BUCURA-MI INIMA CU UN INGERAS TRIMIS DE TINE!!!!
oare de asta sa fi simtit intepaturi si in ovarul drept?...si cele mai dese si puternice in stangul?.....eu cred ca ma imbat cu apa rece
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo DOAMNE AJUTA-MA SI BUCURA-MI INIMA CU UN INGERAS TRIMIS DE TINE!!!![/b] oare de asta sa fi simtit intepaturi si in ovarul drept?...si cele mai dese si puternice in stangul?.....eu cred ca ma imbat cu apa rece |
Draguta mea NO STRESS.... nu te mai gandi si nu te mai chinui atat totul o sa fie bine incearca sa stai linistita
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
pai acum stau ca pe ace
Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
Draguta mea NO STRESS.... nu te mai gandi si nu te mai chinui atat totul o sa fie bine incearca sa stai linistita Pozele mele[/b] Ce nu te doboara te face mai puternic |
aleesicoo spune:
gata nu ma mai plang ca v-am stresat destul
jesia spune:
citat din mesajul lui aleesicoo gata nu ma mai plang ca v-am stresat destul Alesicoo - actuala mamica de javruta Gessy batranica(11ani) Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!! |
Nu ne-ai stresat deloc....imi cam dau seama ce e in sufletul tau, inteleg ca iti faci griji ....dar tu singurica ai zis No stress
Pozele mele
aleesicoo spune:
am zis NO STRESS dar ma apuca gandurile si acela care ma kinuie cel mai tare este ca as fi putut acum sa imi tin copilul in brate, pt ca in perioada asta nasteam daca nu il pierdeam dar am luat ca tampita si ca proasta pastilele aleasi nu m-am gandit nici o clipa ca as putea fi gravida, si in mom in care am aflat ca suntle-am oprit dar se pare ca a fost prea tarziu.
ma uit la cumnata mea care era gravida cu cateva luni inaintea mea si o vad cat de fericita e alaturi de puiul ei(finul meu)si imi vine sa urlu de durere, nu a stat al meu la mamii in burtica mult decat 6 sapt dar sapt alea eu ma simteam ca o printesa, nimeni numai era ca mine, si nu mai avea comoara ca a mea, iar acum cateva dati cand am avut o cearta cu sotul pe tema asta mi-a reprosat din nouca daca nu am sa mai pot face copii va fi numai din vina mea ca eu l-am dat pe primul afara si nu m-am gandit la consecinte.
si-a cerut pt cuv pe care mi le-a zis dar pe mine m -au ranit fff tare si in subconstientul meu ma pedepsesc si eu
off ca m-a bufnit si plansul......
macar aici ma mai descarc si eu
imi cerca m-am intins atat
jesia spune:
citat din mesajul lui aleesicoo am zis NO STRESS dar ma apuca gandurile si acela care ma kinuie cel mai tare este ca as fi putut acum sa imi tin copilul in brate, pt ca in perioada asta nasteam daca nu il pierdeam dar am luat ca tampita si ca proasta pastilele aleasi nu m-am gandit nici o clipa ca as putea fi gravida, si in mom in care am aflat ca suntle-am oprit dar se pare ca a fost prea tarziu. ma uit la cumnata mea care era gravida cu cateva luni inaintea mea si o vad cat de fericita e alaturi de puiul ei(finul meu)si imi vine sa urlu de durere, nu a stat al meu la mamii in burtica mult decat 6 sapt dar sapt alea eu ma simteam ca o printesa, nimeni numai era ca mine, si nu mai avea comoara ca a mea, iar acum cateva dati cand am avut o cearta cu sotul pe tema asta mi-a reprosat din nouca daca nu am sa mai pot face copii va fi numai din vina mea ca eu l-am dat pe primul afara si nu m-am gandit la consecinte. si-a cerut pt cuv pe care mi le-a zis dar pe mine m -au ranit fff tare si in subconstientul meu ma pedepsesc si eu off ca m-a bufnit si plansul...... macar aici ma mai descarc si eu imi cerca m-am intins atat |
Fataaaaa aici eu sunt aia plangacioasa ...sincer imi pare fff rau sa te vad in starea asta, imi inchipui ca nu-ti este usor...dar trebui sa fii tare, o sa vezi ca o sa fie bine o sa ai bebele tau...nici eu nu stiu ce sa-ti zic mai mult de atat ca sa iti mai ridic moralul
Pozele mele