Stop biciclistilor in parcuri

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Cl, eu ma refer ca exista multe locuri, depinde de spatiu, unde nu are fiecare chiar spatiul lui. Adica a ramas trotuarul cum era, numai ca s-a tras o dunga pe el, impartindu-l astfel. Partea biciclistilor e mai mare. Dar nu arata altfel, e doar dunga aia. Intre timp cam stearsa, incat nici nu o mai vezi bine in multe portiuni. SI merg si pietoni pe acolo, am scris mai sus.
Si cum am mai zis, sunt si benzile alea separate ultra moderne, dr unde permite spatiul si este necesar.

Denizel, trebuie sa ma uit in urma, dar nu cred ca am fost la lacul ala - turistii viziteaza de obicei mai multe decat "bastinasii", din pacate. Dar oricum e asa cum ai scris tu si in alte parti

Mergi la inceput

Cl, eu ma refer la faptul ca nu este peste tot un spatiu chiar separat pentru biciclisti. Adica a ramas trotuarul cum era, numai ca s-a tras o dunga pe el, impartindu-l astfel. Dar nu e o bordura intre, nimic - doar dunga aia. Partea biciclistilor e mai mare. Intre timp dunga e si cam stearsa, incat nici nu o mai vezi bine in multe portiuni. SI merg si pietoni pe acolo, am scris mai sus.
Si cum am mai zis, sunt si benzile alea separate ultra moderne, dar unde permite spatiul si este necesar.

Denizel, trebuie sa ma uit in urma, dar nu cred ca am fost la lacul ala - turistii viziteaza de obicei mai multe decat "bastinasii", din pacate. Dar oricum e asa cum ai scris tu si in alte parti

edit: scriu cu copiii calare pe mine si nici eu nu mai intelegeam ceva din ce-am scris pe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Guestus, las-o moarta. Mistocareala ta chiar nu are sens. E greu de inteles ca vreo sa traiiesc intr-o lume civilizata. Da, stiu, mai am o singura sansa, emigrarea, nu?

Denizel, razi pana nu mai poti. Ori te deplasezi putin pe jos, ori circuli numai cu masina. E treaba ta. Ai grija insa, ca cine rade, la urma rade mai bine! Eu iti doresc doar sa nu ajungi sa te feresti de pe trotuar din calea motociclistilor sau a biciclistilor care vin in viteza, sa nu fii accidentata nici tu si nici al tau copil.

Rufus, mare dreptate ai avut, sunt unii care se contrazic numai de dragul contrazicerii si vreau prea mult de la Romanica.

Mergi la inceput

Daca asta cu motociclistii pe trotuar e adevarat, e de groaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Denizel... Ai grija insa, ca cine rade, la urma rade mai bine! Eu iti doresc doar sa nu ajungi sa te feresti de pe trotuar din calea motociclistilor sau a biciclistilor care vin in viteza, sa nu fii accidentata nici tu si nici al tau copil.

ah, am zis doar ca sunt invinsa! :))
Cl, cum se poate sa mai lovesti intr-un biet om cazut la pamant? :)) Civilizat ii asa?

Adina, iti multumesc foarte mult!

Guestus, mistocareala ta are sens numai atunci cand e orientata inspre unde trebe. Cu mistocareala nr.3 ai dat gres, pare-se .

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cl, sper ca te-ai convins cum e cu civilizatia?! e foarte adevarat ca, civilizatie cu forta nu se poate face...

la noi, pe trotuarele inguste nu sunt piste de biciclete si cei care circula cu bicicleta, (copii pana la 16 ani) merg incet si sunt atenti.

pana mai ieri alalta ieri se spunea ca in Ro e bine , e civilizatie, bla, bla....acuma ca Romania e saraca si nu poate face piste pentru biciclisti. daca exista vointa se poate face orice. cu conditia sa respecte toti regulile impuse! ca nu-i asa greu!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cl, sper ca te-ai convins cum e cu civilizatia?! e foarte adevarat ca, civilizatie cu forta nu se poate face...

la noi, pe trotuarele inguste nu sunt piste de biciclete si cei care circula cu bicicleta, (copii pana la 16 ani) merg incet si sunt atenti.

pana mai ieri alalta ieri se spunea ca in Ro e bine , e civilizatie, bla, bla....acuma ca Romania e saraca si nu poate face piste pentru biciclisti. daca exista vointa se poate face orice. cu conditia sa respecte toti regulile impuse! ca nu-i asa greu!

Bazar pt Mihaita

Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!

iote si kariguld a noastra. Aparu si ea in toiu' parastasului .
Pai, Kariguld, ce faci, se poate? Un' ti-e roba de maica tereza cea buna, toleranta si intelegatoare cu tot neamu' omenesc?
Na, acuma trebuie sa pui iar mana pe toc si hartie, sa-mi trimiti iar pm de impacare, sa ma asiguri iar ca n-ai nimica cu mine, sa-mi mai explici pe indelete ce demersuri ai mai facut in ultima vreme , samd, stii tu...
Uite cum iti iei tu singura din timp :)).

Nu puteai sa ma faci sa recunosc ca o situatie e imposibil de rezolvat si ca e fara sorti de izbanda, caci eram incontinuu in cautarea unei solutii si, de fapt, problema se punea daca eram un om optimist sau un om prea prost - Saul Bellow, Aventurile lui Augie March

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Cl, daca vrei sa traiesti intr-o lume civilizata asa cum pretinzi, ori pleci intr-una dintre multele tari vizitate ori accepti ca in Romania NU se vor face piste de biciclete si cu toate astea trebuie sa convietuim. Eu nu inteleg cu tine te lupti tu aici. Cu biciclistii care nu respecta regulile inteleg sa ai ceva (la fel cu orice categorie de nesimtiti, indiferent de modul in care se deplaseaza), dar in rest, tu ce vrei? Am inteles, vrei sa traiesti intr-o lume civilizata, dar eu te intreb, daca nu-s bani si locuri pentru construit piste, tu cam ce propui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Bazar pt Mihaita

iote si kariguld a noastra. Aparu si ea in toiu' parastasului .
Pai, Kariguld, ce faci, se poate? Un' ti-e roba de maica tereza cea buna, toleranta si intelegatoare cu tot neamu' omenesc?
Na, acuma trebuie sa pui iar mana pe toc si hartie, sa-mi trimiti iar pm de impacare, sa ma asiguri iar ca n-ai nimica cu mine, sa-mi mai explici pe indelete ce demersuri ai mai facut in ultima vreme , samd, stii tu...
Uite cum iti iei tu singura din timp :)).

vai...vai...ce teatru ieftin. de cand asteptai momentul asta!

fi serioasa, ca induci lumea in eroare. aici se vb de biciclisti, civilizatie si piste cu dungi albe!

edit, ai asa un talent mei denizel sa denaturezi lucrurile...doar cum iti place si convine tie!

Bazar pt Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui cl

Guestus, las-o moarta. Mistocareala ta chiar nu are sens. E greu de inteles ca vreo sa traiiesc intr-o lume civilizata. Da, stiu, mai am o singura sansa, emigrarea, nu?

nu este nici o mistocareala.
Ti-au spus oamenii clar ca dungi pe asfalt exista si in alte tari...si ca asta e viata. Si daca in bucuresti merg biciclistii cu 10 km/h apoi in elvetia poate ca merg cu 40 km/h....si te fac piftie daca le intri in perimetru.
Ca au trotuar mai mare sau mai mic habar nu am...dar ideea este ca tu trebuie sa te obisnuiesti ca exista si altii pe planeta ...adica biciclistii.

Mergi la inceput